- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestjo
senior tag
Nekem meg nincs semmi okom, hogy ne higgyem el! Csak azt mondom, hogy többen panaszkodtak a Play oldalán, hogy nekik a frissítés után nem megy. Tehát várható, hogy mindenkinek ez lesz a sorsa, ha még most nem is.
Egyébként a hívásrögzítésnek biztosan sokak esetében van jelentősége és még csak vissza sem élnek vele. A gond az a bizonyos "személyes adatok védelme" címszó, ami miatt rengeteg mindent lehet tiltani vagy korlátozni, ahelyett hogy okosan és igazságosan szabályoznák! Néhány sötétlelkű ember miatt, akik visszaélnek a lehetőséggel, nem kéne mindenkinek tiltani a felvétel lehetőséget az Androidon. Ez így nem korrekt!
-
noezmegmi
tag
Szia.
Igen jó lenne tudni melyik Hívásrögzítő van neked? Oreo nekem működik a Pie ami nagy kérdés. [Hívásrögzítő] -
macilacus
senior tag
Szia!
Tudnál adni egy playos linket, hogy neked melyik call rekorder van fent(#1163) Apucy01
nincs mit(#1164) janeszgol
Egyenlőre az a fő opció, hogy maradok Oreon, de úgy hogy kikapcsoltam a frissítés automatikus keresését és letöltését, úgy is rendszeresen zaklat, hogy frissítsek -
macilacus
senior tag
8-as vagy 9-es android van fent a telefonodon.
8-ason nekem is működik a Call Recorder Pro, de mivel ha lehet frissítenék a 9-re ezért keresek olyan rögzítőt ami megy a 9-esen. Eddigi információim szerint a 9-esben alapból tiltva van a rögzítés, illetve halottam, hogy bizonyos országokban (nem az EU-ba) működik a 9-esen is, bár ezt ne tudom ellenőrizni.(#1160) Apucy01
Nekem azért van rá szükségem:
1. Mert ha valakivel megbeszélek valami fontosat ez a legegyszerűbb jegyzetelési mód.
2. Vannak a környezetemben olyan emberek akik telefonon utasítgatnak vagy mindenfélét beszélnek, és ezeket utána letagadják, vagy mást mondanak. Mielőtt valaki beleköt és kioktat, tudom, hogy jogtalan és nem fölhasználható, de nekem fontos.Ja és nem vagyok oda érte, csak egyszerűen megszoktam, hogy van ha kell.
-
Klmarti2
csendes tag
Woooow! Nagyon szépen köszönöm!!!! Ott soha nem kerestem volna
Nem akarok visszaélni a türelmeddel, azt véletlenül nem tudod, hogy az egyes névjegyekhez hol tudok parancsikont létrehozni? Mert akiket már kétszer egymás után hívtam, ott felajánlotta akkor rögtön. De nem tudom bővíteni, mert erre sem találtam meg az opciót. -
Richoo44
aktív tag
Nem azzal van a gond, hogy ár-érték arányban ennyit tud(jó, valahol ez is gond), hanem azzal, hogy ezt a megtévesztést a Samsung teszi, nem pedig pl. egy Umidigi, ahol tudod, hogy semmit nem ér, amit promóznak.
Szóval félre ne érts, nem a telefont akarom lefikázni, hanem a Samsung gusztustalan, és megtévesztő üzletpolitikáját. -
Richoo44
aktív tag
Igen, az egy remek dolog, hogy a helyén kezeljük a készüléket, de azzal eladni egy telefont, hogy a 3 kamera lesz az erőssége, ezzel szemben egy akarmilyen olcsóbb árfekvésű telefon hozza ezt a szintet, ez még a Samsung tól is szemet dolog, az, hogy a B brand-es gyártók erre vetemednek az oké, nekik nincs hírèrtekük, nincs múltjuk nincsenek komoly eladási számaik.De ez mi?egy Samsung is lemegy kutyába? Undorító szerintem.
-
Használd egészséggel, a telefon megfelelő a minennapi használathoz.
Az itteni értetlenkedés csak azért van, mert a gyártók azért tesznek több lencsés kamerát a telefonba, hogy jobb képeket lehessen vele csinálni, ha viszont a Samsung három lencsével nem tud jobb képeket készíteni, mint a korábbi egylencsés telefonjai, akkor megkérdőjeleződik a lencseszaporítás értelme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- Spórolós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest