-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
namilegyen #2818 üzenetére
Persze oké, ez egy középkat. telefon, illetve annak a teteje, nem csúcskat. De más ennyi pénzért jobb kamerát ad, illetve azt gondolom, 60 ezer fett már minden telefonba járna egy záridő állítás. Mellbevágott a kamera "minősége", ez így elég halvány...
-
forgonati
őstag
Hello! Most került hozzám egy ilyen telefon kipróbálásra, és a kameráról kérdezném a tulajokat. Nekem az jön le abból a pár képből amit kattintottam hogy a kamera vérgáz. Mindenkinél szar a képminőség (értem ezalatt hogy egy ilyen árú telefonhoz képest szar) vagy az enyémmel van valami? Az összes kép mintha túlexponált lenne, és az esti képek meg pfff, hagyjuk. Tele zajjal, mosott, fakó, minden van itt kérem. Felraktam egy Gcam portot, azzal jobb a helyzet, de azért na. Ez így ciki. Illetve a Pro mód frankón nem tud záridő állítást, vagy én vagyok béna? De ahol az S9-emen van a záridő opció, ennél ott nincs semmi, csak ISO, expozíció meg fehéregyensúly, aminek nem sok köze van a "professzionális"-hoz. Illetve ha tényleg nincs, tudja valaki, esetleg várható-e ez az opció valami frissítéssel, volt erről szó valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest