- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli
aktív tag
válasz
Imi1981 #2522 üzenetére
Nekem samsung szervízben mondták hogy a gyári üvegfóliát tegyem fel,azzal műköik rendesen az újlenyomat olvasó. Az utolsó frissítésig jó is volt,de most inkább nem használom,ugyan olyan sz@r lett a patch miatt mint nektek. Még lehet megpróbálom a clearplex fóliát. Azzal van tapasztalat?
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #2483 üzenetére
Igen, értettem hogy erről beszélsz. Balra húzva a fehér színek teljesen kékesek, jobbra húzva meg annyira sárgásak mintha nikotinos lenne a kijelzőm. Nyilván nem annyira, mintha egy képszerkesztőben állítanád a balanszot, de az egyik véglet túl hideg, a másik meg túl meleg.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Imi1981 #2474 üzenetére
Nincs tapasztalatom xiaomival, sosem volt nekem. Csupán azt mondom amit a másik fórumban olvasok. Nekem nincs időm se türelmem, hogy külnböző romokkal babráljak, én ha veszek egy készüléket használni akarom. Ebben nekem az A70 eddig tökéletes. Nme vitaindítónal szántam csupán jeleztem. És azt se mondom, hogy az A70 a legjobb telefon, szimplán csak az én igényeimet tökéletesen kielégítni.
-
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Imi1981 #2471 üzenetére
Azért a mi9t sem fenékig tejfel. Olvasgatom azt a fórumot is és hát elég sokan panaszkodnak aod-re, elmaradó értesítésekre, mindenféle romokkal lehet "használhatóvá" tenni, szóval annyira nem oké az sem. Én is azon a telefonon gondolkodtam ezét is nézegetek át oda is. Azért ebből a szempontból az A70 jobb, hogy bekapcsolod és használod.
-
ferrari0819
tag
válasz
Imi1981 #2321 üzenetére
Na most akkor tényleg tanácstalan vagyok...
Az alapértelmezett USB konfigurációnál nem volt semmi kiválasztva valóban, rá mentem a fájlokra telefont újraindítottam megy rá a kábel és semmi csak töltéslehúzom a navigációs sávot és semmi nem jelenik. Át váltottam képekre ott sincs semmi.
Na most ilyenkor mi van vagy milyen lehetőség van még esetleg? -
ferrari0819
tag
válasz
Imi1981 #2321 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget, délután meg nézem még egyszer remélem jó lesz.
De hogy nem tud elő ugrani egy ablak vagy legalább fent a mobilszolgáltató meg az alkalmazás ikonoknál jelezné de még ott sem ahogy látom a képeiden. A navigációs sávot azt valóban nem húztam le eszembe sem jutott. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Imi1981 #2265 üzenetére
Pontosítottam az összefoglalóban a letöltési linken.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Imi1981 #1882 üzenetére
Én is örülök, hogy most sikerült ilyenre varázsolniuk. Amúgy azon gondolkodtam, hogy lehet az S10-nél felmerülő hiba miatt - tudom az nem optikai de alapvetően FP-ről van szó - feküdtek rá most az ujjlenyomat-olvasó dologra. Abban a topicban irták is, hogy az S10-es frissítés óta jobban üzemel annak (is) a FP szenzora.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Imi1981 #1851 üzenetére
Már úgy érted, hogy idővel romlik a hatékonysága? Szerintem nem tud, max. olyasmitől, hogy ha karcos lesz az üveg/fólia (nálam nincs is rajta fólia még, így esélyes).
Amire kíváncsi leszek, hogy az új változásaira hogy reagál, pl. ha kicsit nedves, izzadt, zsíros az ujjad, ilyesmi. Eddig kicsit is nedves ujjal pl. egyáltalán nem oldott fel. -
Luissimo
veterán
válasz
Imi1981 #1774 üzenetére
én is igy tapasztalom.
Ha felrakod és frissen kiprobálod minden ujjadat azonositja.
x nap mulva már nehezebben, y nap mulva már egyáltalán nem.
Akkor ujra felkell rakni és ujra megy nemsokáig ...egy rakás szoaré.
de tényleg, miért működhet ez másik gyártóknál jól?A Samu nem egy sufnituning cég, ez neki is blama, nemigaz, hogy nem lépnek.
-
-
fjudors
aktív tag
válasz
Imi1981 #1329 üzenetére
nem értettem soha ezt a görcsölést a frissítésen..hol ez jön előbb, hol az.
de leírták: TMH érkezett,a tied XEH..persze, hogy nem talál..
itt látod, mi jön ki, tudsz szűrni is.általában másnap látszik a listában.
tegnap négy Telekomos régióban frissült.most, megelőzte a függetlent.ritka, de van ilyen.nincs rendszer a régiók sorrendjére. -
samujózsi
senior tag
válasz
Imi1981 #1257 üzenetére
De, annyira ócska. Ha lenne keret másikra, ez is menne az A5 után, pedig az fényévekkel jobb volt, csak beszart az alaplap és az új ár 50%-a körüli összegre saccolta a szerviz a javítást.
A fénymásolója egy hulladék. Ha belenagyítasz a képekbe, nagyon jól látszik, hogy digitálisan próbálják javítani a hipergagyi érzékelő hibáit - sikertelenül. Kb olyan hatása van, mintha egy 2-3Mpixeles kamera képét interpolációval "javítanák" nemtudomhánygigapixelre.A hangjával az a bajom, hogy jó fülhallgatóval is erőtlen, lapos, élvezhetetlen, idegesítő, hogy a hangerő nem folyamatosan emelkedik/csökken, hanem szakaszolva, hogy a korábbi funkciókból a jókat kivették, ami meg ront a hangon, azt nem is lehet letiltani stb.
Ez a sokadik, de egyben utolsó samsung mobilom. A következő bármi lehet, ami nem samsung.
Az az utolsó végképl nem tudom, hogy mi volt, eddig én sem láttam, de most ott figyel az opciók közt a One UI-kezdőképernyő mellett a Gyereksarok is, mint lehetőség... ráadásul nem tudok róla, hogy bármelyikhez jött volna update az elmúlt napokbanm
-
BigManus
addikt
válasz
Imi1981 #1246 üzenetére
Most beszéltem a kollégámmal, azt mondta mindent vissza állít tökéletesen.(azért nem szentírás)
Nekem egy egyszerű üveg fólia van a telefonon, de még így is jól működik a beolvasás.
Kolléga viszont egy brutál fóliát rendelt kínából, a kés hegyét végig húzta, meg sem látszott rajta semmi.
Ott viszont már problémásabb volt a beolvasás, de be van kapcsolva az arc felismerés, azt mondta együtt a kettő tökéletesen kiegészíti egymást. -
kekedi
senior tag
-
AthlonXP
őstag
válasz
Imi1981 #1020 üzenetére
Nem tudom, én az új lenyomat olvasót nem használom, kezdettől fogva csak az arcfelismerés opció van beállítva ( meg biztonsági okokból pin kód ), de az mindig jól és gyorsan működik.
Olyan elő szokott fordulni, hogy amikor fel akarom oldani a telefont, akkor az arcfelismerő nem indul el, ilyenkor kell a pin kód. Ez főleg olyankor van, amikor 30% környékén, vagy alatta van a töltöttség, persze nálam aktív az adaptív energia takarékosság opció is, így ezen a töltöttségi szinten már az AOD sem megy.. -
zŰrkutató
csendes újonc
Én is nagyra értékelem ebből a szempontból. Töltőt sem kell vinnem magammal már a munkahelyemre... A 6,7"os kijelző is csúcs! Hamar rááll az ember keze erre a telefon méretre. Kisebb már nem igazán kéne. Az 5,4"s előző mobilomhoz képest óriási. A billentyűket ritkábban ütöm mellé.
A telefonos részével van mütyürke zűröm megint. A rezgés nem elég erőteljes. A régi S3 Neo rázkódott mint egy öreg centrifuga. Ennél alig érzem a nem fogadott hívást jelző rezgést, amikor kézbe veszem. -
ben11
őstag
-
bul07
nagyúr
Rá illesztettem a telefonra és igen ugyan annyira kitakar mint ami fen van , kb 1-1 mm az oldalakon tetején alján szintúgy, de lehet pár tizeddel kevesebb
Még keresem a jó biztos rendelek még más eladótól is
(#939) Deck
Nem fogom megvenni, nem támogatok olyan fejlesztőt aki ilyen módon kiszúr az ingyenes felhasználókkal
Mert van más módja is a reklámok elhelyezésének de ez irtó gusztustalan megoldás -
bul07
nagyúr
Üvegfólia jött
Körbe fekete keretes[link]
Méret 159.5x72(mm), notch kivágott, liquid nem volt hozzá, kijelzőt kitöltiKörbe fekete keretes[link]
Méret 160x72(mm), notch kivágott, liquid nem volt hozzá, kijelzőt kitöltiNagy valószínűséggel egyforma a két üvegfólia mert a kis zacsijukra ugyan az a matrica van regeszava és minden adat megegyezik[kép], de mégis fél milliméter van köztük
keresőnek
# üveg, fólia, kijelző -
bul07
nagyúr
Köszi Deck is ezt ajánlotta
Fel is raktam, de már van egy idegesítő dolga és ha erre nincs megoldás távozik a telefonról és megy az egy csillag neki
Méghozzá hogy ha kinyomom az ébresztést egy egész képernyős reklám jön fel
Majd pont állmos kómás fejjel még azon bajlódjak hogy a.reklám kis X-ét is eltaláljam
Mi a francért kel ilyen reklám, alkamazáson belül oké legyen reklám banner, de ez -
Luissimo
veterán
Az is egy agyament mérnök, aki ezt kitalálta, hogy a (egy ilyen) displaybe tegyék.
Persze lehetne ezt jól is csinálni és a lökött juzer meg rárak mindenféle fóliákat, ami biztosan nem segít rajta.Én feladtam a próbálkozást, nemhasználom.
Lehetne árban kompenzációt kérni pármillió juzernek, rögtön összekapnák magukat
fostalicska.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- Fujifilm X
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest