- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Nekem az utolsó vagy az azelőtti (már nem emlékszem pontosan) frissítés óta üvegfóliával egyszerűen nem működik jól az ujjlenyomat olvasó . Mikor először javították ki az ujjlenyomat olvasót frissítéssel akkor üvegfóliával is tök jól működött és újra is tudtam regisztrálni az ujjam . Most csak úgy tudom újra regisztrálni az ujjam ha nincs rajta üvegfólia (és üvegfólia nélkül jól is működik) . Lehet másfajta üvegfólia kéne de az a vicces,hogy mikor először javították az ujjlenyomat olvasót akkor ugyan ez a fajta üvegfólia volt rajta .
-
hogabesz
aktív tag
-
csonkadavid
tag
Nem, mivel nem takar teljesen. Nillkin nature tokkal nekem tökéletes.
Más. A kijelző körül levő fekete műanyag sáv baromi kényes. Nekem már a tok megkoptatta, pedig minőségi tokot használok és mindig tisztítom. Valami nagyon gagyi műanyag. Mi a bánatnak van az ott egyébként. S7 nél nem volt ilyesmi. -
AthlonXP
őstag
Na jó, én 3-4 órát egy huzamban, nem szoktam olvasni, annyi időm sajnos nincs.
Max. egy órát, de azzal még nincs bajom.(#829) Deck:
Akkor lehet direkt olyat kerestél, vagy szerencséd volt, vagy nem tudom. Én is rendeltem már pár típushoz, meg ismerőseim is, de még nem is hallottam ilyen gélről, amit említesz.
Van hozzá jó esetben ( mert néha még ennyi se jár sajnos ), egy nedves és száraz tisztításhoz kendő, kis tapadó fülek, amivel az esetlegesen telefonon levő fóliát le tudod húzni, aztán ennyi.
Persze, ennyi azért nagyrészt elég szokott lenni, a lényeg úgy is az, hogy a lehető, legtisztább legyen a kijelző, mikor rákerül a fólia. Baromi idegesítő, amikor pont a felrakás pillanatában hullik rá egy apró szösz, vagy porszem! Sajnos jártam már így, az ideg szétvetett, lehetett új fóliát rendelni, mert nyilván a szennyeződés már nem jön le róla.. -
AthlonXP
őstag
Szia.
Ez bár, tényleg egyén függő, de nekem pl, egyáltalán nem bántja a szemem a kijelző. Automata fényerőre van beállítva a telefon.
Én is sokat olvasom e-könyveket. Múlt héten, kedden érkezett meg a telefonom, azóta már 2 könyvet is elolvastam rajta, ami több száz oldalnyi szöveget jelent.
Én a Readera progit használom, abban van, éjszakai mód is, úgy használom. Fekete háttér miatt, akku kímélő is és nem zavaró a fehér világos kép, olvasás közben.
Világosban és sötétben is gond nélkül használható, nekem egyáltalán nincs bajom vele. De persze ez tényleg egyén függő, hogy kinek mennyire érzékeny a szeme a dologra, de szerintem egy próbát mindenképp megérne a dolog.Egyébként én ilyen tokot vettem hozzá.
Teljesen jó, bár a telefont is takarja rendesen. De mivel egyébként is fekete telefont vettem, így lényegtelen, meg én nem mutogatni akarom a telefont, hanem megvédeni a sérülésektől.
Még annyi lesz majd, hogy egy sima kijelzővédő fóliát teszek majd rá és kész. De már így is elég védettnek érzem benne a telefont.(#811) Midway A vezeték nélküli töltésre gondolsz? Mert azt sajnos nem tudja. De 25 W-os gyors töltője van, ami azért elég jó!
-
samujózsi
senior tag
Néha látom, egyéb hatása nincs. Nem fáj tőle a fejem, nem fárad jobban a szemem, mint mástól.
Leginkább abból látom, ahogy gépelés közben az ujjam mozog a világos háttér előtt. Kb. ugyanaz az effekt, mint a régi CRT tévék képernyőjénél. Nem folyamatosan mozgó ujjakat látok, hanem sokszorozódó árnyékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Bittorrent topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest