- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
Viktor0610 #3097 üzenetére
Nem írtam róla olyat...se nevet az alkalmazásról se a telepítésről...a másik ez nem számít véleményem szerint ilyen védelemnek ez csak meg könnyebbítés a belépésre hiszen ki is lehet kapcsolni...veled is előfordulhatott volna...nem egy függetlenítésről beszéltem mert az más lenne.
A másik te mernél egy talált vagy lopott telefont használni? 2 perc se kellene és meglenne sőt akinek ilyen van hamarabb megvan a telefonja ha bejelenti ha más elkezdi használni..ha erre gondolsz.
-
-
w.miki
veterán
Ismerősök csináltak egy ilyen telefonon gyári visszaállítást, és most email címet, és jelszót kér.... amit persze senki nem tud a családban.
Van erre valami megoldás? -
Angel2014
addikt
Mivel még töketlenkednek a gmail appal a samsung emailt keztem használni...kérdésem az hogy párhuzamban fusson a gmailel, vagy lőjem ki addig? Ti hogy csináltátok?
-
Kitti14
csendes tag
Nektek nem történt még olyan, hogy telefonáltatok és egyszercsak megszakadt a hívás? Ma kétszer telefonáltam és mindkétszer megszakadt a hívás. Egyik alkalommal odakint voltam, másik alkalommal pedig a lakásban. Térerőm mindkét alkalommal volt és utána, amikor visszahívtad, akkor már nem szakadt meg. Ez csak valami hálózat gond lehetett vagy a telefonommal van valami?
Illetve akkor azt mondjátok, hogy a telefonnak nem igazán tesz jót a párás, meleg levegő? Mert én rászoktam arra, hogy beviszem magammal zuhanyzáskor, hogy lássam az időt, meg néha zenehallgatás miatt. Víz nem igazán szokta érni, csak ha esetleg hozzáérek, viszont eléggé párás és meleg a levegő.
Köszönöm a segítséget!
-
Vitaqo
senior tag
Kicsit kényes téma, de próbálok egzakt választ adni. Ennek a telefonnak az elő- és hátlapja íves. Sajnos az íves részeket az üvegfólia csak ideig-óráig fedi le, még a 3D-s is, mivel ott a szélein csak a ragasztó fogja ami egy idő után elenged. Ezt több független mobilszervizes mondta, és én is megszívtam vele. De. Van gyári fólia, Samsung gyári száma ET-FA520CTEGWW amivel határozottan jobb eredményt el lehet érni, mint az üveggel. Hogy ez mennyire tartós? Mivel 2 hetes a telefonom, nem tudom. Én a képen látható gyárit ma raktam fel, sajnos a kamera résznél mindig kicsit feljön, ahogy a képen is láthatod. Szerintem sokkal jobb mint az üveg.
A kép alapján eldöntheted, hogy megér-e 2500Ft-ot a 2 fólia. Szerintem igen. -
coxy01
tag
Hi.
Tudom, hogy mar parszor kerdes volt de szeretnek tisztan latni.....
Szoval egy jo uveg foliat szeretnek a telora.
Rendeltem mar eggyet Magyarbol de sajnos nem jo meretileg (nem er ki oldalt a kepernyo szeleig) raadasul meg korbe a szelen levegos is maradt.
Olvastam a gyari foliat van akinek bevalt van akinem nem.
Esetleg fotoval bemutatva tudna nekem valoban jo foliat ajanlani valaki? -
gerner1
nagyúr
válasz
Laraxior #3073 üzenetére
FRP, FRP lock, illetve minden telefon biztonsági protkoll megkerülése, "heckelése" tiltott téma az összes topikban, ahogy ezekben a nyílt felületen történő segítségnyújtás is. Amennyiben a google, és youtube nem segítenek, akkor szerintem vidd be egy szervízve. Ott, a tulajdonjog igazolása után, kinyitják neked.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Angel2014 #3065 üzenetére
"..Rhino82 mielőtt factory resetet csinálsz előtte kell törölnöd a fiókot akkor ez a hiba nem lesz és továbblép a telefonod... "
Nos, amennyiben az FR előtt, a Beállítások →Fejlesztői beállítások →OEM-feloldás -t aktívra állítjuk, akkor az összes védelmi beállítást figyelmen kívül hagyja a készülék, FR után is. -
-
válasz
Rhino82 #3064 üzenetére
Csak ugyanazzal a google fiókkal tudsz bejelentkezni a telefonba, amivel be voltál jelentkezve factory reset idején. Ha annak elfelejtetted a jelszavát, meg kell próbálni új jelszó adását a google jelszó helyreállítással (PC-n, böngészőben), ha ez sem megy, valszeg csak a szervizben tudnak segíteni.
-
Angel2014
addikt
Aprópó....nem ez lenne a logikus ha már így bypassol a telefonunk ,hogy ha más ember kezébe kerül a telefonunk csak jelszóval tudja törölni a google fiókot....és csak jelszóval lehessen belépni a recoverybe , és download módba...
Mert így akárki kezébe kerül fogja és letörli a fiókomat és egy mozdulattal odinnal újrarakja...
De így amit írtam az életbe nem tudná használni a telefont ...olyan lenne mint az apple megoldása.
Rhino82 mielőtt factory resetet csinálsz előtte kell törölnöd a fiókot akkor ez a hiba nem lesz és továbblép a telefonod...
csak azzal fog beengedni ami korábban volt....
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
A telefonom folyton jelezte tegnap délután óta, hogy nedves lehet az usb csatlakozó, pedig semmi nem mehetett bele, ugyanis száraz helyen voltam.
Jó...éjszakára úgy hagytam...ma reggelre még mindig kiírta.
Csináltam egy gyári visszaállítást...most pedig google fiókba nem enged be, pedig már csináltam egy új fiókot is...de azzal sem.Valakinek csinált már ilyet?Valami ötlet, hogy mi lehet?
-
Laraxior
titán
Sziasztok. Ezt a telefont is ugyanugy kell telepiteni mint a regi galaxykat? Odinnal?
Csak egy gyari fuggetlen romot akarok rahuzni. -
Almonen
aktív tag
-
gerner1
nagyúr
Beállítások →Zárolt képernyő és védelem →Biztonságos indítás →Minta kérése az eszköz bekapcsolásakor . Itt adj meg egy húzás-mintát, illetve ha az ujjlenyomathoz PiN -t adtál meg másodlagos biztonsági elemnek, akkor azt. Tehát, ha korábban ujjlenyomathoz megadtunk egyet másodlagos biztonsági elemnek (húzásminta, vagy PiN), akkor azt érdemes újra megadni. Így biztosan nem lesz keveredés a későbbiekben. Majd Reboot. Újraindítás után, ha minden rendben, akkor telepíthetőek az S8 app -ok ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest