-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz
Krisztián12 #14879 üzenetére
Kipróbáltam, nem jött be.
Feltettem, beállítottam NR/LTE/WCDMA-ra, majd elindultunk a Merzse mocsárba kirándulni. Ott ránéztem, valahol útközben elvesztette az IMS reget. 4g, net gyönyörűen volt, azonban sem hívni nem tudtam, sem hívni nem lehetett a készülékkel, azonban a hívásokról az SMS azonnal megérkezett. Direkt nem piszkáltam, megvártam, míg hazaérünk, de a kiesett IMS reg nem tért vissza. Itthon nem csatlakozott VoWifire sem. Vártam, de semmi. Ennek már több, mint 5 órája. Visszaállítottam NR/LTE/GSM/WCDMA-ra, akkor már hívható volt és hívni is tudtam vele, de csak 2g-n mentek a hívások, VoWifi sem lett, VoLTE sem ment, közben telefonon minden bekapcsolva, VoLTE be, VoWifi pedig Wifi előnyben-re kapcsoltan, IMS reg állapota továbbra is: Nem regisztrált. Semmi nem változott. Rep mód be-ki szokásosan megoldotta, onnantól már megint van VoLTE és VoWifi is. Mellete a Yetteles kártya minden probléma nélkül, szokás szerint tette a dolgát, mintha mi sem történt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest