- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrKapocs #6246 üzenetére
Te barátom, nagyon fordítva ülsz a lovon.
Én - ésszerű keretek között - úgy vagyok vele, hogy a telefon egy használati cikk, ami értem van, az én kényelmemért, az én jólétemért, szórakozásomért. Nem én vagyok a telefonért.
Nagyon jól írod, ha a telefon 6 óra használattól lemerül, és nekem kell konnektor meg powerbank után szaladgálnom, azzal én szolgálom a telefont, nem az engem. Ha a telefon a beletolt energiát hővé alakítja és elfűti, azzal szintén nem engem szolgál.
Párom vett egy kb. 2000 mAh-os powerbankot, kicsi, könnyű. Sokkal jobb, mint a 10000-20000 mAh-os powerbank. Egy powerbanknak nem az a lényege, hogy csutkára töltsd a telefont, hanem kisegítsen szükség esetén. Nincs értelme 20000 mAh-os akkukat cipelni.
2000mAh arra elég, hogy a 4500mAh akkumulátort kb 30%-ig töltse. Nekem is van a táskámban egy, arra elég, hogy amikor 5%-on van a telefon, rádugjam, hogy haza tudjak telefonálni.Tegyük fel, egy 8 órás buszúton végig videót szeretnék nézni, meg internetezni. Ha a telefon 6 órát bír, a 2000mAh powerbankkal ezt ki tudom tolni mondjuk 1,5 órával. Mondhatod, hogy igazad lett, mert kibírta. Majdnem.
Persze, az út végén ott állok 0%-ra merült telefonnal, ha bajba kerülök, segítséget kell hívnom, vagy eltévedek és szükségem van navigációra, hogy fog szolgálni a telefon? Arról nem is beszélve, hogy 2 órán keresztül vezetéken lógott a készülék.
Mindig röhögök az iPhone-os kollégáimon, amikor megérkezés után egymást taposva keresik a konnektort a töltőjüknek.Na mindegy, télre lehet visszakapcsolom a kedvedért a 120Hz-et, jól fog jönni a melegedés a hideg szélben
-
-
dobolan
senior tag
válasz
DrKapocs #6246 üzenetére
Én kikapcsoltam az AOD-t és visszatettem 60Hz-re a frissítést. Előtte 5-6 óra volt a merülés 10%-ra a használati szokásaimmal, jelenleg 1,5 nap. Nyilván éjjel alszom, szóval órában kevesebb, de akkor is na. AOD bekapcsolva egy éjszaka alatt merült 18%-ot. Nekem az sok.
Előtte miui-s telóim voltak, ott be lehetett állítani, hogy csak üzenet ikont tegyen ki AOD-ra, illetve be lehetett állítani külön inaktív periódust is. Sokkal kevésbé szívta az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest