- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Euronicsban vettem a telefont, ott is rá akartak beszélni valami biztosításra. Persze jól kiröhögtem őket. Pár éve egy Electrolux mosógépet vettünk, akkor kötöttünk valami biztosítást, hogy 5 éves koráig bármilyen baja lesz a gépnek, ingyen, gariba javítják. 2 év múlva csapágyas lett, szerelőnek mutattuk a papírokat, föl is vette a kapcsolatot az illetékesekkel...Hát erre nem vonatkozik..40 ezer. Fél év alatt újra csapágyas lett. Kidobtam, vettünk egy újat. Azóta engem semmiféle biztosításra rá nem vesznek. Kérdezte az eladó csaj, aki nagyon rá akart beszélni a biztosításra, meg hitelre is, hogy mi lesz ha leejtem, és összetöröm....Mondtam, akkor veszek egy másikat. Egyszer eljátszották a bizalmat, vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest