Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
Üdv Mindenkinek,
Tegnap vettem újonnan függetlenül egy A3-at. Nagyon régen nem volt már ilyen kis "középosztály"-beli telefonom, mostanában felső kategóriás telefonokat próbálgattam néhány hétig-hónapig, mert mindig megunom őket.
Volt már régebben A5 is, emiatt is gondoltam kipróbálom, meg a sok lapát után már vágytam egy kisebb méretű telefonra is, és az említett A5 nagyon pozitív érzeteket hagyott bennem. Sony Z compactok nem tetszenek, és ott még ennél is kisebb a kijelző, így ez az egy maradt talonban.
Azért az túlzás, hogy annyira gyors mint az A5, de alaphasználatkor nem érződik a különbség. picit lassabban reagál dolgokra, azért a fél Gb Ram az fél GB ram...még ha a soc ugyanaz is. Rendkívül jól van optimalizálva rá a lolli droid.
Kamerája lényegesen gyengébb, de alapvető dolgokra bőven megfelel. Kijelzője ebben a méretben az én szememnek elég felbontást használ.
Az aksija viszont...az zseniális. Tegnap reggel vettem, 12.00-ig töltöttem, közben lefrissítettem amíg madzagon volt + meg belaktam, délben ugye levettem, egész nap nyomogattam, este 9-kor 35%-on volt 4 óra SOT-al, ami brutális tekintve hogy ilyenkor 1-2 napig indexel a telefon, és az akkumulátornak is kell pár töltési ciklus mire beáll.
Suma summárum aki nem játszik mobilon, annak igen jó választás (és még szép is). Hangminősége kiváló, akis nagyon jó, kijelző szép, kiváló forma.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
Ma egy Alpha-t nyomogattam az A3 mellett. Tesztelgettem őket, gyakorlatilag nem érzékelhető a különbség. Sőt néhol az A3 hamarabb nyitott meg oldalakat... Sokkal nagyobb a hype mint a valóság a mobiliparban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest