- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
Sziasztok, ebben van Qi töltés?
It still works!
-
-
maroskah
aktív tag
Már rootnál is át kellene, hogy váltson, mivel nem hivatalosan Samsung aláírásos dolgot flash-elsz fel a készülékre. De valószínűleg csak a rom, kernel meg olyan dolgok miatt billen át, ami mélyebben belenyúl a telefonba.
[ Szerkesztve ]
Xbox: norbimaros | battletag: norbimaros#2950
-
ancsako
tag
Nekem volt xperiám, nem szerettem, így jelenleg az a véleményem, hogy jöhet bármilyen "csoda" onnan, engem az nem fog érdekelni.
Nekem csinált pl. olyat, hogy be volt állítva egy csengőhang, ami egy darabig működött is, aztán egyszer csak más hangon szólalt meg. Teljesen önállóan. Ezt jó sokszor eljátszottuk.
Egyébként sokan istenítik a fényképezőjét az xperiak-nak, én láttam oly gyötrelmesen sz@r képeteket Z1-el, hogy jajj. Na mindegy...
Én (hangsúlyozom ÉN!) azon emberek közé tartozom, akik megbecsülik a készüléküket. Ezért nekem mindig van valamilyen tok rajta, nyilván ez nagyban ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. Az ebay-en rengeteg opció van. Létezik olyan slim clear szilikon, amit szinte észre sem veszel, hogy rajta van. Tökéletesen víztiszta, és valóban hajszál vékony. Így nincs karc, nem is lesz. Nekem HeadCase tokjaim vannak, nekik van szilikon is, és van kemény "hátlap" tok is. De a Nillkin is nagyon igényeseket csinál.
A tok megérkezéséig én is "pucéron" használtam, kb. 2 hétig. Semmi karc nem lett rajta. Recsegés, hézag, összeszerelési hiba sehol nincs a készüléken.
Fülhallgatóra még nem volt szükségem, így egyelőre ki sincs bontva a csomagolásából.Ja, és azért is akartam rá mindenképp tokot, mert az viszont nagyon zavart, hogy az első amit leteszel az asztalra, az a kamerája, mivel kiemelkedik. Na ettől kikészültem. A tokba gyönyörűen belesimul.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
válasz tylerszeged #481 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni! Én személy szerint kb. másfél hónapig matattam a neten kutatómunkát végezve, és örülök hogy végül ez(ek) lett a vége. A3 és A5 remekül összerakott két készülék, mind hardver, mind szoftver tekintetében.
-
nagyúr
Az a baj, hogy ezt a romcsere sem fogja megoldani. Régebbi Samsungokon a triangle away nevű program kellett, hogy eltüntesse ezt a jelzést, ugyanis ez pont arra szolgál, hogy a szoftveres piszkálás maradandó nyomot hagyjon a szerviz számára. Keress utána, hátha erre a telefonra is kijött már az említett progi!
-
robyg
senior tag
Bevallom akkor hülyeséget csináltam nem kellett volna rootolni csak úgy kilőni az appokat ahogy mondtad.
Kipróbáltam leszedtem csak a rootot úgyanúgy megmaradt a hiba.
Új romot kelle rárakni csak ezeknél már nem egyszerű.
(#473) ancsako:
Köszi csak kiváncsi voltam hogy a való életben, hogy muzsikál az A5 (más amikor csak egy test videót néz az ember).S2-ről váltottam már az is épp elfért a kezembe az A3 már tényleg pont a határon van.
Hardverbe meg majdnem ugyanaz szerintem az A3 gyorsabb nála. -
kinguci
csendes tag
Sziasztok!
Kamera ügyben segítenétek? Írtam pár hozzászólással feljebb! Köszi!
-
ancsako
tag
Szia!
Kijelzőben van különbség: HD a qHD-val szemben. A hétköznapi szemnek nincs különbség (szerintem), csak az igazán "vájt" szemű kekeckedők tudnak belekötni.
Kamera 8 mp a 13-al szemben. Egyéb tekintetben ugyan úgy tud mindent a kamera. (effektek, panoráma selfie...)
ROM 16 Gb mindkettőben.
4 mag, 1.2GHzAz akksi az első gondolatokkal ellentétben szerintem meglepően jól bírja. A hétköznapi használatban a két készülék között nincs eget verő különbség. Mindkettő gyönyörűen akadás nélkül kellő sebességgel teszi a dolgát. Mindkettőn vannak különböző appok, egy sem okoz problémát.
A méretbeli különbségen nincs mit agyalni, az megvan!
-
nagyúr
Természetesen! Eltűnik az appok közül, felszabadul a helye a data partíción, és soha többet nem indul, nem frissíti magát, és ha egy másik programnak szüksége lenne rá, akkor hibajelzést fogsz kapni. Pl. nálam a gmaps le van tiltva, és bármelyik app használná a gmaps service-t, hibát kapok. Csak éppen a system partíción ott marad és bármikor vissza tudod állítani. Nálam az összes gyári Samsung app így van letiltva, meg pár google is ( összesen 36db).
-
ancsako
tag
válasz tylerszeged #463 üzenetére
Mi volt a kérdés?
Itt mi szerintem úgyis ezt ajánljuk majd Neked!
Iphone itt nem játszik...Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
robyg
senior tag
-
rem2
csendes tag
Szerintetek ezt érdemesebb megvennem, vagy a Sony Xperia Z1 compactot? Tartós, jó minőségű telefont szeretnék iPhone helyett.
-
tylerszeged
csendes tag
Kezd egyre szimpatikusabbá válni ez a telefon.Rövid story: iphone 4 már kezd szétesni 2 év után,le kellene cserélni valami használható telefonra,akciósan nagyon jó áron vettem egy huawei g630at de egyszerüen túl nagy az 5 col (pl futni elvinni esélytelen) így eladtam és most keresek valami közteset ami: nagyobb mint a 4-esem volt de nem brutál nagy szóval legyen valamennyire kompakt,jól használható,normális aksival és csináljon normális fényképeket,illetve azért 1-2 évig bírja a strapát...
Vagy vodafonnál veszem részletre vagy ki kellene fogni valamit ami megfelel az elképzeléseknek,vodánál előfizetéses alternativák: alulról jó áron a grand prime (túl fapados,se a kijelző se a vele készített képek nem gyöztek meg),vagy iphone 5c->ez meg a másik véglet,még mindig 120k-ra jönne ki 2 év után,és nem is biztos hogy jobb mint ez (vagy?/bár lehet nem is érdemes összehasonlítani).
Így most nagyon gondolkozok hogy megvegyem ezt a 80 körüli árával,főleg hogy mindenki pozitív véleményen van használat után és nagyjából megfelel az elképzeléseimnek.
(azért fura hogy azt gondoltam hogy 50-80k körül könnyü lesz normális telefont találni...aztán kiderül hogy nem is az)
-
kinguci
csendes tag
Sziasztok!
A kameráját nem lehet valahogy "felgyorsítani'? Hihetetlen lassan reagál, fókuszál, mire ellövöm a képet lecsúszok a témáról Az iphone 4s kamerája ehhez képest villám volt!
-
szemesi69
addikt
És megérte elrontani? Ha volt gari az ugrott. Én a helyedben visszatennék egy gyári romot és elölről kezdeném. Sok helyen leszokták írni mit szabad törölni és mit nem. Neked sikerült olyant törölni amit nem kellett volna. Root megszüntetése nem oldja meg, mert kitöröltél valamit amit nagyon nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
robyg
senior tag
Üdvözletem Mindenkinek.
Sikerült nekem is egy ilyen telót vennem. Samu S2-ről váltottam,eddig meg vagyok vele elégedve ég és föld a különbség. Nagyon gyors,kellemes fogása van.
Lenne viszont egy problémám.Remélem tud valaki segíteni megoldani?
Rootoltam a telefont,hogy a Titanium Backup progival le tudjam törölni a felesleges progikat (több mint 500mbot nyertem).
Olyan dolgot nem töröltem le amivel maga rendszert bántottam pl.:Google+;Google maps
A problémám az újraindításnál és a kikapcsolt állapotban való töltésnél jelenkezik.
Az újraindításnál mindig bejön a recovery mód és meg kell nyomnom a bekapcsoló gombot hogy rebootoljon.
Az kikapcsolt állapotban való töltésnél pedig nem tölt. Ez a kép fogad:
Nem tudom mennyire látszik a bal felső sarokban ez a szöveg: Set Warranty Bit:recovery
Nem tudjátok mi lehet a baj ha megszüntetném rootot az segítene?
-
szemesi69
addikt
válasz voyager4.4 #452 üzenetére
Regisztrálva 2 év de nincs háztól házig prémium sajnos.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
nagyúr
válasz szemesi69 #451 üzenetére
Azt mondod, akksiban az s2-vel egy szinten van? Mert azt használok most (igaz a plus-t) és eddig nagyon jó az is, kivéve, hogy ha nem indítom naponta újra, vmi megkattan az agyában, és elkezd nagyon merülni. Igazából ez az egyetlen hibája, minden másban tökéletes (leszámítva, hogy nincs rá új fw, de úgy látom, hogy a JB óta csak romlott az Android minősége, szóval ez lehet, hogy inkább előny? )
-
gekkoXT
senior tag
Kicsit zavaró, hogy 15% alatt nem engedi használni fotózáskor a vakut. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
-
voyager4.4
senior tag
Sziasztok !
Ezt a telefont néztem ki barátnőmnek. Leginkább azért mert ezt a szögletesebb Samu formát kedveli...
Aranyban van valakinek ? Hogy mutat abban a színben ?
Ára elég borsos. Ki hol vette ? Hol lehet a legolcsóbb samu garival ? Én ezt találtam.
Igazából az S4 mini is simán megfelelne az ő igényeinek, viszont a merülési problémáját én sikeresen elkerültem (kopp kopp) nem mernék még 1-et a családba hozni... pedig az olcsóbb is
Láttam, hogy sokan arról váltottak, mik a tapasztalatok ? Gariban ez is prémiumnak számít a samu-nál (regisztrálás után 2 év háztól házig gari jár) ?Köszi a válaszokat előre is.
no fate but what we make
-
szemesi69
addikt
Ki mire használja, meg ugye milyen programok vannak fent. Volt pár samum s2, jelenleg is van meg egy ace3 azokis hozzák ezt az akku takarékosságot, de ami ezelőtt volt s4 mini na az siralmas volt merülés szinten 6-ik szerviz után cserés lett, nem egyszerű harc volt.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
andikaaa
aktív tag
Sziasztok! Ebben van panoráma selfie?
-
mackoman
tag
Nekem folyamatosan be van kapcsolva a wi-fi ,a mobil net ,e-mail szinkronizàció 5percenként....nem kamu az aku idő ,tényleg nagyon jól bírja.Jelzem mint a korábbi hsz-ben,hogy átlag user vagyok,nem nyomkodom 5percenként,sem zenét ,játékot nem játszom rajta.Nekem volt hogy 48 órán keresztül ment töltés nélkül...úgy hogy használtam is,de ha valaki intenzívebben használja annak is simán az 1 napot ki kell bírnia.Nekem az első nap volt,hogy 22%-öt merült egy éjszaka ,csináltam egy gyári visszaállítást és azóta jó.Egyébként nem szerettem a Samu mobilokat (volt már sgs4-em,ami számomra rémálom volt),de ezzel most megvagyok elégedve.Hosszú idő után tértem vissza a droidra(félve).
-
szemesi69
addikt
válasz #82729984 #441 üzenetére
Csinálj egy gyári vissza állítást, előtte mentés, mert minden törlődni fog. Aztán figyelj oda a beállításokra amikor újra belakod, ha jól csinálod és nincs hardveres baja akkor jó lesz. A titkosítást ne piszkáld ha nincs rá szükség.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz mackoman #442 üzenetére
Nálam alvóba 10 óra alatt 1%-ot merült most éjszaka. Ezt tartja most így 3-4 töltés után beált rendesen. Előtte egy s4 minim volt ami merült mint az atom, többszöri szerviz után csere utalványt kaptam. Így lett az A3 helyette. Nálam nincs semmi hibája, régen volt ilyen akku takarékos telefonom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
mackoman
tag
Nekem meg tegnap kiirta hogy ,,kamera hiba,, amikor fotot akartam volna csinálni.Csak ujrainditas segitett rajta.Ehhhh....nincs tokeletes mobil.. Nekem most nagyon jól beállt az aksi,bar azt vettem észre van mikor jobban merul,de nalam alvóban 5ora allatt merul kb 1-2 %-ot....de ez is valtozo...
-
törölt tag
Sziasztok,
Tapasztalt már valaki olyat hogy kib@szottul gyorsan merül a telefon? Alvó állapotban kb. 10 percenként 1% minusz. Megnéztem valami security storage (biztonsági tár) szivja le az akksit amit úgy látom nem nagyon lehet kikapcsolni.
-
kimpepevok
tag
Közben jött frissítés a telómra. /VODÁS/ Mondjuk ez is 4.4.4. De amit észrevettem rögtön, hogy kb. 300 Mb-al kevesebbet fogyaszt a RAM-ból. És mintha kicsit mégjobban pörögne.
Holly
-
robyg
senior tag
Bocs ugy marad az A3,hogy az egy kártyás verzióját veszem meg.
Külföldön vagyok sokat és van magyar meg osztrák számom. Csak már baromira idegesít,hogy két telót kell hordanom.
Ugyhogy arra gondoltam vennék egy dual simes telefont.
Az S5 mini dualt meg ezt néztem ki.Az S5 mini fórumába beleolvasgattam és sok embernek gondja van vele kb. minden negyedik (olvastam olyat akinek három is volt a családban és mindhárommal gondja volt).
Ennél a fórumnál max három embernél találtam olyat akinek baja volt a készülékével.
Az A3 dualosát már kilőttem mert ha az ember két simet tesz bele az sd kártyát elfelejtheti.Úgyhogy marad az egy simes A3.
-
kimpepevok
tag
Sziasztok!
Melyik szoftverrel érdemes a telefonról backupot készíteni frissítés előtt? Mármint, amiel leszedhetném az épp aktuális firmware-t a telórol.
Köszi!
Holly
-
robyg
senior tag
válasz Georgie1224 #435 üzenetére
Köszöntem.
Marad az A3.
-
Georgie1224
tag
Egy kis segítség:
A3 DUOSAmit különbséget felfedeztem:
S5 Mini DUOS:
+
50Gb dropbox
Vízálló 1m-ig
IP67 védelem
ujjlenyomat olvasó
1,5Gb ram
pulzusmérő
-
2,1Mp front kamera
nem írják, hogy lenne rajta gorilla glassA3 DUOS:
+
Gorilla glass 4
ANT+
-
1GB ramRöviden kb ennyi.
Ha az s5 mini duos-nál a +-ok nem érdekelnek, mert nem fontos(kivéve a ram) akkor inkább az a3 duos.Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
gekkoXT
senior tag
Megjött a kicsike, indulhat a belakás. Ha tudnátok miről "frissítettem"! Kíváncsi leszek, ez is kiszolgál-e olyan megelégedettséggel, akár fele ideig, mint az előző telefonom.
-
robyg
senior tag
válasz Georgie1224 #432 üzenetére
Még annak nem jártam utánna,hogy az S5 mini duonak is olyan rendszere van-e mint az A3 duonak.
Ha annál is belerak az ember két simet és az sd kártya kilőve akkor felejtős marad az A3 egy simes verziója.
Köszönöm,hogy próbáltál segíteni
-
Georgie1224
tag
Szia!
Az eddigi hozzászólók egyikétől sem láttam, hogy duo lenne neki.
Ebben sajnos nem tudok segíteni.
Viszont én is az S5 mini és az A3 között vacilláltam.
Végül az újabb telefon az anyaghasználattal meggyőzött és az újabb chipset-el.
Ráadásul szerintem jobb a kijelző is, még ha kisebb is a felbontása.
Persze ezek szubjektív vélemények.
Tárhelybővítés valószínűleg mindkettőnél ugrik a második sim kártya miatt.
Ez így döntetlen.
Már dobtam be többször is: gsmarena teszt
Itt a duo-ról többet írnak.Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Lenne egy pár kérdésem remélem tudtok segíteni.
Szeretnék venni egy dual simes telót az S5 mini duo és az A3 duo között vacillálok nem tudom eldönteni melyik legyen.
Leginkább az S5 mini duora hajlanék mert az A3 duoval az a gondom,hogyha két simet rakok bele akkor sd kártyát már nem fogad.
Nem tudjátok az A3 duohoz kijön a hivatalos lollipop?
Nincs valakinek tapasztalata az A3 duo-ról?
Akku idő,beszélgetés közben nem-e dob le a hálozatról meg ilyenek[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
THX!
Anno Galaxy Ace 1-en próbáltam, de azon nagyon sokat fogyasztott. A Super Amoled miatt itt azt hiszem kevesebb kakóval is be fogja haveromnak érni, ha ilyet vesz.Viszont a többi kérdés még mindig él. Remélem valaki tud segíteni.
https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom ezen készülék kétkártyás verzióját szeretné venni és felmerült egy-két kérdés ezzel kapcsolatban.
Ha használ valaki, akkor megtudná nekem mondani, hogy a bepötyögött szám hívásakor rákérdez melyik kártyáról indítsa a hívást? Vagy az egyik simet előre meg kell adni, hogy a hívásokat mindig arról indítsa?
Valamint az értesítési led hiánya valahogyan orvosolható? Mondjuk ez a progi működik a telefonon?
Beszélgetés rögzíthető valamilyen programmal?
A segítséget előre is köszönöm!https://hardverapro.hu/apro/corsair_ironclaw_rgb_vezetekes_gamer_eger_elado_uj/friss.html
-
zalsmony
csendes tag
http://m.mobilarena.hu/hir/elindult_a_galaxy_a_es_tab_s_sorozat_android_5_0-s.html
Juppi! 😉
-
mackoman
tag
Olyan hogy Google play,meg google újságos stb szinkronizációt kilőhetem?mert nincs rá szükségem,és talán ezzel az akku idő tartamàt is megnövelhetem.....
-
Senhi
aktív tag
válasz Georgie1224 #416 üzenetére
Alkalmazáskezelőben keresd meg a Fényképező alkalmazást és azon belül kattints az "Adatok törlésére". Utána jó lesz.
-
ancsako
tag
Az üzemmódoknál nekem 10 beállítási opció jelenik meg, köztük a HDR is!
-
Jakabaki
csendes tag
Szia!
Nekem is ugyanez a gondom . Ami még furább,hogy, ha átállítod egyszerű módra a telefont a beállításokban, akkor több opció lesz a kamera app-ban. Én a feltelepített KK Launcher-re gyanakszom, de miután töröltem , akkor sem lett több beállítási lehetőség, úgyhogy szerintem a gyári állapotra visszaállítás lenne a megoldás...
-
Georgie1224
tag
Üdv!
Az alap kamera szoftverben a HDR-t hol lehet beállítani?
Nekem az üzemmódoknál összesen 3 jelenik csak meg.
Auto, auto beauty,és panorama.
Ötlet?Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
gekkoXT
senior tag
válasz Georgie1224 #414 üzenetére
Hát akkor pukkadjanak meg, hogy ebből kivették az ablakos módot. nem is értem. De tényleg!
-
Georgie1224
tag
Szia!
Nekem is a gyári flip tok van hozzá, szintén westendből.
Az eladó srác mondta, hogy az ablakos megjelenítést nem támogatja.
A fliptok nyitásakor egyébként nyitja a telefont, egyből kapcsolja kijelzőt.
Mondjuk nekem pin van rá lőve így nekem a pin-t kéri.Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
gekkoXT
senior tag
-
Kami11
őstag
válasz Talaber01 #409 üzenetére
Állíts vissza mindent alapra, ami után olyan lesz, mintha most kapcsolnád be előszőr a készüléket.
Két módon teheted meg:
-menüből: Beállítások-->Mentés és visszaállítás-->Gyári adatok visszaállítása
-recovery-ből: Kikapcsolod a készüléket, majd a Hangerő fel+Home gomb+Power gomb együttes megnyomására belép a recovery menübe, ott pedig nyomsz egy wipe-ot.
Mindkettő hatására törlődik minden adat a telefonról!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
gekkoXT
senior tag
Lehet hozzá S-view vagy más aktív tokot venni? tehát a cover kinyitása bekapcsolja a kijelzőt? Ablakos kijelzőnél megjelenik ott a hívó?
[ Szerkesztve ]
-
Talaber01
újonc
válasz Georgie1224 #405 üzenetére
Üdv!
1 órája vettem le a töltőről a telot kB 10 perc mobilnet után 83% on vagyok ez normális?? -
Georgie1224
tag
Üdv!
Hivatalos oldalon találtam:
Galaxy A3 5.0.2 Lollipop [In-Development]
Lassan mi is kapunk Lollipop-ot. Remélem nem hamarkodják el.Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
Georgie1224
tag
válasz Takanaka #394 üzenetére
Egyébként ha csak a száraz adatokra vagy kíváncsi: ITT
Hasonló angol nyelvű oldal: Teljes teszt, technikai adatok
Ha bármi a használattal kapcsolato kérdésed van, nyugodtan kérdezz!
Nekem lassan 4 hónapja van meg a telefon.Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
Georgie1224
tag
válasz mackoman #403 üzenetére
Szia!
Persze ki lehet kapcsolni.
Sőt, ajánlott.
Ha a képernyő szabad részét megérinted és ott tartod az ujjad mint widget hozzáadásnál, ott van egy felület beállításai jobb oldalt lent. arra rányomsz, és ott van a flipboard-tájékoztató --> pipa ki.Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
mackoman
tag
Még egy kerdésem lenne.A flipboard-ot ki lehet kapcsolni,szabad?Mert zavar egy picit,és ha igen,hogy tudom?
Hálás koszonet. -
mackoman
tag
Srácok,nem tudom mi tortent,de toltam egy reset-et,utána bekapcs,majd feldobott egy rendszer frissitést,és jó lett..Kb:óránként alvó modban 1%-ot merul.Nem rossz szerintem ha nyomkodom,akkor sem veszesen merul,szóval pillanatnyilag oke.Most nem is huztam le semmit a play store-ból.Koszonet mindenkinek aki segített!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest