Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerszeged
csendes tag
Kezd egyre szimpatikusabbá válni ez a telefon.Rövid story: iphone 4 már kezd szétesni 2 év után,le kellene cserélni valami használható telefonra,akciósan nagyon jó áron vettem egy huawei g630at de egyszerüen túl nagy az 5 col (pl futni elvinni esélytelen) így eladtam és most keresek valami közteset ami: nagyobb mint a 4-esem volt de nem brutál nagy szóval legyen valamennyire kompakt,jól használható,normális aksival és csináljon normális fényképeket,illetve azért 1-2 évig bírja a strapát...
Vagy vodafonnál veszem részletre vagy ki kellene fogni valamit ami megfelel az elképzeléseknek,vodánál előfizetéses alternativák: alulról jó áron a grand prime (túl fapados,se a kijelző se a vele készített képek nem gyöztek meg),vagy iphone 5c->ez meg a másik véglet,még mindig 120k-ra jönne ki 2 év után,és nem is biztos hogy jobb mint ez (vagy?/bár lehet nem is érdemes összehasonlítani).
Így most nagyon gondolkozok hogy megvegyem ezt a 80 körüli árával,főleg hogy mindenki pozitív véleményen van használat után és nagyjából megfelel az elképzeléseimnek.
(azért fura hogy azt gondoltam hogy 50-80k körül könnyü lesz normális telefont találni...aztán kiderül hogy nem is az)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest