- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
Nekem volt xperiám, nem szerettem, így jelenleg az a véleményem, hogy jöhet bármilyen "csoda" onnan, engem az nem fog érdekelni.
Nekem csinált pl. olyat, hogy be volt állítva egy csengőhang, ami egy darabig működött is, aztán egyszer csak más hangon szólalt meg. Teljesen önállóan. Ezt jó sokszor eljátszottuk.
Egyébként sokan istenítik a fényképezőjét az xperiak-nak, én láttam oly gyötrelmesen sz@r képeteket Z1-el, hogy jajj. Na mindegy...
Én (hangsúlyozom ÉN!) azon emberek közé tartozom, akik megbecsülik a készüléküket. Ezért nekem mindig van valamilyen tok rajta, nyilván ez nagyban ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. Az ebay-en rengeteg opció van. Létezik olyan slim clear szilikon, amit szinte észre sem veszel, hogy rajta van. Tökéletesen víztiszta, és valóban hajszál vékony. Így nincs karc, nem is lesz.Nekem HeadCase tokjaim vannak, nekik van szilikon is, és van kemény "hátlap" tok is. De a Nillkin is nagyon igényeseket csinál.
A tok megérkezéséig én is "pucéron"használtam, kb. 2 hétig. Semmi karc nem lett rajta. Recsegés, hézag, összeszerelési hiba sehol nincs a készüléken.
Fülhallgatóra még nem volt szükségem, így egyelőre ki sincs bontva a csomagolásából.Ja, és azért is akartam rá mindenképp tokot, mert az viszont nagyon zavart, hogy az első amit leteszel az asztalra, az a kamerája, mivel kiemelkedik. Na ettől kikészültem.
A tokba gyönyörűen belesimul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest