Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Most ez mi, hogy kiadnak egy hibás ROM-ot?

Hónapokig, lassan évet várunk rá, hogy jöjjön egy frissítés és akkor még ez is hibás...
Akkor amit a T-mobilos telókra felajánl frissítést az is hibás lesz és nem lesz értelme felrakni?
-
ricsike81
aktív tag
2.2-re hogyan tudok mozgó hátteret telepiteni, mi a menete ? Android 2.2-ben hol van a gyári mozgó háttér ?
-
dunc
nagyúr
CSC:JH1 Honnan tudnék ilyent szerezni ?
-
Plast1c
csendes tag
Hello,
Most ellenőriztem kiesen a szoftver frissítést.
Erre mit tudtok mondani?
Vodás előfizus vok. -
nolez
csendes tag
felraktad előtte a JPF-et bootloader nélkül?
Én ugy csináltam, h felraktam azt bl nélkül, factory res, usb debug be, aztán flasheltem 4.1 non oc-t, bootolt recovery-be, ott ugye wipe data cache, felállt, utána madtem app 2 sd vel particionáltam meg a terminal parancsok, utána meg fs.convert fájl. (meg titaniummal wipe data mapsnál, nemtom minek de irta)
Nekem igy felment lazán.
És a "the weather channel"- t használom, pontosnak tünik.. -
ricsike81
aktív tag
ma voltam bent a samu szerviznél, és azt mondták, hogy a hivatalos froyo elvileg jövő héten jön ki, mert ami most fent van az nem jó, nem tökéletes, mert vannak benne hibák. A kies ezért nem ajánlja fel a frissítést. azt nem tudom, hogy voda milyen szoftverrel árulja készüléket.
-
nolez
csendes tag
Dunc, visszatérve az akksihőmérsékletre, most kyrillos 4.1 non oc van fent és 15-20 perc használat után már 30 C -on van(mondjuk annál feljebb nemigazán megy), OC-vel csak pár fokkal volt nagyobb, ja és még a stock romra is emlékszem, h néha súrolta a 30-at.
Apocalypse rom bétáinál is magasabb volt a hőmérséklet, még akkor is ha nem volt OC-n, de még mindig alacsonyabb ot az akksi átlaghőmérésklete mint kyrillos romokban... Ez mitől lehet, hogy túlhúzás nélkül is viszonylag magasabb a hőmérséklet? -
gtamate2
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
1 nap alatt megcsinálták a szoftvert, azt hittem hogy a szervízfutár is a legközelebbi samsung szervizbe viszi be.
-
hodostamas
addikt
hányszor elmondtam, ha lehetőségetek van, SZERVÍZFUTÁR.
Korrektek, nem vágnak át, stb.... max 4 nap, de inkább 3 nap alatt visszahozzák a telót. -
gtamate2
veterán
-
dunc
nagyúr
válasz
gtamate2
üzenetére
Te melyik szerviz ez ? Mi az,hogy pont a tied rossz? Miért ne lehetne az ? Vagy szerintük nem romolhat el ? Tiszta gáz egy szerviz lehet az. Regeld be itt a telefonod,és írj nekik. (24 órán belül válaszolnak)
Említsd meg a szervizbe történ műsort. -
gtamate2
veterán
hodostamas,sztiviii,dunc: Bevittem úgy hogy szoftver hibás meg írják be a kijelzőt is hogy mi a hibája, mert bevittem a helyi samsung gariba. Azt reagálták rá hogy még jó hogy nem tört be, meg nem rendeltetésszerű használat, nem terjed ki rá a garancia, meg hogy legyártottak több millió darabot és pont az enyém lenne a hibás? Amikor ezeket elmondták inkább úgy gondoltam nem vitatkozom velük. Akkor érdemes lenne megpróbálni a garifutárt? mennyi idő alatt hozzák vissza?
-
kispéé
senior tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Lehet én is kipróbálom, de lenne egy hülye kérdésem, az, hogy melyik szolgáltatónál vagyok az mindegy? T-s a teló, utána kártyafüggetlen lesz, vagy az külön téma?
-
sztiviii
tag
válasz
gtamate2
üzenetére
ugyanez volt az enyémnél mmint a színösszefolyásra gondolok.ma mentem érte vissza elvileg kész volt.helybe megnéztem hogy tényleg jó-e?erre ugyanaz.mondom csajnak nézze már meg hogy még mindig szar.erre ja hát mi csak szoftvertfrissítettünk.anyád!erre vígan közölte hogy akkor elküldik pestre csütörtökön,1-2 héten belül visszakapom...annyira felb@sztam magam...samsung szervíz is bekaphatja.ott volt papírra leírva szerencsétlennek mi a szar baja van.világosan KIJELZŐ CSERE.imádom ha analfabéták dolgoznak szervízben.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Ez az elszíneződés nem minden LCD-nél van?

mp
-
gtamate2
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
A bootképernyőnél megfagyott, bármilyen romot tettem rá nem ment tovább.
Az érintőképernyőnek az a gondja hogy ha kicsit erősebben nyomom a kijelzőbe elkezd úszni a folyadék, (nem kell nagyon erős nyomásra gondolni az érintésnél egy minimálisan erősebbre) -
hadaway74
tag
Mivel tudnám Mac-ken az iTunes-t szinkronizálni a Galaxy-val?
-
raczkiz
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Köszi!
Inkább nem vágok bele akkor. Várok vele hátha xda-n is írnak róla valamit...
-
Pharaoh
aktív tag
Azt tudja vki, hogy a Vodafone miért adja új előfizetéssel drágábban, mint ahogy függetlenként meg lehet venni? Vodánnál 42K, míg most jött egy metro katalógus amiben 37K.
Fog a vodanal lejjebb menni az átra? Vagy erre hiába várok már egy jó ideje?
-
raczkiz
tag
Azt olvastam egy másik fórumon, hogy azért áll meg a JPN flash, mert a .tar fájl tartalmaz egy boot.bin és egy sbl.bin fájl-t amiket állítólag törölni kell belőle.
Valaki ezt meg tudja erősíteni aki jobban ért a romok világához?
A másik, hogy datafs.rfs nincs benne. Ezt sem tudom, hogy az fontos-e bele vagy sem?! :S
Esetleg, ha fontos, akkor azt nem lehet átrakni a jpm .tar fájl-jából?
-
gbb6kxs
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni miért nem tudom csatlakoztatni a telefonomat download mode-ban az Odinhoz?Jelenleg a I5800XXJP4 ROM van fent, ami talán majdnem a legújabb, de gondoltam kirpóbálom Kyrillos ROMját is.
Ezeket már megcsináltam:
- Kies teleptve
- Direkt driverek hivatalos Samsung forrásból telepítve
- Windows felismerte normál bekapcsolt állapotban a telót és a driverek telepítve lettek
- A phoneutil alkalmazásban csak USB/Modem-ra átkapcsoltam (csak így ismeri fel a Windows)
- Odin csatlkazáskor teljesen kikapcsolom a KIESest(a konfliktusok végett)
- factory format
- cache formatKorábban sosem volt ilyen gondom, de akármit csináltam nem ismeri fel download módban sem a Windows sem pedig az ODIN a telót.
Kérlek segítsetek.
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok. A voda eredetileg milyen rommal adta ki a telefont? Olvastam, hogy kijött a hivatalos froyo, de kies nem akar frissíteni, szóval visszaraknám az eredetit, ha tudnám melyik volt az és honnan lehet leszedni.

-
gtamate2
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Nekem a Kyrillos 4.0 RC2 után meghalt a telefon visszapakoltam a gyári telenoros romot és gariban megcsinálták szó nélkül, egyedül a képernyőre mondták hogy mindegyik ilyen.. személyesen vittem be nem erősködtem.
-
huh87
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Mikorra várható az upgrade? 
-
eski
csendes tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Nem tudom biztosan, hogy mit kell nézni, de:
- GPS és wifi loc. bekapcsolva, a kamera nem fagyott ki. Pár percig néztem, 1-2 kép + videó.
- Kamerából nem tudtam állítani, hogy akarom-e a helyemet rögzíteni a képhez, automatikusan csinálta. Ráadásul máshol sem találtam ilyen beállítást. Nem tudom a régiben volt-e, mintha lett volna.
- Galériát nem használom, de most kipróbáltam. Nézegettem mindenfélét, nem fagyott ki.
-
etisnail
csendes tag
Sziasztok!
Nem kell valakinek egy Samsung Galaxy 3. Egy hónapos T-mobilos 8gb-os memóriakártyával, 2év jótállással kifogástalan állapotban. Ár: 33000 Ft. E-mail: csikorandor@freemail.hu
Tel: 06304913883 -
raczkiz
tag
Samfirmware-en új rom! I5800XXJPN
Délután kipróbálom. Ha esetleg valaki megelőzne nyugodtan írja le, hogy az ismert bugokat esetleg javították e benne.
-
dunc
nagyúr
Nos Tomi romja valóban stabil,gyors alaprom ,semmi probléma nem jelentkezett nála ,és a plusz dolgok is működtek,jómagam elégedett vagyok, hamarosan adon neki az egyedi dunc rom-hoz szükséges aps listám
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nolez
csendes tag
Ti általában milyen akkumulátor hőmérsékletet tapasztaltok? Van esetleg valami felső korlát, vagy olyan határ amely ártalmas lehet?(akár a telefonnak, akár a kezednek
) Olvasgattam és teljesen változóakat írnak mindenhol, van akinek internetezés közbe felmegy 41 C -ra, máshol azt írják, hogy a Li-ion akksik hőmérséklete 4-60 C között is ingadozhat akár...
Teljesen más telefonokat is nézegettem, haverom HTC heroja elvileg telefonálás közbe melegszik nagyon, a 3gs az pedig bármilyen használatnál hamar fel tud melegedni ( szem. tap.)
Aki tud valamit ne halgassa el!
-
dunc
nagyúr
-
Stee25
csendes tag
Sziasztok! SEGITSÉG KELLENE!! Felraktam egy lock 2.0 nevű programot és meghalt a telóm. fekete képernyő van, nem tudom a pinkódom sem beirni és nem csinál semmit! Próbáltam hogy lefrissitem de nem pc suite módban van és mivel a menübe sem tudok bemenni nem tudom átállitani. Mi lehet a megoldás??? Kérlek segitsetek!
-
válasz
hodostamas
üzenetére
kb. ilyesmire van nekem is szükségem (: ha nem válik be a gyári, felteszem ezt

-
ntomka
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Tetszetős! Csak így tovább! Bár most nekem ez így mind megvan JPM-re alapozva, de ha legközelebb szükségem lesz rá, akkor tudom hol keressek egy készre dolgozottat.

-
SirKero
őstag
Üdv.
Feltettem én is a 2.2-t és az lenne a kérdésem,hogy anno arról volt szó,hogy ennél már be lehet állítani,hogy azonnal a max. hangerőn szólaljon meg a csengő hang nem pedig emelkedő hangerővel.
Most én vagyok béna és azért nem találom vagy ennél sem lehet ezt beállítani. -
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Ok majd írok a listámat ,pl a quick pic mehet be szerintem alapba !!!
-
hodostamas
addikt
az eredetiben kamerában? azt elfelejtettem írni hogy az másfajta kamera appokra vonatkozik
ugye 2.2-ben hiába kapcsolod ki pl camera360-ba, akkor is pittyeg.az majd a köv verzióban lesz, most nem volt már időm belerakni a romba. (háttér)
megpróbálom, de ki kell deríteni miért FC-zik a quickpic ha a system-be van másolva

-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Felraktam,de kamera hangok továbbra is vannak.
Az alap háttér van,nem az ami a videón. -
hodostamas
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
ha visszarakod az eredeti 2.1-est akkor igen. (nemrég volt aki visszarakta a samfirmware-es vodás 2.1-est, ami nem teljesen egyezett az eredetivel, és nem szóltak érte).
De 100%-ra nem tudom mondani...
Amúgy tölthető a rom. ha hiba van bármi, kommentbe jöhetnek oda..

-
nepszter1
addikt
válasz
hodostamas
üzenetére
hűű ez marha jó , ha ezt felrakom akkor ha valami baja történik a telefonnak akkor garis marad?
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas
üzenetére
Én már tiszteletből is kipróbálom !!!!

-
hodostamas
addikt
válasz
kaloczidev
üzenetére
oké..
hamarosan tölthető lesz. -
hodostamas
addikt
akkor gondolom ez már senkinek nem kell mi?

-
iMPeRi0R
aktív tag
Nahát úgy néz ki a nyuszi hozza az offical froyo-t?

-
válasz
kaloczidev
üzenetére
nekem is ez volt, aztán egyszer sikerült
kiesből kiléptem, telefont lehúztam. utána ment. aztán nem. aztán igen stb. -
válasz
ricsike81
üzenetére
szerintem a kiest akarja frissíteni. még nem minden szolgáltatónál, és nem minden készülékre jelez frissítést, tehát egyelőre várunk... a kiest érdemes frissíteni, nekem nem is hagyta elindítani amíg nem frissítek...
szerk: pontosítva: elvileg csak a vodás készülékekre van 2.2; a többi gondolom idő kérdése (2-3 nap?)
-
ricsike81
aktív tag
kiessel akartam frissíteni a tmobilos telómat, de nem hozza fel a froyot ? Miért ? Hol látom, hogy felajánlja a froyot ? Vagy esetleg le kell külön tölteni hozzá progit, szoftvert ?
Felismeri a telót, kiiírja a szoftver számát, ami megegyezik a telóm szoftverével, de a froyot nem hozza magától ? Felajánlja, hogy töltsek le új szoftvert, melyet meg kell erősiteni, de hogy milyen szoftvert, azt nem írja . Ötlet ?
-
válasz
kaloczidev
üzenetére
felismeri, GT-I5800, szinkronizál, minden faja (a kieshez képest). ha lehúzom, utána csak harmadszor-negyedszer tud csatlakozni.
a "szoftver frissítése" gomb szürke, tehát nem tudok frissíteni...

-
válasz
kaloczidev
üzenetére
én meg vodás vagyok...
-
válasz
kaloczidev
üzenetére
ha engedné hogy lefrissítsem, leírnám a tapasztalatokat...

-
kaloczidev
csendes tag
Vodás 2.2-n videó felvétel nem javult ?
-
hodostamas
addikt
Tonyo kolléga sikeresen felrakta az általam lementett romot JPM alapra. most próbálgatja, de úgy tűnik szuperál. eddig csak fugumod, és fugutweaks van benne. (de ezek is a legmélyebb változtatások, szóval ha ez megy, minden menni fog)
-
Kerio
őstag
-
Kerio
őstag
Sziasztok! Kyrillos 3.0 ROM-om van. Mit érdemes helyette feltenni? Annyi a bajom vele, hogy néha újraindul.
-
bubogabor
tag
válasz
hodostamas
üzenetére
Szerintem erdemes feltenni a jit et nekem sebbesegben jobb lett
-
hodostamas
addikt
tényleg jó lenne tudni, a hivatalosban megvannak-e a hibák: galléria, kamera
Valaki nézze meg legyen szíves!JIT-et aki használ, érzett bármi különbséget? mert tegnap elfelejtettem felrakni, és semmi változás...
-
ricsike81
aktív tag
Sziasztok. Most akkor van, vagy nincs hivatalos magyar nyelvű froyo galaxy 3-ra ?
Tmobilos a telóm, hogyan tudom frissíteni, mi a menete a frissítésnek ?
Várom válaszotokat, segítségeteket.
-
mi van akkor, ha beküldöm szervizfutárral, hogy frissítsék le 2.2-re? szerintetek elviszik? már nem tudok mit kezdeni vele :S
-
válasz
molnarpeter
üzenetére
ha nincs más..

köszi

szerk: ottmaradt a superuser...

-
kovi6327
csendes tag
Sziasztok,
Visszaraktam az XXJG7-et, gondoltam megnézem a hivatalos 2.2-t (JPM volt fent). KIES így felismerte, de azt mondta ez a legujabb fw...

Gyári függetlenem van, szóval úgy tűnik az még nincs kint..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(weatherbug vagy google választhatsz)
akkor aki eddig frissített?
(nekem meg felesleges volt ilyen hamar "visszaállítani" a telefont... )

(vagy olyan appal ami ezt tamogatja)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az alap háttér van,nem az ami a videón.

Nekem már a root sem sikerült a SuperOneClickkel...