Samsung Galaxy 3 - tempó a középmezőnyben

Hirdetés

Advertisement

Bevezető

A Samsung Galaxy sorozata itthon is ismert, két olyan tagja is van, amit a hazai felhasználók elérhetnek. A Spica hihetetlenül sikeres modell lett minden szolgáltatónál, a Galaxy S pedig a csúcsmodell, amely kevesebb embernek elérhető – az ára miatt – de a HTC Desire-höz és a sokszor az iPhone 4-hez mérik a felhasználók. A Galaxy sorozatnak volt tagja az i7500 is, most viszont újra egy olyan modell került a karmaink közé, amely népszerű lehet, s ezt nem csak az ára indokolja.

Samsung Galaxy 3

A Spica is olcsó cucc volt, s mint az ilyen termékeknél az lenni szokott, ez némi kompromisszummal jár. Konkrétan a nagy dérrel-dúrral beharangozott 800 MHz-es processzorról derült ki, hogy kissé vékony, ezért a Galaxy 3-ban másfelé nyúltak a Samsung mérnökei és inkább egy alacsonyabb órajelű (667 MHz), de fejlettebb mag került a burkolat alá.

Samsung Galaxy 3
[+]

Az XXL GSM-től érkezett készülékkel a Samsung a mostanában egyre jobban terjedő, olcsóbb androidos gépeknek állít ellenfelet, hiszen például az LG elég erős ebben (GW620, Optimus), a Sony Ericsson X10 mini sem az a különösen drága jószág, de remélhetőleg jönnek az Acer gépei is, nem is beszélve a HTC-ről, úgyhogy zsúfoltnak ígérkezik az a mezőny, amelynek legaláján ott figyel az árbajnok Vodafone 845. Ez utóbbinál azért jóval többet nyújt a Galaxy 3, a következő oldalakon ki is derül, hogy mitől lehet ez a készülék is a piac egyik nagy kedvence.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés