Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolez
csendes tag
Elmondom a lényeget gyorsba!
(KIES fennt, biztonság kedvéért frissíthetsz előtte JPM-re, de ha nem rakod fel sztem azse baj)
1. Odin megnyit, ops-t berakod, one package-t kipipálod, és a letöltött (kicsomagolt) .tar fájlt is tallózod
2. Telefon download mod-ba(hang. le - home - power) és rádugod a gépre.(Fontos: mielőtt a telefont kikapcsolod usb debugging BE, sim kártya KI, ÉS SD KÁRTYA MARAD BENNT(mert a dalvik cache ide megy, előtte érdemes formázni!))
3. Ha odinban látod a sárga rublikát mehet a start(ha nem driver probléma)
4. GT-i5800 feliratot látod, és a telefon recovery mod-ba fog menni, neked kell itt egy wipe data(azaz factory resetet), és egy wipe cache-t csinálni, majd reboot system-re nyomni(hangerő gombokkal tudsz navigálni és home gombbal ok-zni, először le wipe data/factory resetre nyomsz, ott le az igenig és ok, aztán wipe cache, miután ezeket megcsináltad reboot systemre ok.(várd végig türelmesen a wipe data és cachet is, akárcsak az első indulást ezek után, ugyanis kicsit hosszab időbe fog telni!(gond akkor van ha a kép megáll)
(5. Ha a telefon betöltötte a home képernyőt kész vagy, nem kell particionálnod az sd-det ha nem akarod, ugy emlékszem 170mb szabad hely van alapból)
--szerintem tud magyarul igen( nekem kyrillos 4.0 rc3 van fent az tud mindenesetre)
bocsi a caps-ért, nem vagyok se hülye se süket(egyelőre) csak azok tényleg fontosak. -
jafi74
csendes tag
Üdv ismét!
Letöltöttem a Kyrillos 3.3 extreme editiont.Fel tudom ezt tenni az első hozzászólás szerint is az odinnal?Úgy,ahogy a 2.2 Froyot-t?Plussz programok és sd particionálás nélkül?Ha nem,lehetne egy "szájbarágós" Magyar leírást kérni?A Google fordító,és az én Angol tudásom is egy kicsit hiányos.Ez a verzió tud Magyarul?Kösz előre is! -
dunc
nagyúr
Na bazz ezt mit tudhat ?
-
huh87
tag
Samfirnware-n van uj rom. :-) wjpe.
Az elixir a videokamerara 720x480 ir ki.Lehet, hogy hardveresen tudja csak szoftveresen korlatozott? -
gtamate2
veterán
Bootképernyőnél mindig befagy. nem tudok mit tenni.
-
gtamate2
veterán
feltettem az alap jpm-et most a bootképernyőnél fagy ki...
-
iMPeRi0R
aktív tag
Furi, mert az XDA-n meg senki nem írja, hogy baj lenne vele. Ti most a Kyrillos romjával bűvészkedtek gondolom. Az apocalypse beta3 teszterek közül senki nem írt rendellenességet, meg Lestat 1.3ghz-jéről sem.
-
gtamate2
veterán
Felraktam a kyrillos 4.0-t de amikor újraindulna befagy és a GT-i5800 képernyőnél nem jut tovább. mit tehetek?
-
hodostamas
addikt
válasz
molnarpeter #8079 üzenetére
megkérdeztem kyillost, remélem megmondja.
-
dunc
nagyúr
válasz
molnarpeter #8079 üzenetére
Nem tudom de ha visszavettem akkor is melegedett.
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8077 üzenetére
Ennyivel is okosabbak vagyunk,ez így elég gány.
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8075 üzenetére
Itt a fesz lesz a gond,mert lejjebb vettem az órajelet és akkor is baromi meleg volt. Az a durva,hogy 1300 on rádugva töltőre,és közbe használva,volt amikor merült tovább annyit zabált !!!
Egy pozitív volt benne,hogy az AB Rio jól futott,de ennyit azért nem ér !
Faszán ment bugmentes volt,de ennek ellenére dunc által nem ajánlott ! -
dunc
nagyúr
válasz
molnarpeter #8071 üzenetére
Jah csak ha tetű neted van. (bekorlátozott mobilnet) Soha nem jön be !
"alkalmazások kezelésénél a clear data nem oldja meg? én ott tennék egy próbát." Nem nyert ! -
dunc
nagyúr
Ráraktam töltőre,közben nyomkodtam,bazi meleg lett majdnem 50 fok !!!
Nem kockáztatok rakom fel az alap JPM-et. Sajnálom egy kicsit. -
dunc
nagyúr
Ha beragadtak a letöltések marketbe,hogy tudom kilőni? (lassú nem soha nem érne le szeretném megszakítani ! )
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz
Orb1337 #8067 üzenetére
linkek, leírás, screenshot, minden... (Ez a Kyrillos 4)
igen, odinos a móka.
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz
hodostamas #8061 üzenetére
20 fokból 21? Azt mennyi nyaggatás után érted el és hány mhz-n? Már a kezedtől melegebb lesz, ha sokáig fogod
@dunc: lehet, tényleg a jégveremben tolta
-
Orb1337
tag
Sziasztok!
Mióta frissítettem a telefonom 2.2-re nem követtem aktívan a fórum életét.
Egy jóbarátom megkért, hogy frissítsem telefonja firmware-t.
Melyik a legfrissebb és legjobban ajánlott kiadás? -
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8061 üzenetére
Azt nem néztem,de előtte nyaggattam eleget.
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8059 üzenetére
Ok kíváncsi vagyok ,maxon néztem (1300)
-
dunc
nagyúr
10 perc után 35 fok szilikontokba. Ez gáz ?
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8056 üzenetére
Oké.csinálom.
-
dunc
nagyúr
válasz
molnarpeter #8053 üzenetére
Jah most látom írja is,mennyi ideig kínozzam ?
-
dunc
nagyúr
válasz
molnarpeter #8053 üzenetére
Mivel monitorozzam a hőfokot ?
-
dunc
nagyúr
Nos mit lehetett sejteni 1300-on enni fogja az aksit,viszont korrekt lett a teljesítménye.
Viszont ami előny ,gyorsan állítani lehet az órajelet a set cpu segítségével,alapba ha nem használok magas cpu-t igénylő alkalmazást visszapöckölöm 333 ra ,mert telefonálni,és alap dolgokra elegendő,ha játszok akkor felpöckölöm maxra . 1300 on a fényképező elég virgonc pikk-pakk egymás után gyártja a képeket,a vezeték nélküli blaa-blaa vával még nem néztem,hogy behal e? Nálam gondot okozott a particionált mc ,ezért az nélkül használom,hátránya kevesebb felhasználható hely. (szerencsére így-is úgy-is működik,úgy néz ki egy darabig fennhagyom.)
Mit nézzek meg még rajt ? -
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Kyrillos 4.0 RC2 ebbe hova van elásva a gyári háttérkép?
-
dunc
nagyúr
Mi a neve az All share programnak? Hogy van bent az app-be? (alap JPM es program)
A napi tájékoztató infoalarm.apk ,az all sharet nem tudom beazonosítani !
Az infoalarma.apk-t nem letehet telepíteni,hanem be kellet másolni root explorerel a system/app-s ba -
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8042 üzenetére
Adódtak némi problémák,mc partricionálás után ,ha MC re másolok megszakad,kiírja nem másolható stb. Most kipróbálom MC partriconálás nélkül ,megnézem így mi a helyzet.
Az OC okozhat iylen hibát ? -
Csendeske
aktív tag
Szia!
Nekem néhány óráig fenn volt ez a rom, de sürgősen leszedtem!
Lehet, hogy egyedi eset az enyém, de a köv. problémák voltak vele: hiába állítottam magyarra a nyelvet, újraindítás után ismét angol volt. Továbbá a felrakott kontaktok szintén a restartot követően eltűntek. Ezek után gyorsan megváltam tőle! -
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8042 üzenetére
Korrekt,hogy megy mc particionálás nélkül is.
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8040 üzenetére
Tudom elolvastam amit írtak róla,de a teszt miatt fogom kipróbálni,amúgy vissza állítható.
-
hodostamas
addikt
azért nem kell mondanom, hogy OC alatt Fesz emelés is van, és a hőmérsékletet nagyon érdemes nézni
Ha 35 felett vagy, érdemes pihenőre fogni, mert ugye az csak az akku, a CPU ennél sokkal több is lehet.
-
dunc
nagyúr
Nem vagyok OC híve,de szeretném végigjátszani az AB-t,és alapon sok pálya élvezhetetlen !
Ezt hogy kell felrakni?
a 6-os pont nem tiszta. -
dunc
nagyúr
Üdv. Az a merész ötletem támadt,hogy kipróbálnám az alap JPM-et,OC vel (állítható mint a Kr. 4.0 ba) Ez megoldható ? Csak próbaképp lennék rá kíváncsi az angry bird miatt.
V ennek mi a pontos felrakása? Az mint az ap. romnak,ennél is kell particionálni az sd-t ?
-
szabof1
őstag
válasz
molnarpeter #8035 üzenetére
És ha rootolod? Lehet unrootolni és mehet a szervizbe. Vagy egy factory reset után sem látszik, hogy rootolva volt.
Szerintem bátran lehet rootolni. Nem látszik meg a nyoma. -
zsotesz81
senior tag
-
Levuka
csendes tag
Sziasztok!
Felmerült bennem pár kérdés a G3 telefonommal kapcsolatban..
Melyik most a legjobb alapsáv verzió?
Az Android 2.2. verziót hogy telepítsem fel a telefonra? Úgy tudom az is az alapsáv verziótól függ..
Ja, és ha saját magam rootolom a telefont akkor elveszik róla a garancia? (T-Mobile)
Köszönöm. -
nolez
csendes tag
Teljes mértékben érezhető már akár csak a homescreen lapozgatásnál is 667 és 1300 szerintem ég és föld.( kicsit mondjuk sebességbuzi vagyok de tényleg gyorsabb
)
Játékokon belül csak az angry birds rio-ról tudok nyilatkozni, nálam (866-on) néholi lassucskább töltés mellett akadásmentesen ment! -
nolez
csendes tag
Az usb beállításoknál a Mass storage-ot kell beállitani és persze usb debugging ilyenkor nem lehet kipipálva, ha igy csináltad akkor viszont nem tudom mi lehet a probléma.
Mellesleg ha valaki használja a kyrillos 4.0 rc2 -őt túlhúzott processzorral, van valami rossz tapasztalata? Ha a processzoromat 1300MHz-en használom az mennyivel fogja lerövidíteni az élettartamát, ha kérdezhetek ilyet? (Azt tudom h a telefon megfagyhat nagy orajelnél nálam viszont ez nem jelentkezett 1300 mhzen, bár most csak 866 on használom direkt a félelmem miatt
)
-
zsotesz81
senior tag
Hali
A következő problémám adódott. Mikor usb kábellel csatlakoztatom a telefont a számítógéphez, akkor a kijelzőn a fölső kis vékony sávba nem teszi ki az usb jelet, vagyis nem tudom bekapcsolni a csatlakoztatást. Csatlakozáskor a win-is és a telefon is adja a csatlakozást jelző hangot. Az usb beállításainál próbáltam azt is, hogy kérdezzen rá hogyan akarom csatlakoztatni az szgéphez, viszont a választóablak nem ugrik fel. Mi a szösz lelhette? Tegnap nem volt még semmi baja, nem állítottam semmi lényegeset a beállításokban.A töltés is működik a kábelről.
-
hodostamas
addikt
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8025 üzenetére
Nem találom.
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8023 üzenetére
Ez ps1 emu? Melyik?
-
hodostamas
addikt
aki esetleg OC-zik, megnézhetné hány fps-el megy neki
Nekem 30-40 között, sajnos néha laggal.
ja, és nyugodtan lehet iratkozni a csatornára, várhatóak majd még videók
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #8020 üzenetére
Azal sikerült végül . Kösz. Megy vissza a JMP . nem rossz az ap. ha kész lesz és OC mentes lesz felrakom.
-
dunc
nagyúr
Az ADB vel létrehozott partrációk mivel távholtitatók el ?
-
hodostamas
addikt
elnezegettem kyrillos romjat, az is jonak tunik. sot... (a beltartalom ua.)
-
dunc
nagyúr
Most ebben van az alap,és MIUI,a MIUI használhatatlan,és a gyári pl behal ha flat van fent. A POWER AMP gond nélkül viszi a flat formátumot,és pl van a heasset gombjával léptetés is van benne. A gyári csak ki-és bekacsolás röviden ezért kell nekem. Amúgy én elvagyok a gyári apk -al.
-
dunc
nagyúr
válasz
iMPeRi0R #8012 üzenetére
Nagyszerű az OC nélküli verzióra benevezek.
A fényképező továbbra is befagy ha, a hely és biztonságnál a vezeték nélküli hálózat be van pipálva. (az alap JPM be is)
A lejátszó egy katasztrófa MIUI Music,nem hajlandó akkor se elkussolni ha hívnak,sőt akkor se ha felvetted. -
iMPeRi0R
aktív tag
válasz
iMPeRi0R #8011 üzenetére
"Its beta, and has some issues. So there will be two versions one for oc and one for non oc..
Non OC has no issues where as oc has some as mentioned previously"Ez azért már megnyugtató.
Megkérdeztem tőlük, hogy csinálnak e a stable verzióból is 2 félét (ocvel és nélküle)
-
iMPeRi0R
aktív tag
Na pár óra múlva jön beta3 tesztre már OC-vel.
Gondolom a jónép kiteszteni, aztán lesz sírás rívás a fórumban(mármint nem itt, xda-n)
-
-
dunc
nagyúr
válasz
iMPeRi0R #8004 üzenetére
Még nincs fent semmi ,egyenlőre sd karira másolok. (akkor a telefon belassul,gondolom ez normális) Elmegyek edzeni,ha hazaértem ráállok. Most csak gyors az alapdolgokat dobálom fel.
"valahol az is le van tárolva, és csak a helyet fogja."(elméletileg ahol beállítod a sajátod,ott törölhető is)
Az a helyzet,hogy eddig tetszik.
-
iMPeRi0R
aktív tag
Jaja, ez látszott a screeneken is. A világ összes APN-je bele van configolva elvileg, bár ez lehet inkább hátrány, mint előny, valahol az is le van tárolva, és csak a helyet fogja.
- Van fenn esetleg elixired? Érdekelne milyen értékeket ír: átlag CPU használat, free ram, free rom, akksi hőmérséklet szobahőmérsékleten
- Angry Birds?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest