- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marxy85
csendes tag
Kipróbáltam és működik a 2.2-es telenoros romon a stock lock!
-
huh87
tag
válasz
HUTCHDB #9487 üzenetére
Tapasztalat: első tok egy matt fekete silicon. A gps használatánál, akksi töltésnél vagy izmosabb procihasználatnál megolvadt és egy olajos film keletkezett rajta, ami szobahőmérsékleten visszadermedt. Ezzel nem lett volna semmi gond, de a sok "hőhatástól" olyan szinten megnyúlt (sokkal nagyobbnak tűnt), hogy lejárt a telefonról, ezért 6hónap után új tokot vettem. Ez silicrylic vagy mi a neve. Nem nagyítja a telefont, frankón passzol rá, nem olvad meg, nagyon stabil, ajánlom.
-
raczkiz
tag
válasz
DeFranco #9483 üzenetére
Ezt vártam már, hogy mikor jön elő a kamera bug. Ennyit a hivatalos 2.2-ről. Részemről örülök neki, hogy nem vártam rá, hanem már régóta használom a béta froyo romokat.
Amikben persze ugyanúgy megvan a kamera bug, de már megtanultam használni.
A JPE-t adták ki hivatalosnak az oroszok is, ez jött most ki nálunk is hivatalosként, aminél már van újabb, gyorsabb, stabilabb JPN. Vagy a Hodostamas féle Destiny (JPN alapú) custom rom.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
molnarpeter #9491 üzenetére
Valszeg én írtam, de én minden egyhsz-es betévedőnek, aki huszadszorra megkérdezi, hogy mikor lesz 2.2 annak azt írom, hogy holnap. Minden nap.
-
Rage47
veterán
Itt mindenki telenoros és vodás lett amúgy hirtelen?
-
pr05p3c
tag
Közben itt megtaláltam a hivatalos telenor 2.1-et. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel biztosan működni fog a 2.2 frissítés kiesből és, hogy data.rfs hiányából lehet-e valamilyen gond?
-
-
DeFranco
nagyúr
Még egy bug a 2.2-ben: kamera bug
Ha be van kapcsolva a wifi-s vagy gps-es helymeghatározás (elég ha ki van pipálva) akkor nem működik a kamera. Fotózni fotóz, de ha hosszan nyomod, tehát fókuszálsz, akkor lefagy kép készítése közben, és nem csinálja meg a képet.
Tehát nincs: maps, zene, és bugos a fényképezőgép. Ez így már sok...
Igazából most baromi mérges vagyok, mert olyat kellett volna lefotóznom, amit nem sokszor lát az ember az életben, és nem sikerült teljesen váratlanul. Három ekkora bug meg azért már több a soknál úgy gondolom.
Már nem emlékszem ki az, akinek stock vodás 2.2-van a telefonján, de ezt a három bugot legyen szives megnézni, és visszajelezni nekem, hogy nála is problémás-e (Mp3 lejátszó, maps gps-es helymeghatározáskor beragad, és hullára lassítja a telefont, ki is fagy néha, és a fenti kamera bug). Jó lenne, ha azt is megírnátok, hogy kies-es vagy szervizes volt a frissítés. (nekem kies)
Bogozzuk már ki, hogy mi a gond...
-
Marxy85
csendes tag
válasz
HUTCHDB #9478 üzenetére
A KIES-nek nem kell ODIN-os frissítésnél a gépeden lennie. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Maximum annyit érsz el a KIES-sel, hogy a teló driverei feltelepülnek a gépre, de azok sem kellenek ODIN-hoz.
KIES helyett vannak más progik is amik kezelik a telót. Első Hsz-ben megtalálsz javaslatokat.
Kijelzőre nem tudok mást, mint szervíz, ha nagyon zavar.
Másik lehetőség egy fólia, ami kötelező ehez a telóhoz és még a karcot is takarja.MÁS:
A gyári 2.2 telenoros romnál mi az az alcore rendszercucc? Néha FC-vel bezár, mikor a névjegyzéket babrálom.
-
gyuszmó
őstag
Van egy sbp problémám 3d felraktam 2.2 re de szétfolynak a betűk amúgy 70 %-ban mükszik
Több verzióval is próbálkoztam, a leírás szerint cselekedtem!
-
HUTCHDB
nagyúr
igaz, már tegnap is kérdeztem, de mivel nem jött rá válasz, így ismét felteszem:
miért kell az odinnal történő frissítéshez a pc-n lennie a KIES-nek?a kijelzővel kapcsolatban is lenne kérdésem:
a karcok eltüntetésével valaki próbálkozott már?
sajnos van egy kicsit mélyebb karcom, azt esetleg valamilyen módszerrel el lehet tüntetni?nálam az android rendszer 93%-on van
melyik az a program amellyel ki lehet lőni a beragadt alkalmazásokat?hiába állítottam be a "csak GSM"-et továbbra is használja a netet a készülék.
van olyan program amellyel ez kategórikusan letiltható? -
DeFranco
nagyúr
válasz
endrodiz #9474 üzenetére
Hááát... nem tudom. Ugyan azt a rom-ot rakják fel, mint a kies, valaki írta már itt a fórumban a pontos típust. Adat-adat, ha feltölti a kies, akkor szerintem onnantól kezdve ugyan az. Lehet, hogy egy 3rd party program szarakodik, az tud ilyeneket csinálni, úgy hogy először leszedem ami nem kell. (GpsOpt, APN droid, ATK), aztán meglátjuk...
Amúgy az, hogy a maps magától elindulgat, az megszűnt, amikor eltávolítottam az update-t.
-
gyuszmó
őstag
válasz
szabof1 #9466 üzenetére
Persze igazad van,de egy másik topikban azért köpködtek meg anno,mert mivel nem jött válasz megkérdeztem újra ugyanazt,milyen sötét vagyok.
tehát már nem tudom mikor teszek jót,nem vagyok mérges,haragos de ha már 4 oldallal túl mentek a kérdéseden nem valószínű,hogy bárki válaszolni fog.
-
Colos1
őstag
válasz
DeFranco #9471 üzenetére
Mondjuk az első napokban nekem is simán talált jelet. Lehet hogy ez is a Telenor sz@rakodó mobilnet hálózatára írható
A WIFI -nek meg valószínűleg a GoLauncher kavar be, mert miután ma reggel újraindítottam a launchert, jó lett
Ami kezdi tépni az idegeimet, az a qrva galéria, ami zabálja az akksit, és bezárni sem tudom, mert semmilyen feladatkezelő nem látja, hogy futna. Csak az akkuhasználatban látszik, hogy folyamatosan nő a fogyasztása.
-
hodostamas
addikt
válasz
littlelion21 #9463 üzenetére
hát nemtudom. az a pár - értékelés necces, de összességében meg jónak tűnik..
lehet én is bevállalnám -
Mentolka
senior tag
Hi,
Nekem is rajta van a 2.2 (JPD), de a GPS mintha nem is lenne benne... Ha véletlenül mégis sikerül kapcsolódnia, akkor meg 2 utcával odébbra (
) jelzi, hogy "Ön itt áll".
-
Colos1
őstag
válasz
kaloczidev #9428 üzenetére
"csak úgy dobál minden internetes hálózatot (wifi spontán ledob, mobilnet néha megszünik. megnéztem beállítások közt, és adatforgalmat csak úgy kikapcsolja. )"
Az adatforgalom spontán kikapcsolása egyelőre úgy tűnik, hogy nem a telefon hibája. Én majdnem kivágtam a telefont miatta, pedig csak a Telenor hálózata sz@rakodott.
A WI-FI ledobás megvan nekem is, meg a kollégám Galaxy S -én is.
Ilyenkor a beállításokból kell bekapcsolni, de csak reboot után javul meg teljesen. Addig semmilyen widget, és az értesítősávban lévő gomb sem kapcsolja be.
Akkujelzésre pedig ezt használom.
A GPS meg sz@rabb mint a 2.1 -ben, mert ott legalább a GPSopt -al talált jelet. Ezzel úgy sem
-
rep3at
őstag
Accountos probléma megoldva, telefon visszaadva (azért ezt egy picit sajnálom
). Köszönöm a segítséget, lehet hogy jövök még errefele..
-
-B-
senior tag
válasz
gyuszmó #9464 üzenetére
Nem, ez tényleg nem warez, de én még nem olvastam ebben a topikban, hogy valaki is így járt volna. Szóval, esélyes, hogy azért nem kaptál választ a kérdésedre, mert nincs itt olyan ember, akinek hasonló gondjai lettek volna.
A véleményed megmondásával sincs semmi probléma, csak nem így kellene lereagálni a dolgokat. (Ajánlom figyelmedbe a saját aláírásodat!!!)
Azért, mert nem kaptál azonnal választ a kérdésedre, még nem kellene lehurrogni az egész topikot.
Ha lesz itt olyan ember, aki tud érdemben segíteni neked, biztos válaszolni fog a kérdéseidre. Légy egy kicsit türelmesebb! -
gyuszmó
őstag
Bocsáss meg más téma is lett feldobva pl.behalt a cuccos majd frászt kaptam ez is varez?
Csak 1 kis jó szándék semmi más.
azért hidd el 2006 óta sok topicot megjártam,van viszonyításom,és ha azért kivetnek mert megmondom a véleményem akkor vállalomAzért ezt nem én irtam de igaz http://logout.hu/blog/aggleany/index.html
-
littlelion21
addikt
Srácok!
Ezek a "brand-new" microSD-k mennyire megbízhatóak? Hozzák az ráírt sebességet? És egyáltalán ki gyártja?
Ha használ valaki hasonlót, megoszthatná velem ez irányú tapasztalatait.
-
-B-
senior tag
válasz
gyuszmó #9461 üzenetére
Lehet azért nem válaszol senki, mert az igo emlegetése itt nem ajánlott??!!!
Mivel hivatalosan nincs erre a készülékre warez témának számít a fórumon.Próbálj ki másik navigációs progit (pl. navigon, ndrive).
Amúgy meg szerintem ez nem épp a megfelelő stílus itt a fórumon.
Ha nem válaszol vki neked azonnal, akkor már fel vagy háborodva?!!Több oka is lehet annak, hogy miért nem válaszolt a kérdésedre senki:
1. nem lóg mindenki egész nap a neten (napközben pl. nekem is csak ritkán van lehetőségem netezni),
2. lehet, hogy aki segíteni tudna neked, nem vette észre a kérdésedet,
3. lehet, hogy többen is olvasták a kérdésed, csak éppen nem tudnak érdemben hozzászólni, mivel éppenséggel nem használnak igo-t.Szóval, ha nem kapsz azonnal választ vmire, még nem kell felháborodni.
Szerintem akad itt nem 1 segítőkész fórumtárs, aki válaszol és segít bárkinek, ha tud. -
gyuszmó
őstag
Jó kis tpoic
3-szor teszek fel 1 kérdést problémát,de senkit nem izgat fő,hogy aki már tudja el van a kis világában aki meg nem az le van....va.
Hát jártam már ennél segítőkészebb emberek kötött is. -
-B-
senior tag
válasz
Zsirmanc #9457 üzenetére
Igen, ez így van, de ezt csak a gyári TW launcher-nél csinálja.
Használj pl. Launcher pro-t, annál nem tűnnek el az ikonok újraindítás után sem.sztiviii, sir fg:
A G3 már "régi" készülék, a samu magasról sz**ik rá. A 2.2-t is hónapok óta ígérgetik és még mindig csak vodásra + telenorosra van.
Sajnos ezekre az alsó/középkategóriás androidokra csak egy frissítés a jellemző (és ez nem csak a samsungra igaz).
Több frissítés csak a csúcskészülékeknek dukál.Az újabb galaxyk most megkapják a 2.3-t, de több frissítés már szerintem azokra se lesz. Pár hónap és jönnek az újabb középkategóriás galaxyk és az ace + a gio + az összes többi le lesz sz***va a samu részéről.
Ha újabb androidverziót szeretnél vegyél új készüléket... sajnos ez így megy manapság.
-
sir fg
aktív tag
válasz
hodostamas #9445 üzenetére
Ugyan
Szerintem erre a telefonra soha nem lesz hivatalos 2.3, és nem technikai nehézségek miatt. Nem véletlen, hogy amíg az új modellekre jön a 2.3., azzal pont az esik egy időbe, hogy a G3-ra meg csak a 2.2. jön. Ez egyszerűen egy régebbi modell, és ha erre is most jönne a 2.3., akkor nyilván sokaknak megérné ezt venni 30-40 ezer forintért, ahelyett, hogy az új termékpalettáról választana.
Ezzel némiképp ellentmond, hogy a Galaxy S-re is jön a 2.3., de az meg prémium kategória, ott komolyabb szoftvertámogatás is dukál.A pénz nagy úr.
-
Zsirmanc
aktív tag
Nem este kapcsolom be és utána ki, de a lényeg, hogy kikapcs, bekapcs után aSD-ről futó progik, pl. Angry Birds ikonjai a Home screenról eltűnnek. Alkalmazásokban benne maradnak.
-
Zsirmanc
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalat?
Hivatalos 2.2 frissités után azt tapasztalom, hogy az SD kártyára telepitett programok ikonjai a Home Screen-ról eltűnnek, ha estére kikapcsolom a telót és este újra bekapcsolom.
Másnál is produkálja ezt?
KÖszi
-
hodostamas
addikt
válasz
molnarpeter #9453 üzenetére
beta2 fugumod kernel van. xda-n megtalálod. viszont még bugzik rendesen.
-
pr05p3c
tag
válasz
pr05p3c #9386 üzenetére
Erre senki nem tud választ? Itt néztem ,de csak vodás van
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hodostamas #9451 üzenetére
Nem tudsz olyan ROM-ot, ami nem ad olyan sok feszt, hanem csak pl. 800MHz körül lehet húzni a procit?
mp
-
sztiviii
tag
válasz
hodostamas #9451 üzenetére
köszi!akkor már dobom is fel.
ez a gyári 2.2 nem jött be.ennél még a sima jpm is jobb volt. -
sztiviii
tag
válasz
hodostamas #9447 üzenetére
a destiny romod milyen Hz-re van belőve?hagyja a gyári értéken?
-
bmwm3
tag
Sziasztok!
Galaxy 3, telenor, frissítenék 2.2-re. Factory reset megvolt (elvileg, remélem). Kies elindul, verziót felajánlja, kipipálok mindent, majd mondja, hogy indíthatom. Indítom, azóta csak mozog a folyamatjelző a KIES-ben és írja, hogy 'a firmverfrissítés elemeinek előkészítése'. Ez van kb negyed órája. Várjak még? Vagy van valakinek tippje?
Köszönöm!
-
hodostamas
addikt
válasz
HUTCHDB #9446 üzenetére
itt mindent megtalálsz magyarul: [link]
itt meg angolul: [link]
rom flashtől még egy sg3-sem zárta le magát, de két vodás csak úgy restart után már lezárta
(eredeti romok voltak rajta). szóval nem kell nálunk.
efs-t menthetsz root explorer-el, vagy ADB-vel(root kell szintén):
adb shell
su
dd if=/dev/block/stl4 of=/sdcard/efs.rfs -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hodostamas #9444 üzenetére
milyen program enged hozzá az efs mappához?
gondolom alaphelyzetben nem elérhető, nem látható.
root exproller jó hozzá? ez viszont, ha jól emlékszem csak rootolt telefonra tehető. mivel kell rootolni, melyik programmal?a romod honnan tölthető le?
szerk:
még valami.
SGS-nél product kódot kellett flash-elés előtt generálni, mert képes volt a készülék teljesen más hálózatúra zárni.
Pl.: vodás T-Mobil-osra.
itt van ilyen? -
hodostamas
addikt
válasz
sztiviii #9401 üzenetére
sajnos a G3 hardvere eléggé más ezekhez a telókhoz képest(kb egyedül álló) és nem éri meg nekik leportolni.. az ace-mini-gio-fit? viszont kb ugyan arra épül, így elég egyszer megcsinálni a nagyját, utána már könnyen megy a többi telóra is.
afranc, annyira nézegettem a kommenteket hogy elfelejtettem hogy már írtam
sry
-
hodostamas
addikt
válasz
HUTCHDB #9394 üzenetére
CSC, MODEM az mind1, ennél a telónál ami a romhoz jár mindig az tökéletes hozzá.
IMEI-t érdemes menteni, mert noha eddig csak 1-2 embernek ment el (ami szerintem 100% hogy user error volt).
próbáld ki a romom, az egész gyors, és stabilitással nincsenek gondok.
(#9443) HUTCHDB
a fugumod kernel van csak egyenlőre nekünk, ami egész stabil, és lehet konvertálgatni a fájlrendszereket. én nem vettem észre hogy gyorsabb lenne ext4-el plgaranciát azért mondjuk, mert nemrégiben még nem voltak meg az eredeti magyar 2.1-es romok, így ha érdekelte volna a szervízt milyen soft van a telón, akkor ciki lett volna.
igen, szerintem a JPN a legjobb eddig. (arra épül a Destiny)
JPF romon kívül max a 2.1-esekben van boot img, azzal lehet csak kinyírni a lapot. JPN-ben nincs, nyugodtan lehet telepíteni, nem lehet tönkretenni vele -
HUTCHDB
nagyúr
most tanulmányozom a romokat, azok telepítését.
úgy látom van több 2.2-es rom. JPM, JPD, JPN.
ezek közül melyik a jobb, legjobb? én úgy látom, hogy a JPN.miért szükséges az odinos frissítéshez a KIES, annak letöltése?
egyes helyeken azt lehet olvasni, hogy az odinos frissítéssel elvész a garancia.
ezt én nem értem
tudomásom szerint a samsung hivatalos szervizeiben is odinnal frissítenek,illetve tesznek fel custom romot.
akkor miért veszítené el a garanciát a készülék?
(nyilván boot írásakor fellépő hiba -mondjuk áramszünet- során elszáll az alaplap, de más esetet nem nagyon vélek látni arra, hogy ne jöjjön elő a download mód)vannak-e tapasztalatok rfs illetve ext4 fájlrendszerben való működés közötti különbségről?
nem nagyon találok ilyen jellegű átalakító lagfixet. -
gyuszmó
őstag
-
endrodiz
tag
válasz
DeFranco #9421 üzenetére
én ilyen gyilkolókat nem használok, nem érdekel mi fut hátul amíg minden oks.
akkuról + még nincs infóm... :N
#9426:: lehet újra kéne húzni rajta az 2.2?!
esetleg szervízben... az eddigi KIES-s tapasztalatok alapján nem kizárt, hogy nálad sem tökéletes... vagy a vodás firm... nálam telenoroson a Maps hibátlan és villámgyors
-
DeFranco
nagyúr
válasz
napata2 #9434 üzenetére
Warez témát légy szives ne feszegesd legközelebb. Vagy megveszed a marketest, vagy guglizol.
A Fólia 1500-ért kicsit dárga volt, 500 Ft körül lehet szerezni ebay-ről hármasával, de lényegtelen, nekem fél éve ugyanaz a fólia van rajta, és nem jött le, sőt nem is sérült.
Frissítés előtt backupolj (ne kérdezd meg, hogy hogyan 6x10^23 alkalommal le lett írva), és utána is kell csinálni egy factory resetet, hogy minden OK legyen. Ezek után az összes adatot és appot újra kell rakni és beállítani, de egy órán belül megvan az egész móka.
-
napata2
tag
Offline Navigációt hogyan lehet feltenni? Többen ajánlottátok a Navigont és az NDrive-ot.
- A *** Navigon nem indul el, mert nincs 2GB szabad hely a memória kártyán. (Ha egy üres 2 GB-os SD-at adok neki, akkor az elég lesz neki?)
- A szintén *** NDrive meg el sem indul az .apk telepítés után csak villan egyet és kilép.
- A Marketről letölthető NDrive10 meg térkép nélkül jön, csak pénzért lehetne hozzá térképet letölteni, meg 7 napos próbaverzióról szól...Ma voltam egy Samsung boltban, ahol 2 rá való fóliát vettem összesen 1.500-ért, az egyiket fel is rakták. Függetlenre garanciálisan (ingyen) van Android 2.2-es frissítés, amit 10-15 perc alatt megcsinálnak. Frissítés után minden applikációt újra kell telepíteni, meg beállítani, stb. mint amikor először kaptam a telefont?
*** - Moderálva. Bár igazság szerint a hsz. elsô fele is eléggé billeg. - Grafiqs
[ Módosította: Grafiqs ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
molnarpeter #9431 üzenetére
köszönöm a választ!
szoktatok-e külön kernelt, vagy modemet cserélni?
olvasgatom, hogy wifi, hálózat eldobási gondok vannak, arra a modemcsere nem nyújt orvosságot? -
Ceree
senior tag
válasz
kaloczidev #9428 üzenetére
Ezt nem mondod?!
Elhitettem magammal, hogy csak beképzelem, hogy a bal hangosabb, mint a jobb. Hogy biztos csak a fülem rossz...
Az enyém nem lényegesen hangosabb, de érezhető. Ezzel lehet szerinted valamit kezdeni? Foglalkoznak vele a szervizben? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9394 üzenetére
erre a hozzászólásomra tud valaki tanácsot, véleményt mondani?
érdeklődnék az ún. főzött romot használóktól, hogy melyik az, amelyről jó véleménnyel vagytok?
ahogy látom az xda-n a Kyrillos rom az ami "menőnek" számít.
erről van valakinek infója, vagy esetleg más alternatívát tud valaki ajánlani? -
raczkiz
tag
Gyári 2.2-re reagálva.
Én a samfirmware.com-ról letöltött I5800XXJPN romot használom már egy ideje, teljes megelégedéssel.
Gyors mint a villám! Gps fix 10-20 másodperc, wifi szintén nagyon gyorsan csatlakozik, hálózateldobás egyszer sem volt, belassulás sem volt amióta felraktam. -
kaloczidev
csendes tag
nah hát én is frissitettem 2.2 re telenor jóvoltából..
kezdeném a pozitív tapasztalatokkal:- rájöttem h a telefon képes gördülékeny(féle?) görgetésre, meglepő.
- SD kártyára telepítés örömteli.
- Wifi Hotspot is jópofa, néha használom is.
- Galéria végre megmutatja a képeket akkor is, ha elötte volt egy FC és nincs médiakeresés.
- alap gmailben kilehet szedni az idézetet válasznál.
- kijelzőt többféleképpen lehet zárni ( minta kód meg miegyebek..)
- értesítősávban van automata elfordulás.
- ébresztőnél új ikon, na meg persze szerintem sokkal jobban használható csúszkás szundi, és kikapcsolás.
- adatforgalom letiltása alapból.Negatív tapasztalatok :
- kamera : videó még mindig bélyegméretű..
nekem állandóan ott feszít a GPS ikon és irritál..
- valamiért nekem fülesen a bal oldal akármilyen fülessel próbáltam sokkal hangosabb.
- csak úgy dobál minden internetes hálózatot (wifi spontán ledob, mobilnet néha megszünik. megnéztem beállítások közt, és adatforgalmat csak úgy kikapcsolja. )
- akku jelző érdekesen jelez, elötte semmilyen baj nemvolt vele.
- ja és GPS semmiképp nemtalált jelet, bár mondjuk csak egyszer próbáltam..így pár nap alatt ezek a főbb észrevételeim
-
Ceree
senior tag
válasz
DeFranco #9424 üzenetére
Ja ezt akartam egyébként én is írni, hogy a Maps frissítette magát, és marhára belassult, sőt használhatósága is csökkent, mert láthatólag más képernyőfelbontásra van optimalizálva, nagyításkor eléggé pixelesek/nehezen kivehetőkké váltak az utcanevek. Update törlése után viszont jó lett...
-
DeFranco
nagyúr
Akkor van szívás, ha elindítom (tehát ha megnyitom, most tekintsünk el tőle ideiglenesen, hogy az ATK listájában benne van). Onnantól kezdve pár perc használat után sötét képernyőzik, kényszerbezár, stb. amit leírtam. Amíg nem indítom el nincs gond... nem értem mi lehet.
@#9427: én leszedtem az update-t de az sem segített. biztos van valami trükkje, de nem tudom mi az
-
huh87
tag
válasz
DeFranco #9421 üzenetére
Próbáld ki az Optimize Tool Box alkalmazást.
Le lehet tiltani a telefon indulásakor betöltődő programokat, így a mapset is. A tiltás nem végleges, ha elindítod a mapset, akkor bent marad a ramban, de ezen egy újraindítás segít.Task killereket 2.2 óta nem használok, a gyári feladatkezelő teljesen rendben van.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
sztiviii #9422 üzenetére
Köszkösz. Nekem is ugyanez kies-en keresztül.
Ez a maps viszont problémás... ezzel valami gond van. Lefagy, kényszerbezár, és baromira belassul a telefon, ha elindítom, akkor is, ha kilépek belőle. Ha kiirtom a memóriából akkor is. Csak az újraindítás segít, vagy a crazy szintű takarítás.
Letöröltem a maps update-jét is, az eredmény ugyan az. Ezzel valami gond van, úgy látom... -
Ceree
senior tag
Nincs itt valaki, aki Unified Remote-ot használ, és nem frissített a 2.0-ás verzióra? Szükségem lenne valamelyik régebbi (pl.: 1.21) kiadásra. Nagyon megköszönném!
Szerk.:
Tárgytalan, megtaláltam a hivatalos honlapon. De meg mernék esküdni, hogy 2 napja még nem volt ott...
-
-
DeFranco
nagyúr
1: mondtak ilyeneket - pontosabban nekem azt, hogy a samsungnak nem 100%-os a jóváhagyása rajta - de biztosat és főleg hivatalosat senki nem mondott.
2: passz, most már egy szervízben is lefrissítik neked ha kéred, és ha lefrissítik, akkor az végleges
3: szerintem biztosan, mert szabályszerűen frissítesz, tehát benne lesz a verziókövetésben
+1: én felraktam, nem bántam meg. van benne bug, de közel nem annyi, mint a 2.1-ben. -
Schaaf
csendes tag
1. Jól értem-e, hogy a megjelent vodás fw nem egy végleges verzió?
2. Várható-e végleges vodás fw?
3. Ha én frissítettem erre, tudom-e majd frissíteni az újra kiessel, vagy más megoldás után kell néznem?Kösz a segítséget.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SamusungXD #9414 üzenetére
Holnap.
-
Ceree
senior tag
válasz
-
endrodiz
tag
válasz
Igen!
DeFranko:gyári zenelejáccó hibátlanul meggy
-
SamusungXD
csendes tag
Mikor lesz rá 2.2?
-
Ceree
senior tag
Gyári Telenoros 2.2 tapasztalatok
Újdonság lista:
- Új billentyűzet, ami jobban használható, és a szövegben való kijelöléshez kaptunk egy csúszkát is.
- Értesítések menüben auto elforgatás, ill a menü zöldre vált, ha kilépünk az aktuális telefonhívásból, így itt könnyen le tudjuk azt tenni.
- Bekapcsológomb menüben az adatforgalom tiltása. (jól működik)
- Névjegyzékben keresés, oldalsó navigációs sáv (amiről pár betű érdekesen lemaradt), illetve kilépés után ott marad a lista, ahol utoljára néztük.
- A telefon ébresztése home gombbal, vagy a másik billentyű többszöri lenyomásával lehetséges csak, illetve jobban el kell húzni a "szürke fóliát". (Ezentúl oldalra érdemes csak próbálkozni.)
- Több gyári alkalmazás (Feladatkezelő, Latitude, Places, Social Hub, Voice Search)
- Színes beállítások menü.
- Home Screen-en van egy vízszintes vonal a Telefon, Névjegyek, Üzenetek, Alkalmazások ikonok felett, utóbbinál már látszik az utolsó betű is.
- Gyorsabb böngésző.
- Gyorsabb reagálás az elforgatásra.
- Remekül működik a bekapcsológombbal való lerakás, ráadásul nekem kézre is áll.
- Változott értesítési ikonok.
- Ébresztés is szépült, használhatósága számomra romlott, mert a hívásokhoz hasonlóan elhúzással kell nyugtázni, hogy felkelek, az eddigi rajtahagyom az ujjam megoldáshoz képest. Lassabban tudom lenyomni.
- GPS segédprogram nélkül is talál jelet, hozza a szintet (net nélkül, hidegindításkor ez 5 percet jelentett).
- Galériában egyből megjelennek a fényképezett képek, illetve az összes többi mappa is látható. Módosítások után egyből frissülnek azok is.Hibalista:
- Vízszintes helyzetben még mindig nem tökéletes a gépelés, van hogy nem érzékeli az érintett helyet. Random.
- Megvolt az első klasszikus hálózateldobás is! Wifin neteztem az este, és egyszer csak
kérte a pin-t... Frissítés után nem váltottam vissza 2g-re, így 3g-n maradt. Ez rossz hír
nektek. Nekem annyira nem, mert 2g-n azóta sincs semmi gond.2 nap használat után egyelőre ennyi.
#9392 DeFranco:
1. Nekem pont ezért tetszik a gyári feladatkezelő, mert a külsős alkalmazásokat mutatja, a háttérben futó gyáriakat pedig nem.2. A gyári zenelejátszó nekem elindult, ráböktem egy fájl-ra, és sötét kép. Csak az értesítési sáv látszódott... Pár rezgés, aztán kényszerbezárást ajánlott fel... Megtörtént, újraindult, azóta jó. Érdekes...
-
DeFranco
nagyúr
Még egyszer: MyPhoneExplorer
Gépre fel, kliens a telefonra fel (marketből), kliens indít, wifin csatlakoztat (lehet kábelen is, de ne koptassuk a csatlakozót)
SMS-eket szinkronizál
Ha megvolt a factory reset, akkor újra csatlakoztatva megkérdezi, hogy mit csináljon azokkal az SMS-ekkel, amik a gépen megvannak, de a telefonon nincsenek [töröl vagy archivál], erre azt választod, hogy archivál. Bekerül az archívok közé, ahonnan simán fel tudod lőni a telefonra.
Kicsit kacifántos, de ezt tudom, hogy működik, és ez a porgram amúgy is kell.
Tud teljes archiválást is, de az nekem valamiért nem jött össze.
@#9413: mennyi idő múlva ajánlotta fel a kényszerbezárást? nekem egy percig simán elszüttyögött úgy, hogy nem dobta fel...
-
rep3at
őstag
Van egy problémám amin sehogy sem tudok túljutni. A készülék nem akar csatlakozni Google accounthoz sehogyan sem, mindig kiírja hogy nem sikerült felépítenie a kapcsolatot. Utánakerestem ebben a topikban is, sajnos senki sem tudott rá érdemi választ adni, ezért is gondoltam hogy most már hátha tudja valaki hogy mi is ilyenkor a teendő.
A készülékem T-mobilos, 2.1es verzió van rajta, nincs ROOTolva.
Nem szeretném ha be kellene vinnem T-mobilba (ismerősöm nemsokára utazik el, kellene neki a telefon), mivel backupot nem tudok csinálni (vagy mégis?) és egy csomó adat rajta van ezért a hard reset sem a járható út.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
DeFranco #9403 üzenetére
én sgs-esen használtam a 2.2-őt, a 2.2.1.-et, és a 2.3-at is.
már a 2.2.1 is sokkal gördülékenyebb, smooth-abb, kevésbé FC-ző volt.
a 2.3 a 2.2-höz képest szinte ég és föld.
ugyanaz a hardver kb 1,5 X-es sebességgel, és sok sok alkalmazásnál (pl. gyári böngésző) ami még kezdetlegesen, vagy sok hibával dolgozott, azt olyan szinten javították, hogy azt aki nem próbálta, az el sem hinné.
a TW 3 egyébként alapjában egy picit laggosabb kezelőfelület, így ennél még jobban kijött a különbség. -
gyuszmó
őstag
Szerintem a kategóriájában nagyon jó ár/érték arányban nem kapsz jobb androidos telót
-
DeFranco
nagyúr
A ram nem zavar, de tényleg gördülékenyebb a telefon, ha néhány (jellemzően 3rd party) alkalmazást kilövünk. Igazából ha nem pont a maps lenne, hanem valami más, akkor nem is zavarna annyira, de ez most zavar. Egyszerűen nem értem hogy miért indul el, és miért pont a maps, ha nem engedtem neki a helymeghatározást, és egyébként 2.1 alatt nem csiálta.
@raczkiz: azért köszi!
-
sztiviii
tag
"Hivatalosan is bejelentette a Samsung a Gingerbread OS érkezését a Galaxy Tab, Galaxy S készülékekre, valamint az Ace, Fit, Mini és Gio modellekre is. A frissítés május közepétől lesz elérhető, először az északi országokban, majd folyamatosan terjed ki Európa többi része felé. A magyarországi ütemezésről pontos információval még nem rendelkezünk."
Ebből a galaxy 3-at miért hagyják már megint ki?!
Nehogy már egy alsókategóriás mini-re lesz erre meg nem?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest