- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csendeske
aktív tag
válasz
HUTCHDB #9597 üzenetére
Szia!
Letöltöd, kicsomagolod, majd telcsin usb hibakeresés bekapcs.Csatlakoztatod a gépedhez. A mappában, ahová kibontottad, van egy install.bat állomány, azt elindítod, lefutás után reboot.A system/framework mappában cseréli a twframework-res.apk és a framework-res.apk állományokat. A biztonság kedvéért érdemes mentést készíteni róluk-ki tudja?!
-
GyéBen
tag
Sziasztok, kártyafüggetlen készülékekre van már hivatalos Froyo?
A Samsung magyar oldalán már van Froyo-s kézikönyv, meg frissítési útmutató.Vannak hibák a Froyo-ban?
-
HUTCHDB
nagyúr
segítséget szeretnék kérni:
ezt a vörös témát szeretném kipróbálni.
viszont annak telepítéséről egy szó nem esik az xda-n.
tudja valaki, hogyan kell ezt feltenni? -
zozi777
csendes tag
válasz
napata2 #9589 üzenetére
A sygic több variánsát kiadta a térképszoftvernek, az aura az egyik, a mobile maps a másik stb.. Az aura az egy 3d-s csilivili, még galaxyS-en is megakad néha, tehát tényleg nem várható hogy mukodni fog G3-on. A Mobile maps 10 v8.14 van nekem fent, ragyogóan működik, és ahogy előző hozzászólásomban mondtam nem azért szeretem mert csodálatosan szép (merthogy nem az) hanem ragyogóan használható, millió beállítással. Nekem a navigon, és az ndrive előtt van. Bár a navigon is fent van...
-
FZoleee
tag
Nem tudja valaki, hogy ez: [link] jó-e a telefonhoz?
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Egy olyan problémám/kérdésem lenne, hogy tud-e valaki arra valami megoldást, hogy skypeolás közben a hangja akadozik annak akivel beszélek! Amúgy minden rendben a vodás 2.2-es frissítéssel (ezen kívül). Köszi előre is.
-
napata2
tag
válasz
zozi777 #9582 üzenetére
Nekem sem megy a Sygic-Aura. Feltelepül a program, aminek hatására feltesz Egy Aura és egy Auro Downloader ikont. Ez utóbbival letölt kezdetben kb. 210MB adatot + a választott térképeket, amiket az SD kártya Aura könyvtárába tesz, tehát nem én másolom oda. Az Aura ikonnal nem indul el a program, pár másodperc és valamiért kilép. 3D gyorsító kell de ezek szerint az van a galaxy 3-ban, mivel másnak elindult. Akinek működik, annak is az SD gyökér Aura-ban van a program.
-
-B-
senior tag
válasz
headhunter86 #9584 üzenetére
Nyomj egy restartot, hátha segít.
-
zozi777
csendes tag
A gyári Jegyzet alkalmazásból mivel lehetne exportálni, vagy backup-olni?
-
zozi777
csendes tag
válasz
hodostamas #9579 üzenetére
Nekem működik a sygic, csak az a nem mindegy hogy mit hova másolsz a kártyára.
Fent van a navigon is, de én a sygic-et jobban szeretem. Sokkal-sokkal több beállítási lehetősége van, fut háttérben, fel-le tudod oldalt hangosítani, könnyebben tudsz köztes pontot beállítani, és még sorolhatnám. A navigon viszont szebb, de nekem olyan stupid-useres a sygic mellett -
-B-
senior tag
válasz
headhunter86 #9577 üzenetére
Én most délután raktam fel a destiny 1.2-t és nálam működik a facebook-os dolog.
Destiny 1.1-en és az alap JPM-en is működött.Más:
A rom felrakása előtt biztonsági mentést akartam csinálni a titanium backup-al. Abban a hitben voltam, hogy ez sikerült is, de mégsem... Persze erre már csak akkor jöttem rá, mikor vissza akartam állítani, de nem volt mit.
Szóval, ismét újra kellett pakolnom mindent. Bár be kell valljam kezdek belejönni ebbe a visszapakolósdiba, egyre gyorsabban megy a dolog. -
napata2
tag
válasz
hodostamas #4512 üzenetére
Szia Tamás!
A Sygic végül elindult neked? Korábban írtad, hogy nem indult, mert hiányolta a 3D gyorsítót...
-
headhunter86
senior tag
Hali!
Felraktam a hodostamás féle Destiny 1.2-es Custom ROM-ot. Eddig nagyon jó. Viszont egy problémám akadt vele, ami lehet hogy a 2.2-es JPM hibája. Mikor a nevekhez Facebook accountot akar csatolni visszalépéskor mindig kifagy. Valamint akkor is, ha alapértelmezett nevet szeretnék beállítani.
Amúgy nincs valami egyszerű megoldás nevek csatolásához, mondjuk PC_n mert a telóval beleőrülök mire 300 nevet egyenként hozzáfűzök
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hodostamas #9573 üzenetére
azokhoz fordulnék tisztelettel, akiknek JPN romjuk van és rootolt a készülékük.
kellene a samsung gyári időjárás widget.
ha esetleg van ilyen fórumtárs, köszönettel venném jelentkezését. -
BeLuke
csendes tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem...
Nekem az Ndrive van fent, de sajnos nagyon sok utcát nem talál meg. Fehérváron lakom. Van rá esetleg új térkép?
A Navigon elindul rajta? Annak jobb a térképe?
Még mindig olyan appot keresek amivel egy gombnyomással letudnám tiltani a hívószámom.
Valaki tud segíteni?
Köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hodostamas #9568 üzenetére
hodostamas!
feltettem a romodat, ami jól szuperál!
egy dolog hiányzik belőle nekem a gyári samsung naptár-időjárás widget.
most is van benne napi tájékoztató, de nekem nem ikonként kellene, mert így minden alkalommal bele kell lépnem, ha látni akarom az adatokat.
hogyan tudom én ezt rávarázsolni? -
válasz
DeFranco #9552 üzenetére
Üdv.
A problémáid egy része nekem is megvolt/megvan, a 2.2 felrakása után nem volt factory reset (azóta sem!).
a Maps nálam nem akadályoz semmit, nem vettem észre rajta semmit. A wifi szarakodása nálam csak akkor jön elő, ha 3-4 napig nem kapcsolom ki a telefont. A zenelejátszó eleinte nekem is álltakodott, de feltettem a power amp-ot, ami egy darabig megoldotta a helyzetet, de utána az is befagyogatott (aztán újraraktam, és most jó).a másik gondom, hogy újra előjött [ez]. a hozzászólás off része bosszant leginkább. kénytelen voltam övcsíptetős mágneszáras tokba tenni (nem volt rendes zsebem), nem tudom van-e hozzá köze. akku minimum 50%-on volt, és mikor (órákkal később) ránéztem, ki volt kapcsolva. de nem is engedte bekapcsolni. nyomtam 5-10 mp-ig a bekapcs gombot, de semmi. aztán ua. mint a linkelt hsz-ben. mikor bekapcsolt, 20%-ot írt akkura.
kéne egy FR, ugye...?
már olyan jól "belaktam"...
-
huh87
tag
válasz
hodostamas #9543 üzenetére
Lesz Destiny v1.3? Jelentkeznék akkor testernek.
-
Mentolka
senior tag
hodostamas: a leírásaid sokat segítenek, köszi! Viszont a Destiny-t kipróbáltam (szóról szóra követtem a telepítési leírásod), és nálam lépten-nyomon megfagyott a telefon... Nem sokáig bírtam vele, ezért visszaraktam a JPN firm-t.
Vajon, mit cseszhettem el? -
HUTCHDB
nagyúr
ha valaki használ "navigon" navigációt küldene nekem egy privátot?
köszönettel! -
-
Geniru
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hogy mi lehet a gond. Van egy ilyen telóm és a héten (kedden) csináltak a szervízben egy szoftverfrissítést rajta. Rákerült a 2.2 verzió. Minden szép és frankó elsőre, ám amikor sms-t akartam írni, akkor csak számokat ír. Hiába van betűn a bevitel. Aztán megnéztem a többi helyet is, ahova lehetne betűket írni. Már nem lehet, se névjegyzék, se internet, se chat-en. Van valami ötleteket, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszi
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Csináltam egy factory resetet, és az a problémák jó részét megoldotta. Zenelejátszó működik, és a kamera bug is eltűnt. A maps viszont továbbra is hajlamos összehányni a telefont, ezt nem értem. Nem omlik össze, de felezi a sebességét, beragad, ha kilépek. A GPS viszont úgy talál rajta jelet mint az álom.
Valószínűleg kipróbálom a destiny romot idővel, de ezt még egy ideig most már tesztelem, hogy stabil marad-e. Eddig úgy tűnik, hogy a maps-on kívül minden jó, és onnan is helyre lehet hozni a telefont, csak egy másodszintű memóriatörlés, meg egy TW fc az ára...
Mondjuk ezt pont nem értem, hogy a gyári romnál miért az egyik alapvető program csinál galibát.
-
-
-B-
senior tag
válasz
hodostamas #9543 üzenetére
Na, akkor ma már nem állok neki. Majd talán holnap.
más:
Vki emlegetett itt egyszer vmi backup progit, aminek van magyarított verziója.
Aki tud erről vmit, küldene nekem pü-ben 1 linket? Előre is köszi. -
-B-
senior tag
válasz
HUTCHDB #9537 üzenetére
Én használtam egy ideig, de nekem a LauncherPro gyorsabbnak tűnik, így vissza is tértem arra. (A Go Launcher-ben viszont nagyon tetszik, hogy a menüben is lehet mappákat létrehozni. Kár, hogy a LP-ban nincs ilyen lehetőség.)
hodostamas:
Korábban írtál vmi olyasmit, hogy akinek a Destiny 1.1 van fenn, annak elég csak upgradelni az 1.2-re és akkor megmaradnak a programok + a beállítások.
Ez mit takar pontosan?
Csak simán feltolom odinnal, mint a korábbit, de nem szükséges előtte és utána factory reset?
Egyébként, így hogy kiszedtél belőle 1-2 gyári progit, nőtt a memória? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hodostamas #9538 üzenetére
ha a blogom írását esetleg átolvasod, akkor látod, hogy egy elég "furcsa" romot (MIUI) használtam az SGS-en és elég sok user-t oltottam be vele....
kicsit beleszerettem, igaz azt már nem tudom visszahozni, de alapjában a kinézetét a go launcher-rel talán elő tudom állítani.
na de van idő, majd szépen egymás után próbálgatom. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #9531 üzenetére
na megvagyok.
feltettem a hodostamas romját.
simán ment, gond nélkül.
nagyon jól működik az egész, szinte hasonló gyorsasággal, mint az SGS.!
köszönöm Tamás, szuper rom!használ-e valaki go launcher-t?
van-e tapasztalat azzal kapcsolatban, hogy lassabb, vagy esetleg jobban laggolna a telefon tőle? -
BeLuke
csendes tag
Én ezt vettem meg. Nagyon jó! http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/tok_tarto/samsung_hoz/samaung_i5800_szilikon_tok_atlatszo_1457700430.html
-
Szajo
őstag
válasz
hodostamas #9533 üzenetére
De van Personal Premier meg Business, meiket regisztráljam? Premier?
-
Szajo
őstag
Tudom nem ide tartozik, de tudna valaki segíteni, hogy hogyan regisztrálhatok be PayPayra, hogy tudjak Ebayen vásárolni? (Ma lett bankártyám)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hodostamas #9530 üzenetére
most nem találom hol olvastam, de lényegtelen, a linket köszönöm, ez biztos jó lesz.
egyébként magamtól is megtalálhattam volnamost már látom, ahogy megnyitottam az odin-t és bepipáltam a one package-t, már csak egy hely marad, ahova be lehet tallózni a .tar-t. bocs.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hodostamas #9526 üzenetére
azt nem tudom, mert nem az enyém..., de tudom, hogy a jel nagyon jó és stabil volt az SGS-el.
vagyis voltak olyanok, amelyekkel nem, de akkor gyorsan dobtunk fel egy másik modemet, amivel a "sima" hálózat is jobb, avagy rosszabb volt.
de akkor ezt a témát igazából lezárhatjuk, hiszen nincs mire cserélni.telepítésről:
ha jól értem, akkor a romod előtt fel kell rakni a JPM-et, majd aztán a Destiny-t.
(most JG3 van rajta)azt olvastam, hogy nem ajánlott a samfirmware-ről letölteni a JPM-et.
máshonnan honnan lehet letölteni ?az odinnal kapcsolatban lenne még kérdésem:
1.) OPS az mi? az minden romnál ua.?
2.) hova kell betallózni a rom .tar fájlját? -
gyuszmó
őstag
Érdekes cikk
http://itcafe.hu/cikk/google_android_microsoft_apple_frissites/szoftver_hardver.html
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hodostamas #9524 üzenetére
a modem-es kérdés így kipipálva!
a wifi dobálja a jelet, és mivel még nem tudtam letiltani a 3g-t, így állandóan átváltott.
ráadásul olyan helyen ahol tudom, hogy igen is stabil, jó jelerősségű wifi van. -
hodostamas
addikt
válasz
HUTCHDB #9523 üzenetére
mert nincs masik modem
CWM meg itt nincs. vagyis van, de meg alpha statuszban van.mi a baj a wifivel? csak mert eddig a wifi mindenkinek ment jol.
%os akku kijelzest a fugumod 2.4es beta kernelje tud(ami meg nem ajanlott, mert bugos), plusz ha raksz fel masik temat, amugy 10%-onkent van report.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hodostamas #9520 üzenetére
elsőként továbbra is azt kérdezném, miért nem cserélgetitek a modemeket?
ma próbáltam a wifi-t, hát mit is mondjak...sz@r.
egy egyszerű CWM-ből telepíthető másik modem valószínű megoldaná.
sajnos még nem rágtam bele magam az xda-s dolgokba, így kérdezném, hogy vannak-e külön modemek?más: százalékos akkukijelzést fel lehet tenni valahogyan?
-
hodostamas
addikt
valami program bekavar a wifidnek, ne kerdezd melyik, nem jottem meg ra. nalam is csinalta, leszedtem par progit, es azota semmi baja a wifinek, mindig bekapcsol elsore.
(amugy ha ezt csinalja, akkor csinalj 2. szintu memoria uritest, es a beallitasok menubol be tudod kapcsolni, nem kell restart)
-
Ceree
senior tag
#9483 DeFranco: Nem vodás vagyok, hanem Telenoros, de nálam ez a fényképezős probléma nem áll fent.
#9498 pr05p3c: Nálam Telenor HU.
Viszont új hiba! Wifi-t bekapcsolom, nem történik semmi, még zöldre se vált a jel az értesítési sávban. Megnézem a Wifi menüjét, szürke minden, Wi-Fi szöveg alatt "Bekapcsolás" felirat. Majd hirtelen "Hiba" üzenet lesz ott helyette. Ha rámegyek megint a csatlakozásra egyből jó...
Az akkumulátor kijelzés már hibátlan, mindenféle battery stat törlés nélkül is.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
erről a tokról tudnál esetleg egy linket dobni?
egyébként mennyibe került?(#9505) hodostamas !
magyarul a kies azért kell, hogy a PC-n legyen samsung driver?
mert nekem van, hiszen az SGS -t is odinnal flasheltem vagy 100x
egyébként ma jött meg a telefonom, és most kezdem leszedni a dolgokat hozzá.
a te romodra esett a választás.
látom, itt más odin-t használtok mint amit az SGS.mindjárt összeszedem a kérdéseimet, aztán feltenném, mert van 1-2 dolog amit telepítés előttszeretnék tisztázni, nehogy gond legyen
-
XDModesty
aktív tag
Srácok akinek nem működik a GPS vigye el szervizbe. Nekem a szervizfutár elvitte, 2 nappal később vissza is jött a telefon tökéletesen működő GPS-el.
-
napata2
tag
- Navigonnal gyalogos profilnál van hang navigációnál?
- Adatforgalmat hol tudom megnézni? -
DeFranco
nagyúr
válasz
hodostamas #9514 üzenetére
Én mán' nem is tudom követni az oldaladat, annyi hasznos infó van rajta. Eljátszom még a hibajavító processzt a gyárival, aztán ha nem megy, akkor destiny.
A kamerára, mp3-ra van megoldás, OK. Amire nem adtál egyértelmű választ: a maps bug is előfordul az alternatív romokban, vagy ez új dolog? Bocs, hogy értetlenkedek, de amikor eddig alternatív romokról volt szó régebben, azokat a hsz-eket skipeltem, így ezzel nem vagyok képben, kereső meg nem dob rá semmit.
-
raczkiz
tag
válasz
hodostamas #9505 üzenetére
"amugy tokre orulok hogy nem vartam meg a hivatalos romokat"
Én is örülök!
Azért remélem, hogy samfirmware-en hamarosam megjelenik a JPN utódja. -
Pötya30
csendes tag
válasz
hodostamas #9509 üzenetére
Ja, csak azért kérdeztem, mert tényleg kajak azt mondta a csávó, hogy nem érdemes(qrva száját), most akkor megint mehetek vissza. Gondolom függetlenre is van már hivatalos verzió.
Köszi -
DeFranco
nagyúr
válasz
hodostamas #9507 üzenetére
Eskü most már felraknám a destiny-t ha minden kötél szakad, de nekem kellene az alap TW téma. Azt jól láttam hogy nincs benne?
-
Pötya30
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég vettem egy 3-as telót, függetlent és az a kérdésem, hogy a 2.2-es frissítést érdemes-e rajta megcsinálni.
Ahol vettem ott ingyér megcisnálják, csak vissza kell vinni, visszavittem és azt mondták, hogy amíg nincs semmi baja 2.1-nek, addig nem érdemes frissíteni.
Ti mit gondoltok?
Tudtok-e vmi jó GPS alkalmazást?
Dolphin browser-hez van-e olyan kieg., amivel a videókat is meg tudom nézni neten.
Pl. nso.hu-n?Köszi előre is bárkinek a választ
-
DeFranco
nagyúr
válasz
hodostamas #9505 üzenetére
Nem mondod, hogy mind a három bug ismert és általános?
A kameráról tudtam, de a többiről nem...
Tényleg?
sezrk: a zenelejátszó annyit csinál, hogy megnyitom, rezeg egyet, aztán rezeg kettőt, és bezárja magát. Kész. Ha rányomok egy számra, akkor még elsötétül, néha el is kezdi lejátszani, de nincs benne köszönet.
A galéria nálam 100/100.
A maps, meg ahogy írtam fagyogat, bár ez az update eltávolítása után eltűnt, és ha kilépek belőle akkor teljesen lomha lesz az egész gép, de a mapsot semmi nem látja, csak crazy-re állított ATK-val kilőve az egészet lehet újra életet lehelni a készülékbe.
-
hodostamas
addikt
válasz
HUTCHDB #9478 üzenetére
vegyel ra foliat, alt azok eltuntetik.
kies azert kell, mert abban a driver. ha megy a kies, akkor az odin is menni fog 100%. sok a kezdo felhasznalo, jobb igy.
(#9483) DeFranco
ezek a hibak sajnos az osszes friss 2.2es romban jelen vannak.
ja nem, a maps az pl nalam jo. de sokakknak meghulyol (mas telefonokon is) a legujabb frissites a hiba okozoja)(#9487) HUTCHDB
amit ajanlottak tok, azt en is ajanlom, sokkal jobb ugy hasznalni. es egesz jol vedi a telot. 300 huffot meger..amugy tokre orulok hogy nem vartam meg a hivatalos romokat, mert ugyan azok mint eddig a betak
de igy legalabb mar januar ota elvezem a froyo adta plusszokat, es a hibakkal is sikerul mar egyutt ellni. (nalam csak a kamera bug van, de erre ugye van 3rd party app. galeria hiba nincs, mert az torolve. zene ugyben meg nem hasznalom a gyari lejatszot, mert siralmasan lassan kezeli a nagyobb mp3-akat.
)
-
raczkiz
tag
válasz
DeFranco #9502 üzenetére
Én is gyári állapotban használom a telefont. Semmi mod. Alkalmazásokból is csak a tesztelt jól működőek vannak fent.
Remélem a factory reset megoldja majd maps és zenelejátszó problémáidat.
A kártyát én azért szoktam formázni mert azon is hoznak létre mappákat, fájlokat bizonyos programok, aztán (lehet ez csak az én rendmániám) hogyha már takarítás akkor legyen nagy! -
DeFranco
nagyúr
válasz
raczkiz #9501 üzenetére
No problem, kicsit feszült vagyok. Elnézést.
A kamera bug áthidalható, végső esetben nem lenne akkora gond, ha egyedül ez lenne, tudok én is a megoldásról hodostamas oldalának köszönhetően.
A gond (?) az, hogy szeretek utánajárni a problémáknak, mert azt tapasztalom, hogy az ilyen bugok oka sokszor elég triviális tud lenni, és ki akarom deríteni, hátha csak valami rossz együttállás okozza. Ezért kérdezgetem a többieket erről a három bugról, amikor indult a fórum, és a telefon forgalmazása, akkor sok problémát derítettünk ki, és oldottunk meg így.
A factory reset meg fog történni, de pont ma van a havi számlázás fordulónapja, és szerettem volna arra időzíteni, vagy leginkább egy hónappal eltolni, és akkor egyből szervízbe vinni, tegyék fel ott a romot a spec. programjukkal.
Most annyit csinálok, hogy sorban távolítom el a programokat, és tesztelem az mp3 bugot. Ha hazaérek, akkor adatmentés, és minden factory reset ami létezik.
Előtte még lesz egy kártya formázás, újrarakás, de az nem tudom, miért lenne para, a gyári kártya volt benne eddig is.
Ha az sem, akkor megy a szervízbe, és feltolatom velük a romot (ami egyébként verziószámra ugyan ez.)
Ha az sem működik, akkor fogok alternatív appokat vagy végső esetben romot használni. Ez a 2.2 alapból nagyon jó, ha a három bugból kettőt ki lehet kerülni, akkor már nagyon sokat nyerek vele a 2.1-hez képest. A TW pedig nekem alapból nagyon bejön gyári állapotában, a gyári appokkal, ezért is nem cserélnék.
-
raczkiz
tag
válasz
DeFranco #9500 üzenetére
Ne haragudj! Nem akartalak megbántani.
Az utánna levő hozzászólásomban írtam meg hogy a Samsung Mo.-t minősíti ez az egész.
Pont nálad jött elő először ígyhát arra reagálva jött ez így ki belőlem.
Bocs mégegyszer!(Amúgy valóban egy másik kamera alkalmazás orvosolja a hibát. Vagy az általad leírt módszer is jó, ha nem szeretnél másik alkalmazást feltelepíteni.)
Maps-re factory reset-et próbáltál? (A frissités utáni-t kivéve)
Én a factory reset-nél a memóriakártyát is formázom, és utána pakolom vissza rá a gépről a zenéket, filmeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest