- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
Azt te hol olvasod, hogy én Galaxy S-t veszek és,hogy tele vagyok pénzel? Ha tele lennék akkor eleve nem vettem volna soha Galaxy 3-at.
"Másrészt, áruld már el nekem, hogy mi a lőcsre tudod használni a galaxy s-t amire a galaxy 3 -at nem?; Hova neked 1GHz-es processzor egy telefonba, amikor sok embernek a gépébe nincs olyan hardver, és mégis tökéletesen megvan vele."
hát ez kurva jó. Mire tudod használni, minek az neked? Vegyél már vissza kisfiam! Ki a büdös franc vagy te, hogy beszabályzod én mit mire tudok használni? Állítsd már le magad!
""nem azért veszek 40x ezer forintért telefont" : hanem veszel 100ért egy olyat amivel ugyancsak lehet h lesznek problémáid... de az kúl, m gyorsabb a facebook"
Megint megkérdem ki a franc mondta, hogy én mit és mennyiért veszek? Elmondtam a vélemények a Galaxy 3-ról. Ennyi. Gyorsan fejezd be ezt a hangnemet szerintem.
-
dunc
nagyúr
Egyetértek.
"mert pár hónap múlva úgyis hanuka..." ez nagyon tetszett ,és beloptad magad a szívembe,mert őket én is "nagyon" "szeretem"A Galaxy S azért más kategória ez tény,de pl egy drága ismerősöm ,a diákhitelt költötte el rá,hogy jó nagy rajj legy legyen....
Csak annyi gond volt,hogy egy türelmetlen,kis hisztis....p@cs ,és még a kiessel se tudta összekötni,mert úgye baba egy csilli villi launcher progi....csak hát picikét kellet volna olvasni,hogy csak alap launcherrel megy. Továbbá szépen testre szabták neki,és amikor épp nekem akarta nővelini azt a bizonyos E Péniszt akkor is ,kb minden 5. másodpercbe a sorry de befagytam felírat virított rajt.
Tehát ha valaki balpénisz akkor éppúgy lesz vele problémája,mert úgye egy oprendszerről beszélünk,mint pl a windows,és ott is egy középkategóriás gép sokszor stabilabb(hozzáértő kezekbe) ,mint egy apuci pénzéből vett, csúcs konfig. A 12 éves sík hülye Pistikénél.
-
motorhead
aktív tag
"Ahogyan azt Dunc is írta a nálad felmerülő problémák közül mindegyikre van megoldás,viszont lehet, hogy minimális mennyiségű időt rá kell szánni. "
Ettől még a probléma létezik és valós. Én is leírtam, hogy erre is van megoldás, de nem azért veszek 40x ezer forintért telefont, hogy ilyen bagatel problémákkal találkozzak.
"De szvsz sokkal jobban megéri megvenni ezt a telefont fele annyiért mint egy galaxy s-t, hogyha úgy is kihozol belőle ugyanannyit. Persze hardveres teljesítmény ide vagy oda meg, az ilyen gyors olyan gyors, viszont ha rászánja az ember azt a kis időt kihoz az olcsóbb telefonjából egy olyat ami 2x annyiba kerül..."
Te miről beszélsz? Láttál már te Galaxy S-t? A nyomába sincs a Galaxy 3. Soha nem fogsz tudni annyit kihozni belőle, akár hogy szögeled. A hardver adott, annak a határait nem lehet túllépni. Ne hasonlíts már össze egy csúcsmodellt egy középkategóriás készülékkel.
"Mindezzel csak annyit akartam mondani, hogy ez a telefon nagyon is megéri az árát, egy kis ésszel az egyik legjobb fogás lehet!
"
Szerintem meg picivel többért kell venni egy jobb készüléket.
-
Csendeske
aktív tag
Szia!
Nekem néhány óráig fenn volt ez a rom, de sürgősen leszedtem!
Lehet, hogy egyedi eset az enyém, de a köv. problémák voltak vele: hiába állítottam magyarra a nyelvet, újraindítás után ismét angol volt. Továbbá a felrakott kontaktok szintén a restartot követően eltűntek. Ezek után gyorsan megváltam tőle!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest