Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Most melyik a legjobb ROM?
-
nagyzoli19
csendes tag
válasz
hodostamas #7498 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Akkor nekilátok.
-
hodostamas
addikt
válasz
nagyzoli19 #7497 üzenetére
most így nem jut eszembe. De pl régebbi camera360...
Amik kellhetnek: handcent sms , opera mini, mini info, uninstaller, fancy widget/beautiful, droidwall, quick pic, Acontact, on air
amúgy marketen ami 4, 4.5 csillag felett van, és jókat írnak róla, azokat lehet ált nyugodt szívvel telepíteni, nem okoznak gondot. Kommentet mindig érdemes olvasni párat, mert ha valami gondja van a proginak (pl beragad), mindig leírják, és akkor el tudod kerülni hogy pl leszívja az akkut a tudtod nélkül.
-
nagyzoli19
csendes tag
Rendben! Ez eddig világos. Kérlek írj programokat amik elengedhetetlenek a telefon használatához és hasznosak.
Melyek azok a programok amelyek szeretek beragadni? -
hodostamas
addikt
válasz
nagyzoli19 #7495 üzenetére
task killert leszeded szépen, programokat olyat telepítesz ami megbízható, és nem szeret beragadni a háttérben. aztán csak örülsz
Ja és persze megint factory reset, bizt ami bizt.valszeg azért tér nehezen ilyen magához, mert a task killer mindent kilő, és ilyenkor mikor feloldod, akkor azok szépen indulnak elfele.. csakhát, az android nem arra van tervezve hogy állandóan mindig minden elindul. Hanem egyszer elindul a legtöbb szükséges gyári program, ami legközelebb már csak újraindítás után indul el, mert addig fut a háttérben.
-
nagyzoli19
csendes tag
válasz
hodostamas #7494 üzenetére
volt már reset, de egy idő után újra előjön egyszerüen nem tom mi legyen. Tast killer van.
-
hodostamas
addikt
válasz
nagyzoli19 #7493 üzenetére
task killer van-e? milyen programok vannak fent?
Első körben sztem legtisztább lenne egy factory reset. Ez nem normális hogy így beáll
-
nagyzoli19
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám akadt a telóval. Már többször is észre vettem és remélem tudtok rá valami megoldást.
A következő videót nézzétek meg, melyben szemléltetem a hibát: Látható, hogy elég lassan reagál a telefon, valamint nem válaszól a launcher. A lassú reagálás fordúl elő többször.
Ami még meg szokott történni az hogy a telefonálást követően mikor elveszem a fülemtől, olykor nem történik semmi, fekete képernyő és semmi egyéb. majd ki kell oldani a képernyőt és lehet tovább dolgozni.http://cid-ad050fa5e647a09b.office.live.com/self.aspx/.Public/SG3.wmv
Köszönöm a segítséget
-
hodostamas
addikt
hmm, Nektek nem kezdett el szarakodni a wifi, plusz hívások(mikor felveszik, lefagy a hívás kezelő app), mióta fent a gyári lock screen?
-
dunc
nagyúr
Azért jó mert nem lesz rajt szősz ! Ha szobába raktad fel akkor most jelenleg tuti van,tehát zuhany meleg víz megenged,amikor jó nagy pára van akkor kezdheted a műveletet !
Amúgy nekem 5-600 ft -s fóliám van 3. hónapja ,és semmi karc,és nem tapadós. (és van egy tarcsiba is) -
ntomka
nagyúr
Megérkezett by air mail a matt fóliám. Este fel is applikálom a telóra!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hodostamas #7480 üzenetére
Akkor írd meg, hogy legyen 1,5 GHz-ig lehetőség
mp
-
ult1mate
tag
Valaki használja ezt a telót Tmobile-os routerral wifin?
Kellene egy kis help az ügyben, legyen szíves írjon rám pmben. -
ntomka
nagyúr
válasz
hodostamas #7477 üzenetére
Akkor meg hagyják úgy ahogy van, teljesen felesleges ez. Inkább gyúrjanak a szolgáltatásokra. Nyugodtan írd meg nekik.
-
ntomka
nagyúr
válasz
hodostamas #7474 üzenetére
De minek ez? Elég lenne, ha csak a gyári zárat feloldanák és a hivatalos 800-ig fel tudnánk skálázni. Nem lenne elég ennyivel is leszívatni az akksit?
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #7474 üzenetére
Kihagyom.
Igen mert a szorzó miatt csak így lehet. (gondolom így stabil) és a 83 nem jön ki. -
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #7467 üzenetére
Minden mod. érdekel,de a cpu-hoz nem biztos,hogy hozzányúlnék ! Stabilitás,melegedés,aksi idő,és egyéb meghibásodás.(amúgy jól mutat)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hodostamas #7471 üzenetére
Fuk yea.
Első Custom ROM-ként szerintem tetszeni fog nekem, bár talán meg kéne várnom, hogy legyen még egy-két pixelhiba a kijelzőn, valamint a 2.2-t sem ártana kipróbálni (meg ugyebár az eltünteti a root-ot is a gari miatt
)
mp
-
hodostamas
addikt
válasz
molnarpeter #7470 üzenetére
xda-ról van a kép, azért volt alatta a kérdés
Apokalipszisben lesz ez. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
hodostamas #7469 üzenetére
Tetszetős, kipróbálnám
Saját telót kínzól, vagy külső forrású kép?
mp
-
ntomka
nagyúr
válasz
hodostamas #7467 üzenetére
Sejtem, de nem sok egy kicsit az az 1GHz? Így sem világbajnok módon gazdálkodik a teló az akksival.
Bár ha lehet majd szabályozni, akkor jöhet.
-
hodostamas
addikt
lehet tippelni melyik rom lesz
-
szabof1
őstag
válasz
hodostamas #7459 üzenetére
Miért pont ezzel? Tudsz valamit?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hodostamas #7459 üzenetére
Ha veszélytelen, nekem van egy rootolt, gyári ROM-os telóm, ha valaki lépésről lépésre irányít, akkor benne lehetnék
mp
-
hodostamas
addikt
hmhm, ez alapján romot menteni? [link]
-
ult1mate
tag
válasz
hodostamas #7452 üzenetére
Bakker, valami tipp, hogy hogy jutok hozzá?
-
gtamate2
veterán
Feldobtam a Lestatious v2 1.4.5-ös verzióját idáig minden tetszik. Kicsit más fajtáját választották a flashelésnek de nekem személy szerint jobban tetszett, kb egy saját romot állíthatsz össze, tehát azokat integrálod a telefonra amiket szeretnél használni.
A GPS pár perc alatt talál jelet (idáig az alap 2.1-el talált 2x jelet, pedig próbáltam rengetegszer)
Annyi hogy miután feltettük a romot kell mindenképpen egy restore, mert különben keveredik a régi rommal. Idáig pozitív a tapasztalatom, Előtte próbáltam az indroid 3.0-t, az nem tetszett. -
ult1mate
tag
Tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni a gyári Tmobile-os firmwaret? Vagy ha valaki megtenné nekem hogy leszedi a sajátját azt megköszönném.
-
tomsics
senior tag
válasz
molnarpeter #7442 üzenetére
Nekem olyan 3 hónapja van fent az Invisieble.Szerintem kxrva jó,nagyon jól bírja,kicsit ragadósabb az igaz de megszokás dolga,nekem nagyon bejön.Belese merek gondolni hogy nézne ki nélküle,pedig kapja rendesen a telo.Az oldalára nehéz felrakni,azt én le is vágtam róla.A hátulján meg az elején viszont atom stabilan tapad.
-
huh87
tag
válasz
hodostamas #7438 üzenetére
Kis pontositas. Silicrylic tok. Nekem van szilikon. Nem sokaig mert mar 36-37 fokos akksi toltes kozben is olvad.Fel ev hasznalat utan kitagult.
A hozza adott folia jol ved. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
hodostamas #7443 üzenetére
Hm, jó ár, és ahogyan látom még pontosan is van kivágva
Én 1k-ért szereztem 3db-ot, olyan is...
mp
-
hodostamas
addikt
válasz
molnarpeter #7442 üzenetére
ilyen a fólia.
shield az jó, viszont eléggé ragadós a felülete, nem tudnám megszokni
-
-
tucsii
csendes tag
Ha meg van a telefon van amit feltétlenül meg kell vele csinálni ????
-
waccamár
senior tag
válasz
hodostamas #7438 üzenetére
Ilyenem van nekem is, mármint a tök, és tökéletes
Ajánlom mindenkinek!
-
hodostamas
addikt
Aki esetleg fólián/szilikon tokon törné a fejét:
LinkFólia lassan 4 hónapos, a nagyobb karcot a szervíz rakta bele, amúgy a többi 1-2 picike nem látszik normálba. Tok meg occsó kínai 300ért.
-
orkati
tag
válasz
molnarpeter #7435 üzenetére
A tápom valami noname, de eddig semmi gond sem volt vele, több mint egy éve megvan.
-
orkati
tag
Feltettem a KIES-t a pc-re, összehoztam a telóval, háát, nem egy nagy durranás, de működik. Ellenben a használat utáni napon a fájlnevek krixkraxokká váltak, majd a második napon formázni kellett a memóriakártyát...
Szerintetek lehet összefüggés a KIES használata és a memóriakártya összeomlása között? -
joy01dani
csendes tag
Az alap ébresztő progiban az "Intelligens jelzés" az mit takar?
-
Marxy85
csendes tag
Mi a fityfene az: android.process.media? Mindíg leáll újraindításnál és idegesítő már...
Ez lenne a galéria futását jelző? Mert akkor eltávolítom a gyári galériát én is, bár eddig nem volt bajom vele, nem ragadt be nálam.
Valaki tudja mi ez?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
hodostamas #7428 üzenetére
mp
-
hodostamas
addikt
válasz
molnarpeter #7427 üzenetére
valós időben fordítja az adott programot a dalvik motor. (aszem)
Lassabb indulást hoz magával, viszont adott programoknál durva gyorsítást
-
ntomka
nagyúr
válasz
hodostamas #7424 üzenetére
JIT
-
-Valinas-
senior tag
válasz
hodostamas #7424 üzenetére
ÁÁÁ!
Ez nagyon állatság lesz, én úgy érzem...Gyári 2.2-t kétoldalról verni fogja!
Éljen az Apocalypse ROM! -
hodostamas
addikt
aszem ebből valami jó fog kisülni
-
dunc
nagyúr
-
ult1mate
tag
Valaki meg tudna adni egy linket a tmobile-os gyari firmwarehez? Vagy esetleg valaki ha feltoltene...
THX
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #7416 üzenetére
Igen ez a baj,de az oldalon kész ténynek van írva !
Jó lenne valamilyen régi 1.6 ost szerezni,és kipróbálni.
Amúgy a Magyar Samsung még mindig nem tud semmit."2.2 Elküldve: 2011. március 25.
Tisztet cím,jelenleg egyre több hír olvasható a várható 2.2 rendszerszoftverről Galaxy 3 ra.
Tehát a kérdésem egyszerű,mikor lesz elérhető kies-en keresztül?
(vodafone)
Köszönöm.
Válasz: 2.2 Érkezett: 2011. március 25.
Tisztelt !Köszönettel vettük érdeklődését.
Jelen pillanatban nem rendelkezünk információval, hogy hivatalosan Magyarországon mikor lesz elérhető a 2.2 a Galaxy 3-ra.
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat" -
ult1mate
tag
Srácok valamiért kiakadt a homescreenem feketén reboot után.
Hogyan tudom használni ezt a vészhelyzeti helyreállítást kiesben? Valami kódot kér...Vagy van valami másik progi amivel ujra fel tudom tölteni a gyári firmware-t?
A T-mobile-osat hol találom? -
dunc
nagyúr
"Lehet valami kakin van felrakva rá.. nekem is van olyan,hogy amikor indul a telcsi, kiírja, hogy sd scan.. az ripsz ropsz végigmegy, majd kis idő múlva megint, az már nem annyira gyorsan..."
Ez rendben van ilyen, előszór a telefonmemóriát nézi az gyorsabb,majd az sd kártyát.
Hagyd normálisan felállni a rendszert. -
dunc
nagyúr
"I5800XXJG7" Tényleg jó lesz majd kiess-el ?
Én már csak arra akarok frissíteni,bár jelenleg a JPM atom jó ! -
kispéé
senior tag
sziasztok!
Ti hívás/sms/adat számlálásra mit használtok? Nekem a droidstats tetszik legjobban, de valamiért az adatot nem számolja. Tipp? Vagy van valami másik alternatíva ami ingyenes és van hozzá widget is?
-
Marxy85
csendes tag
válasz
hodostamas #7408 üzenetére
Láttam! Akkor holnap én is nekiveselkedek. Használja mindenki egészséggel
-
dunc
nagyúr
válasz
hodostamas #7408 üzenetére
Mi a baja a gyári minta feloldással ?
-
dunc
nagyúr
Üdv.
Tapasztalat alap JPM ,gyári galériát kiszedtem root Root Explorer-el,majd raktam fel másik galériát. A akkumulátort lassas ugy kell külön agyonütni,mert ma 12 kor lesz 3. napja,és még mindig általános használat mellett 50% on van !!!! -
válasz
szabof1 #7402 üzenetére
1: Szomorú.. nem értem miért csinálja..
2: nem jött be.. a névjegyzékben rendben van a sorrend, máshol már fordítva van.
3: alapsáv verziója: I5800XXJP4
Kernelverzió: 2.6.32.9 root@SE-S611 #1
Build száma: Froyo.XXJPF
Többet sajna nem tudok róla.. így "okosítottan" Voda függően vettem a telcsit. Azóta az utóbbitól megszabadult
Lehet valami kakin van felrakva rá.. nekem is van olyan,hogy amikor indul a telcsi, kiírja, hogy sd scan.. az ripsz ropsz végigmegy, majd kis idő múlva megint, az már nem annyira gyorsan...
Lehet, hogy még amíg nem lakom be nagyon, fel kellene raknom mondjuk a JPM-et.
am: lehet kicsit több mint 110, mert gmail, maps, és youtube klienst ez a nyavajás egyből frissítette ahogy wi-fit fogott, de azok max egy 10-est ha foglalnak...Igo- Omnia.. háát igen, tény hogy nehezebb kicsit bepötyögni, bár nemrég cseréltem rajta érintőt, így azért egész jó..
-
Marxy85
csendes tag
Az XDA-n valaki csinált egy stock locksreent a JPM-hez, ami elviekben műxik is. Még nem próbáltam, majd hétvégén lesz időm rá. Addig aki gondolja próba cseresznye.
-
szabof1
őstag
Szia!
Ez jó hosszúra sikerült.
Lehet, hogy nem válaszolok mindenre.
Az 1. részhez nem tudok hozzászólni.
A 2. részhez:
A neveket én is csak Google névjegyzékben kezelem. Gyakran váltogatok ROM-ot és így egyszerű "visszatenni" (ugyanis automatikus).Nálam is a magyar sorrend van. A nevek sorrendjével (vezeték, kereszt) az elején nekem is bajom volt, de aztán volt egy tipp, hogy a telefonon bele kell írni 1 karaktert, amjd azonnal visszatörölni és akkor jó lesz. Ezzel a kis trükkel sikerült rávenni, hogy jól jelenítse meg őket.
Milyen verziójú ROM van fent, hogy csak 110 MB a szabad terület? Nekem már rég Froyo van, ahol 190+ MB van, de emlékeim szerint legalább 170 MB volt a gyári 2.1-emen is.
Igen, érdemes valamilyen app2SD-t használni. Ha mindegy neked, hogy minden az SD-re kerül, akkor Move2SD Enabler (itt lehet Auto mód is és akkor csak az úgy megírtak kerülnek memória kártyára), de ha te akarod kontrollálni, akkor én a Link2SD-t javaslom, mert azzal nincs az ikonátrendezős-eltűnős jelenség.
A cikk megírásakor telepítettem az "App 2 SD Free" progit, amelyet azóta is fent hagytam, mert minden SD-re is kirakható program telepítése után figyelmeztet, így kapásból tudom, hogy azt a programot nyugodt szívvel átrakhatom az SD-re.Az iGO skineket én is nagyon hiányolom. PNA-n megszoktam őket. Viszont, ha ezektől és a kijelző méretétől eltekintek, akkor sokkal jobb a Galaxy 3-mal navigálni, mert iszonyú jó rajta az adatbevitel, míg a PNA-mon néha 3-4-szer is rá kell bökni, míg megérzi.
Nagyon ritkán van, hogy kilép. Egyeseknél ez gyakori. Nálam nem okoz problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- LEGO klub
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest