Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz
hodostamas #4098 üzenetére
Attól tartok nem találom.
Beállítások-Fiókok és Szinkronizálás menüpontban már kikapcsoltam mindent.Az előző firm-nél sikerült kilőnöm, de itt most nem találom valahogy...
-
hodostamas
addikt
ha már egyszer él a gmail-es szink, él a névjegyek is. semmit nem kell csinálni
adsz netet a telónak, szink ki-be, és kezdi is leszedni. 5-10 perc alatt leszedi. (nekem ennyi időbe telt a 360 contact)mikor ráraktam a 2.2-öt, bejelentkeztem market, wifi élt, nyomtam egy syncet, és kész is.
tomy_cz: szinkron beállításoknál kapcsold ki a picasa szink-et.
-
tomy_cz
senior tag
Egyébként hogy lehet kikapcsolni, hogy a Galériában nem jelenjenek meg a Picasa webalbumok?
-
-B-
senior tag
válasz
hodostamas #4095 üzenetére
És ez a visszaszinkron hogy megy?
Telefonkönyvben az "ismerősök szerzése" menüponthoz adjam hozzá a gmail fiókomat? -
hodostamas
addikt
Igen
én anno a 845-el vittem fel a névjegyeket a google-ba, és ott simán ment. Ennél a telónál nemtudom miért ekkora szívás :/
Viszont leszedni már nem probléma.. egyszer kell megcsinálni hogy jól bekerüljön a contactsba az összes névjegy, utána már nincs gondAmúgy a contacts-ban érdemes ügyködni, nem a gmailnél.
-
-B-
senior tag
válasz
hodostamas #4092 üzenetére
Úgy érted, hogy ha meglesznek a gmail fiókomban a névjegyek, akkor onnan vissza a telóra?
(Amúgy még mindig nincs semmi, úgyhogy még várok.) -
tomy_cz
senior tag
Csak a szívás van ezekkel a szinkronizálós dolgokkal, én is küszködtem vele, de letettem róla... Örülök, hogy megvannak a telószámaim normálisan a teló memóriájában, csináltam egy backup-ot MyPhoneEplorer-el, így ha van valami gáz akkor csak Restore...
Egyébként nekem mikor beraktam a SIM-et először a telóba, minden egyes kontaktom neve után biggyesztett egy 3-as számot.Sőth ha átmásolom őket a telefonból a SIMre akkor is!
Jó meló volt kijavítgatni egyenként...Úgyhogy én hagytam a csudába, nem kavarom őket...
Tudom, hogy ezzel nem vagy előrébb.
a JPF-ről:
Egésze jó, de még ez sem tökéletes...
Például nekem a GPS-hez ugyanúgy kell a GPS opt. Wifi, galéria tényleg gyorsabb. A boot is. Az ébresztőm megbolondult.
Kb ennyi jut eszembe most... -
-B-
senior tag
Nah, megcsináltam ezt a névjegyszinkronizációs dolgot.
A gmail címtáramban eddig még nem jelent meg, de: a telefonban lévő összes névjegyhez hozzácsapott 2 google-s cuccot. Így, akinél már alapból volt gmail fiók csatolva, most már 3 is van.
Ez másnál is így van? -
cooldongo
tag
com.google.process.gapps
váratlanul leállt minden bekapcsoláskor és néha netezéskör is kiírja a teló nagyon megköszönném ha valaki tudna rá valami megoldást
ja root után jött elő ez a probléma -
DeFranco
nagyúr
Persze, ez teljesen OK így. Most kb 80 megánál járok, 20-án fordul, csak nem használok 3G-t ezért írtam, hogy nincs módom megnézni.
Ez a 3G-vel hálózat dobálás viszont valós para, anélkül tökéletes, és még talán gyorsabb is. Mivel neked meg ugyanezzel a fw-vel nincs vele gondod, majd ügyködni kellene valami okosat, de még nem tudom mit... -
caniso
csendes tag
ok, ha nem működik a z4root mivel tudok még egyszerűen rootolni?
illetve az gond ha nem full aksival kezdtem bele, hanem 60%-kal? -
hodostamas
addikt
Vegyél hozzá 300ért ebay-en szilikon tokot. szépen körbe fogja a telót, védőfóliával egyedül a gombok vannak szabadon, és a telefon teteje az usb körül..
Nem sokkal nagyobb a telefon így, viszont nyugodtan lerakhatod bárhova. Nekem a legjobban az tetszik benne hogy ragacsos érzése van, nem akar kiesni az ember kezéből. -
Ceree
senior tag
Kövezzetek meg, de tokkal nem tetszik. Telefont zsebben szeretem hordani, és ebből a szempontból nem túl jó, ha bármiért is nagyobb a telefon, mint alapjában véve. A tokok, melyekből kihúzni kell a telefont meg azért esnek ki, mert mire zsebből elővenném, meg még a tokból is... Idő. Ráadásul úgy mindenképpen kétkezes a mutatvány, így pedig egy.
Tudom, sok a bajom, és minek vettem meg a telefont, ha várható volt, hogy kopni fog... De megtetszett, és nem bántam meg. A SonyEricsson X8-at valószínűleg bánnám, pedig az volt az első számú esélyes, de ebbe inkább ne menjünk bele.
Ha emberi áron megoldják, engem érdekel ez a homokszórásos technika, mert a telefon formáját szeretem, nekem így is kézbe simul (nem tégla), csak idegesít, hogy kopik.
A telefonjaim nekem is tökéletes esztétikai állapotban kerültek ki a kezeim közül, de hogy őszinte legyek alig értek többet úgyis, mint a viharvertebb társaik (1-2-3ezer). Ezt a telefont is addig szeretném használni, amíg lehet (ha csak a garanciás időt nézem, 26 hónap), utána már úgyis lesz annyira elavult, hogy bagóért ne adjam el. Szóval úgy tűnik számomra a megoldás, ha megszokom vagy homokfúvatom. De most pár hétig úgyis el vagyok annyira havazva, hogy ne legyen időm bármivel is foglalkozni, úgyhogy egyelőre jegelve.
-
DeFranco
nagyúr
-
waccamár
senior tag
-
caniso
csendes tag
Sziasztok, tudnátok segíteni, hogyan lehet JPF-re live wallpapert tenni?
Konkrétan a camera through lwp kellene.
Tegnap egész estém ráment de nem sikerült. Mondjuk nem csak ez semmilyen lwp nem ment. Már túl vagyok egy factory reseten, de nem oldotta meg a problémát. Konkrétan a rootolásnál akadtam el (azaz nem sokáig jutottam) -
gyuri2008
veterán
Üdv.
Kérnék szépen egy kis segítséget.
Szinkronizálom a gmail fiókommal a telefonomat,mégsem látom a gmail címtáramban a neveket.
Miért van ez?
Köszi előre is a segítséget -
DeFranco
nagyúr
Gyakorlatilag egy Virtual Reality layer. Fogod, bekapcsolod, valamit puttyogsz, bekapcsol a kamera, nézed a képet, és felvetíti rá a POI-kat, meg a földrajzilag oda tájolt mindenféle csilli-villi tartalmat.
Bővebbet én sem tudok, net kell hozzá, most az nekem nincs momentán, egyszer próbáltam, akkor ennyi jött le.
-
dunc
nagyúr
Üdv layar mire való?
-
dunc
nagyúr
Tok témára : nekem egy mikro szálas tokom van ,egy csuklópánt is van rajt,és a kijelzőn fólia,és soha nem rakom le csak úgy az asztalra se,hanem valami puhára. (nekem az összes telefonom full karcmentesen kerül eladásra.)
-
endrodiz
tag
És még egy érv a tok mellett: Bármennyire is vigyázok rá, már 3X sikerült elejtenem a kislányom segédletével. Csak kb fél méterről és szőnyegre esett mind3X, de 3 felé pattant tova. A 3.-nál eldöntöttem: kell egy tok . Azóta a tok egyben tartja. (mondjuk azóta még nem ejtettem el...)
-
DeFranco
nagyúr
Vagy nézz be a logoutomba. Szép, képes beszámoló tokokról, fóliákról, linkekkel, árakkal, tippekkel, trükkökkel. Csak ma, csak neked, csak ingyen.
Bonus content: megtekintheted a régi avataromat.
homokfuvatás: nekem tokkal jobban tetszik, jobb a fogása. Anélkül túl vékony, túl filigrán volt, olyan érzéssel fogtam, hogy mindjárt összetöröm.
-
Ceree
senior tag
válasz
DeFranco #4064 üzenetére
Húhh, akkor vigyáznom kéne az üveg Johnnie Walker-re a polcon? Lehet rájár a kicsike?
Újraindulást nekem is produkált egyszer, az újonnan vágott csengőhangok beállítása közben. Nem mintha ez valami megterhelő mutatvány lenne. Szóval szeszélyes.
Más: most vettem észre, hogy kopik az a fránya fényes műanyag. Utáltam mindig is a mobil tokokat, a telefonjaim ennek ellenére karcmentesen kerültek ki a kezem közül. (Ha más nem, a kijelzők biztosan.) No, ez nem így fog.
A kamera fölötti részen a törésig látható a használat nyoma, máshol nem. A kijelzőn sincs fólia, még sincs rajta karc. A telefon egyébként alig több, mint 2 hónapos.
Valaki más nem gondolkodott el a fényes műanyag homokfúvatásán?
-
cooldongo
tag
na rászántam magam a root-ra sztem sikerült is de honnan tudom h tényleg sikerült-e
-
DeFranco
nagyúr
Nekem meg olykor-olykor random újraindul. Ez egy ilyen bohém fajta. Igazi életművész.
Amúgy ezeknek a hibáknak általában oka szokott lenni, ahogy olvasom, nagyon kevés ami tényleg a készülék hibája, és általános is. Jelenleg a 3g hálózat eldobálása talán az egyetlen ilyen.
Amúgy valaki tudja, hogy hogy lehet a picasa-s képeket eltüntetni a galériából? Nekem eddig nem sokerült...
-
Anubis_9
addikt
Csak a Multimédia üzeneteknél van Olvasási értesítés (a Szöveges üzeneteknél nem), ami nem volt bepipálva. Mindenesetre ugyanitt (a Multimédia üzeneteknél) kivettem a pipát a kézbesítési értesítések mellől...
Csak az az érdekes, hogy egyik napról a másikra vált ilyenné, pedig semmit sem állítottam át.
-
tomy_cz
senior tag
Feltettem a Youlu Message nevű progit, ami a szöveges üzeneteimet kezeli, viszont jelenleg ha kapok sms-t akkor ez a progi is jelzi meg a teló gyári üzenetkezelője is.
Mind a két helyen el kell olvasnom az üzit, pedig a Youlu van alapértelmezettre állítva.Szerintetek lehet erre megoldás?
-
Anubis_9
addikt
Mostanában a szöveges üzenetek kézbesítési jelentéseit rögtön egymás után 2x kapom meg...
Kikapcsoltam, majd újra engedélyeztem a jelentést, de nem változott a helyzet. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
papus
csendes tag
Helló. Tudna valaki segíteni? Felraktam az Igo navit, telepitettem és mikor inditanám ezt írja ki Missing or inkomplette folder:IGO /content/ lang. Mit rontottam el? Köszönöm a választ.
-
DeFranco
nagyúr
A neten találtam: [link]
Tömören:
1: a megjelenítési beállításoknál csak a telefonban levőket mutassa
2: menü gomb, exportálás SD kártyára
3: menü gomb, import, itt pedig rákérdez, hogy hova, és a gmailes fiókot választodkb ennyi, és utána figyelni kell, hogy a google fiókkal is szinkronizáltak legyenek az újak.
-
kartman89
csendes tag
köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
Nekem nem szinkronizálja, mert anno letiltottam, de most azért akarok egy mentést a kontaktokról a felhőben is. Mindenesetre megvan a megoldás, át tudtam vinni egyben a 490+ kontaktomat a google contactsba.
@pető bá': én ezt inkább vékony-átlagos felhasználásnak nevezném, azért nem általános, hogy valaki repülő módba rakja a telefonját éjszakára, vagy kompletten kilövi a 3G-t. Ettől függetlenül én nagyjából ugyan így használom, de nem teszem repülő módba és így bírja itt is 3 napot, vagy valamivel kevesebbet.
@kartman89: névjegyzék, menü gomb, megjelenítési beállítások
-
kartman89
csendes tag
A névjegyeknél csak a skyp-os a gmail-es kapcsolataimat jeleníti meg a Sim-en lévőket nem ezt, hogy tudom orvosolni?
-
akkuról: 3 és fél napja megy, jelenleg 3694mV-t ír. minden éjszaka Repülős üzemmódot kap, reggel 8 körül vissza GSM-be, 3G tiltva. netezés csak wifivel, ha nem használom, kikapcsolom. játékok: alig, talán néhány perc volt ebben a három napban. pár fotó, némi zene, napi 30-40 perc net, kis GPS-ezés (20-30 perc).
szóval ha most nem tenném fel a töltőre, akkor holnap 10 körül lemerülne, de szükségem van rá, szal kap egy éjszakát a konnektoron...
(85 óra, 21 percet ment, egy töltéssel.)
szerintem ez az "átlagos használat" (amit leírtam), és ennyi az "átlag üzemidő": 3 nap.szerk: töltőt 3610mV körül kér...
-
DeFranco
nagyúr
basszus, nagyon hülyének érzem magam, de hogy lehet a névjegyeket FELszinkronizálni a google contactsba? Nem találom...
-
kartman89
csendes tag
A régi sim kártyám van a gépben, na most tegnap még megvoltak sőt ma is a régi számok viszont úgy tűnik egyre kevesebb maradt belőlük, gyanítom a szinkronizációhoz van vmi köze tipp?
-
dunc
nagyúr
Ejjjj ez de csúnya.....
[link]
-
dunc
nagyúr
-
hodostamas
addikt
-
hodostamas
addikt
válasz
kartman89 #4030 üzenetére
Repülő mód kilövi.
Úgy tudom ha gmail jelez, csak a fejlécet tölti le.
De ha csak simán a netet akarod kilőni, használd ezt: Quick SettingsEbben a mobile data-t csak kikapcsolod és kész. Nem módosít APN-t.
-
kartman89
csendes tag
Ha pl. a gmail-em jelzi, hogy e-mail-t kaptam az már vmilyen szinten terheli az adatforgalmat vagy csak akkor ha meg is nézem?
Félek, hogy pár progi sunyiban felmászkál a netre ha belövöm a repülő üzemmódot az kizárja ezt? van esetleg más módja annak, hogy gyorsan ki tudjam iktatni az internetet?
Vannak esetleg skinek, vagy témák amiket a "tájkép" hellyett tudnék alkalmazni, vagy bármilyen képet be lehet tenni?
Sry a hülyeségekért, de ez az első okostelefonom.... -
hodostamas
addikt
Valaki próbálja ki a következőt JPF-el:
beállítások, hely és biztonság, gps on, és gps segéd is on.
Utána egy gps-es progi indít.
Nálam ilyenkor 100%os proci használat, és csak újraindítás után szűnik meg, addig kb használhatatlan, olyan lassú.Mondjuk nem értem mi értelme annak az opciónak, anélkül is talál a szobában is 10 műholdat.. Voda845nél ezzel az aGPS-t lehetett kapcsolni, ha nem volt bekapcsolva, nem használta a mobilnetet.
Amúgy rohadt gyorsan indul a teló, most vagy 5x indítottam már újra az elmúlt 10 percbe
-
Rimuru
veterán
válasz
hodostamas #3932 üzenetére
Na kipróbáltam a Samsung's PC Share Manager azzal simán ment.
A Windows media player 11 nem próbálkoztam mert azt nagyon utálom -
Rimuru
veterán
A sztetoszkóp effektust én is észerevettem már
de viszonylag jól szól szerintem főleg power amppal
-
Rimuru
veterán
Msn kliensek közül szerintem az MSN Droid és az MSN Talk a legjobb
én mindekettő használom mert több címem van de kinek melyik jön be.
-
hodostamas
addikt
Kipróbáltam a hárombetűst ma. Autóban álló helyzhetben 5-10mp után már mutatta hol vagyok. (aGPS, gps opt nélkül). Fasza
Valamint mintha változott volna az akku kijelzés.
Pont délbe raktam fel töltőre 20%-ról(3.71V kb), és most van 80%-on. (3.93V).
Eddig ha ráraktam, már fél óra után kb rég 80% körül volt, kicsivel utána már 90%-on, azt utána itt leragadt amíg fel nem töltötte teljesen.
Plusz reggel telefonáltam még hárombetűs előtt 30%-on, és utána is szépen megmaradt 30%-on, nem ugatott töltőértLehet jó lesz?
-
Ceree
senior tag
Szerintem meg nagyon gagyin szól.
Egyszer próbáltam ki a legelején, egyből vissza is csomagoltam. Ha valakinek kell, akkor eladó!
Most egy átkábelezett (Kácsa Audio) Sony HPM-70-et használok, de hozzáteszem, én szeretem az agybadugós kialakítást, mert kis hangerővel lehet zenét hallgatni úgy, hogy közben kizárja a külső zajokat.
Tényleg, ha valakinek van 3,5mm-es mikrofonos jack hosszabbítója (pl XpressMusic-os Nokiáról maradt), az keressen meg privátba, és leboltoljuk.
MSN kliensből én csak egyet próbáltam, de annyira egyszerű és jól működő, hogy maradt is: MSN Talk.
-
dunc
nagyúr
Melyik a best msn kliens ?
-
endrodiz
tag
igazság szerint nem is kell igazán használnom, mert zenét iPodról hallgatok, ha pedig néha telóhoz kell füles, akkor használom az iPod-ét. Az sem tökéletes, de szebben szól a samunál... igazság szerint mindig töröm a fejem, hogy veszek egy Sony, vagy Sennheiser fülest, lassan úgy is le kell cserélni a Pod-ét, mert kissé elhasználódott...
-
kodmen
aktív tag
válasz
endrodiz #4008 üzenetére
Egyet értek. Nekem sem tetszik sem a mérete, sem maga a megoldás sem. Nektek nem csinálja a sztetoszkóp effektust? Ha valami megüti a kábelt, mert hozzá ér, felhangosítva visszahallom. Meg telefonáláskor is zavaró, ahogy a saját hangom visszahallom bedugott headset-nél.
Volt nekem egy jó kis XpressMusic headset-em, csak nem találom... -
kartman89
csendes tag
Nah müxik a GPS a maps-al szerencsére, a "navigáció"-val viszont nem vagy az nem is navigáció?
-
endrodiz
tag
egyszerűen nem találok életképes screenshot alkalmazást G3-ra.
A legközelebb még a PicMe áll a dologhoz, de nem a zigazi:
Micsoda?! 39F?
-
Andee_26
csendes tag
A gyári fülessel viszont képtelen vagyok használni, mert nem szimpi ez az agybadugós vége...
Még egy kérdésem lenne...A telcsiszámokat átmásoltam a simről a telefon memóriába és beállítottam, hogy az alapértelmezettként a telefonban tároltakat mutassa. De amikor pl. sms-t írok és kiválasztanám a névjegyzékből a címzettet, akkor duplán hozza be a neveket. Kicsit zavaró. Lehet, hogy valamit nem jól állítottam be? Tipp a megoldásra esetleg?
-
Anubis_9
addikt
Azt a sokak számára egyértelmű kérdést szeretném feltenni, hogy kell-e mobilinternet, vagy WIFI kapcsolat a Maps térkép futtatására?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest