Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nekem biztosan felismerte, mert azzal csináltam backupot a factory reset előtt.
Úgy szoktam romot frissíteni, hogy eltávolítok minden appot, mentem az SMS-eket, meg a jegyzeteket (naptár meg a kontaktok a felhőben vannak), aztán factory reset kétszer, és úgy rá az új ROM. Aztán megint két FR, és jóság van.
Most a backupoláskor biztosan rootolt volt a telefon,de felismerte.
-
DeFranco
nagyúr
Szia!
Nem is unrootoltam, el is felejtettem. Leszedtem mindent, majd a még rootolt telefonra toltam egy factory resetet, és aztán ment rá a ROM frissítés. Egyébként egyszer lefagyott, még az előtt, hogy a telefon download módba kapcsolt volna, de másorszorra már rendesen felment.
Azóta nem zárta le magát a telefon. Remélem nem is fogja, pipa lennék...
-
DeFranco
nagyúr
Nem nagyon fogyasztok, átlag 4k a számlám, de majd utánanézek. Nekem az is elég lenne, ha az új ügyfelekkel (legalább) egyenlő feltételekkel lehetne hosszabbítani, de ha ezt nem kapom meg, akkor úgy húzok el, mint a vadliba. Amióta mobilom van, vodás vagyok, még kapszulában árulták a telefonokat, amikor megvettem ott az első Ericcson A1018-amat, becsüljenek meg ennyivel.
-
DeFranco
nagyúr
Holnaputan meg tudom nezni neked mit dob fel a kies legfrisebb vodas romnak. En ugy elvagyok a gyari jpe-vel hogy nem keritettem sort a frissitesre meg (meg maceras is).
amugy a market mindenkinel ilyen tetu lassu? valami hihetetlen hogy egy percet kell varni a kezdokepernyojere is.
@-B-: nem hasznalok fb klienst regota, bugos vacak, ha nagy ritkan kell valami, opera minin megyek be. muszaj neked a kliens valamiert?
-
iMPeRi0R
aktív tag
Nekem faterom a Destinyt használja, én Kyrillost, de sztem mindkettő sokkal előrébb jár, mint a gyári. Köszönöm, de nincs kedvem újra szenvedni egy értelmes app2sd-vel, rootolással, live wallpaperrel, gyári szemetek eltávolításával, jittel, reklámblokkolással, akksijelzéssel, és még sorolhatnám...
Ennek ellenére kíváncsi vagyok én is arra, mit sikerült összehoznia a samsungnak ekkora késéssel. Csak nálam ezelőtt félévvel elásták magukat.
Ez nem reklám, használjatok gyárit, csak szubjektív vélemény
-
Sprite75
tag
Mivel lehet így képet lopni a telefonról?
Vagy netán ez egy olyan progi amivel PC ről tudod vezérelni a telefont?
Van egyáltalán ilyen androidra? Anno WinMobil-os telefonnal használtam ilyet utóljára(#9700) hunkryo
Amit meg linkeltem ott meg 1$ 1db postával Az kb 190Ft
Már csak az a kérdés milyen lesz -
HUTCHDB
nagyúr
erről a tokról tudnál esetleg egy linket dobni?
egyébként mennyibe került?(#9505) hodostamas !
magyarul a kies azért kell, hogy a PC-n legyen samsung driver?
mert nekem van, hiszen az SGS -t is odinnal flasheltem vagy 100x
egyébként ma jött meg a telefonom, és most kezdem leszedni a dolgokat hozzá.
a te romodra esett a választás.
látom, itt más odin-t használtok mint amit az SGS.mindjárt összeszedem a kérdéseimet, aztán feltenném, mert van 1-2 dolog amit telepítés előttszeretnék tisztázni, nehogy gond legyen
-
DeFranco
nagyúr
Akkor van szívás, ha elindítom (tehát ha megnyitom, most tekintsünk el tőle ideiglenesen, hogy az ATK listájában benne van). Onnantól kezdve pár perc használat után sötét képernyőzik, kényszerbezár, stb. amit leírtam. Amíg nem indítom el nincs gond... nem értem mi lehet.
@#9427: én leszedtem az update-t de az sem segített. biztos van valami trükkje, de nem tudom mi az
-
Sprite75
tag
GPS re kőzben rájöttem, a Social hub ot látom mit csinál csak nem látom mi értelme van h egy + progit inditsak el hogy onnan indítsam az üzeneteket vagy egy bőngészőn kereszül a facebookot Vagy tud mér mást is a cucc? Az Angry birds-t én raktam át a kártyára mert a frissítés előtt nem ott volt De eddig 15mb ot foglalt kb most meg 1mb ot ír a telefon De nem csak ennek írja hibásan hanem másnak is
-
evil007
tag
Én úgy tudom 2.3 portolása a legegyszerűbben a cyanogen moddal lehet, mert az nyílt forrás kódú és 2.3 on fut. Szerencsére a CM recovery már meg van hozzá
.
Kajt: Ha rootolt a telod akkor a myback up pro-val az appokat a mentéseivel együtt is tudod menteni, másik mentési út a titanium back up-al lehet(itt nem tudom hogy a mentéseket is elmenti e.)
-
hodostamas
addikt
"Unfortunately, access to this particular item has been blocked due to legal restrictions in some countries. We are blocking your viewing in an effort to prevent restricted items from being displayed. Regrettably, in some cases, we may prevent users from accessing items that are not within the scope of said restrictions because of limitations of existing technology. Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, and we hope you may find other items of interest on eBay."
Hát, nem tudom milyen...
-
hodostamas
addikt
Tényleg kézmelegítő. Ha valaki nem ilyen módon szeretné felmelegíteni, itt egy egyszerű app hozzá: Handwarmer
"Oh wow! This app helped save my life when I got lost in Antarctica"
-
iMPeRi0R
aktív tag
Nem privát a téma. De az az igazság gőzöm nincs már előző telefonjaimhoz is használtam. Media marktbe vettem ilyen 5-6ezerért. De megérte, masszív, és puha nem sérti a telót. De szerintem zsákszámra van most is minden nagyobb ilyen elektro boltban.
De itt is találsz rengeteget: [link]
Ebből ami 6 dodó fölött van azok már egész minőségi cuccok.
-
-
hodostamas
addikt
Ez sajna valós hiba. XDA-n is említette pár ember hogy a galéria egyszer csak elindult, és ette az akkut. SGS tool-al kicserélte egyik gyerek egy moddolt galériára és megszűnt a problémája.
Ezt szerettem volna én is megtenni, de a one click root el sem indul nálam, azt írja hogy az alkalmazás leállt, sorry -
-Valinas-
senior tag
A kamera nem működik a Pxy 2.2 szoftvereknél. Ezek kiszivárgott tesztverziók, általában sok buggal...várunk a hivatalosra...:S
Más.
Az a véleményem, hogy a SGS /samsung galaxy s/ szoftverét buherálták meg a 2.2-esekre!
Bekapcsolásnál a Samsung felirat feljebb van csúszva, és a képernyő feloldásakor is nagyobbat kell húzni az üvegen..Talán azért, mert a galaxy S méreteiből indultak ki...
-
Mycsu76
csendes tag
Igaz!
De nekem igazából az importálás volt a lényeg. Nem volt hajlandó .cvs fájlt megnyitni, a névjegyeket meg csak egyesével tudtam volna átvinni. Röhej, hogy a fájlmenüben aktív az "összes kijelölés törlése", de az "összes kijelölése CTRL+A" meg nem. Az ékezetes betűk meg nem vihetők át normálisan.Az Asus EeePc-n fél perc mire belép a meglévő névjegy szerkesztésébe meg úgy egyáltalán bármilyen művelet. Na az ilyenektől kapot agyf@szt!Egyébként most próbáltam WiFi-n csatlakozni a progival és sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest