Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iMPeRi0R

    aktív tag

    Nos, végigolvastam az előző szenvedéseket. Minden problémát újra felhozunk úgylátom, és utána szapuljuk egymást jó magyar módjára.

    Röviden a véleményem. Mindenki tud tájékozódni az információs társadalom világában ma már. Mindenki saját belátása szerint dönt, hogy milyen telefonra van szüksége. Én a G3 mellett döntöttem, méghozzá az elsők közt, amikor egyáltalán bejött a kínálatba a szolgáltatókhoz a telefon. Nem bántam meg. Ha megbántam volna, eladtam volna.

    Néhány nap használat után a Lestat 2.2 rommal való tapasztalataim:
    - Hálózateldobálás probléma... megoldva
    - GPS jelvételi probléma... megoldva
    - Akksi töltöttség kijelzése... megoldva
    - Telefonálás megszakítása... megoldva (bár ez nekem 2.1-nél sem jelentkezett)

    Ezeken felül: a telefon látványosan gyorsabban reagál (ez tényleg szemmel látható), homescreenen is, névjegyzékben is, applistában is, galériában is. A rom eleve rootolt volt, és néhány okos alkalmazás belekerült. (Nem tudom alap 2.2-es alkalmazások-e, vagy Lestat tette bele). A szabad memóriám Advanced Task Killer szerint 85-100 mega körül mozog, szemben a 2.1-en tapasztalt 60-90 megával. Ezenkívül nincs szükség APN Droidra, GPS Optimizerre, App2SD-re. Az appok nagyrészét beállításoknál át tudom tenni SD-re. Még egy apróság: Google Contactokhoz is lehet defaultból csengőhangot tenni (2.1-ben csak a telefon memóriájában lévő contactokhoz lehetett) Szóval Rings Extendedre meg Ringo Lite-ra sincs a továbbiakban szükség.

    Ami úgymond belekerült hiba: a névjegyzékből tényleg csak a home gombbal tudok kilépni, de ez nem jelent gondot.

    Ha valaki végigolvasta és kérdése merül fel, meg, hogy mit nézzek még meg a romban, szivesen állok rendelkezésére. Az olyan jellegű hozzászólásokra, hogy de ez egy custom rom és nem azért vettem androidot hogy frissítgessem, nem fogok válaszolni. Én is azt a véleményt osztom, hogy aki nem akar okostelefont, az ne vegyen.

    [ Szerkesztve ]

    EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS

Új hozzászólás Aktív témák