- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
hodostamas #5496 üzenetére
Köszi
Azért ha valaki esetleg segítene beállítani a készüléket Vecsés max. 20 km-es körzetében hálás lennék neki egy pár sör vagy üveg bor kíséretében -
hodostamas
addikt
Wifi test (b/g): 32m +- 3.5m (GPS-el mérve, báár, kicsit többnek tűnik a táv
szal nem biztos hogy ennyi pontosan..)
Min: 1mbit Max: 3mbit
Router két vastag fal mögött, kb 5m házon belül, többi szabadon, kert fele. -
SirKero
őstag
Úgy látom meg vagyok Én átkozva ezzel a telefonnal. ( vagy ennyire béna vagyok hozzá
)
Most meg a Kies nem látja a készüléket ha benne van a memória kártya. Ha kiveszem akkor igen. -
csibor
addikt
Pár napja a bejövő hívások 1 része 3-4s alatt megszakad,ill a vonal megmarad,csak se kép,se hang.
-
SirKero
őstag
Nos meg is jöttem simán kicserélték
-
-
SirKero
őstag
válasz
DeFranco #5483 üzenetére
Elsőre csak beletettem a sim-et és úgy használtam. Utána át is másoltam a telefon memóriába de ugyan az. Másik telefonban jó. A számok rendes telefon számok mert fel is hívja csak idegen ember jelentkezik a haver helyett.
És mondom nem az összes szám egyenlőre egy párat vettem észre ( 3-4 ) -
DeFranco
nagyúr
-
SirKero
őstag
Üdv.
Olyan gondom van,hogy az új telóba bett a régi Sim kártyáról átmásolt nevekhez ( nem mindhez van amihez jót tesz ) vad idegen telefonszámokat társít. Nem a kártyán lévőket keveri hanem teljesen idegen emberek számát társítja az ismerőseim nevéhez.
A készülék ma három napos kérdezem vigyem vissza vagy Én csinálok valamit rosszul? -
Redneck
nagyúr
Egy fontos kérdés. Nektek is szaggat az Angry Birds?
Néha mintha elfogyna a memória és szaggat a játék annak ellenére hogy a gyári fontos alkalmazásokon kívül semmi nem fut, nincs kapcsolat. -
ntomka
nagyúr
válasz
hodostamas #5476 üzenetére
Látam, azért kérdezem, hogy van-e infó azóta.
Elég érdekes a dolog, arra van energiája, hogy beírja frissít, de hogy sikerült-e, azt nem?
-
ntomka
nagyúr
válasz
hodostamas #5458 üzenetére
Nem sikerült azóta sem megerősíteni a t-mobos infót?
-
válasz
hodostamas #5468 üzenetére
reset, market jó, titanium törölve, appok egy része leszedve. sms-ek, szinkronizációk nyilván eltűntek, dehát vmit vmiért...
-
szabof1
őstag
válasz
hodostamas #5470 üzenetére
"ROM-ot menteni" már sikerült. Már csak az a kérdés, hogy pontosan hogyan kell visszatenni.
Azt írták az XDA-n, hogy a zImage (kernel, bml5), factoryfs.rfs (bml6) és a datafs.rfs (bml7) mentéseket tar-ba kell tenni és azt lehet ODIN-nal visszarakni. Na ezt kellene pontosítani (nekem eddig nem jött válasz) vagy egy vállalkozó szellemű tagnak megkockáztatni és kipróbálni. Én előbb még információt gyűjtenék, mielőtt belevágok. Talán érthető.
Az ötletem az (csak időm nincs rá), hogy Spica fórumokon kellene ez ügyben keresgélni, mert - ha jól látom - ők nagyon jók mindenféle custom ROM és hekkelés témában. -
czarpika
csendes tag
Sziasztok
A kerdesem az lene, hogy van olyan msn program amivel lehet hangal beszelgetni?
Koszi. -
sir fg
aktív tag
válasz
hodostamas #5450 üzenetére
Na, ez jól hangzik. De: "tudjad regisztrálni rendesen" --> ez min múlik? Van valami kizáró ok a regisztrációra, amire figyelnem kell vásárlásnál?
Napfénysüti: Köszi, akkor mindenképpen gyári garanciában gondolkodom.
littlelion21: Igen, 1k a különbség. Ez valami rosszat sejtet, vagy egyszerűen csak szokatlan?
-
úgy felbosszantott, h most kap egy újabb resetet...
innentől már remélem megy a merket. (market azért elég nehézkes pótolni az appokat. pl. gps boostert nem találtam apk-ban...)
-
válasz
hodostamas #5460 üzenetére
megnéztem, azt mondja, h a legfrissebbet használom. majdcsak kijön már a hivatalos is...
-
válasz
hodostamas #5458 üzenetére
(ha rootolva van, és kikapcsolom az "USB hibakeresést", akkor mi történik? mert én is megnézném (mint már írtam, voda), csak nem tudom mit reagál. vagy rootolt telóval nem lehet KIES-elni?
)
evil007: legalább van egy profi listánk
hodostamas: köszi
-
válasz
hodostamas #5455 üzenetére
fordítva XD a wtf-et értettem, a JPF-fel voltak gondjaim...
szerk: de akkor most? megvan a mentés, megvan a lista, h mi volt fenn.
de ha telepítem újra, és utána data restore-t nyomok, akkor (most pl. raging Thunder -> kényszerbezárás.) el sem indul. tehát minden elszáll... :| nincs ötleted? -
válasz
hodostamas #5453 üzenetére
wtf?
gyári vodás, csak rootoltam, mert kellett...
-
válasz
pető bá' #5451 üzenetére
hab a tortán:
1) nem megy a marketem, semmiféle törölgetés, tisztogatás után.
2) APK-ból feltettem a dolphint. elindítottam, varázsló végig. ezután nyomtam rá egy restore-t "Data only". ekkor a browser megint végigvitt a varázslón, és miután megadtam az e-mailom, közölte, h ennyi, megállt. valami gondja van, "Report" vagy "Exit"...
-
tegnap este nekiláttam a Titanium Backupos resetnek. lementettem mindent, amit csak hagyott, leellenőriztem, és meg is vannak. a telefont előtte rootolni kellett, z4root használatával ez megvolt. ezekután megvolt a reset, minden, szépen gyári állapotban, csak a "SuperUser" volt pluszban. ekkor újra feltettem a titanium backupot, mert (gondolom) csak így tudom visszaállítani. ezután elkezdtem (volna) visszaállítani a dolgokat, de azt írta, hogy "A csomag elemzése során hiba történt". ekkor "OK", és ennyi. ez ment minden app-nál, egyet sem állított vissza. a beállításokat (elvileg) igen, ott nem írt hibát, de nem igazán vettem észre változást.
én **sztam el valamit, vagy hülye vagyok hozzá...?
-
szabof1
őstag
válasz
evil007 #5417 üzenetére
Köszi, hogy írtad, hogy jól fut neked. Már egy ideje gyűjtögettem a bátorságot hozzá és ma én is felraktam. Most már nem kell gondolkodnom azon, hogy ha felrakhatok-e egy új játékot a gyerekeimnek. 1 GB tárterület a programok számára - az már valami. És itt már mindegy, hogy támogatja-e az adott program az app2SD-t, mert arra így már nem is lesz szükség.
Még azt kellene kitalálni, hogy hogyan lehet az ext2 partícióról Win7 alatt másolatot készíteni.
A Quadrant eredmény nálam 498 lett. -
DeFranco
nagyúr
válasz
nagyzoli19 #5445 üzenetére
Nem azt írták, hogy nem lesz, vagy hogy nem tudják, hogy lesz-e, hanem azt, hogy nem tudnak pontos dátumot mondani. Magyarul ha tudják sem árulják el. Ez a levél egy fokkal jobb csak annál, mint ha nem írtak volna semmit, mert a tartalma ugyan az.
Ezt csak vigasztalásképp mondom. Kész a G3 froyo, és ha valami nagy krach nem üt be, akkor ki is adják. Egyszerűen csak még nem verik (verhetik) nagydobra.
-
nagyzoli19
csendes tag
Gondoltam megosztom veletek a legújabb infót, melyet személyesen a SAMSUNG support küldött nekem arra a kérdésemre válaszolva, hogy mikor lesz hivatalos frissítés Galaxy 3-ra:
"Tisztelt ...!
Köszönettel vettük érdeklodését.
Galaxy 3-ra nem tudunk pontos dátumot mondani a frissitéssel kapcsolatban és hogy lesz-e egyáltalán erre a készülékre. Egyelore csak a Galaxy S-re van frissités.
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Szabó Melinda
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat"Hát ez a jelenlegi szomorú helyzet
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Teló vásárlásán gondolkodom, és lenne egy kérdésem, amit a leírásokban hol így, hol úgy találtam:
- Rendelkezik a telefon Exchange levelezővel? Esetleg le lehet a klienst Marketről tölteni? Igazából már csak ez az egy megerősítés hiányzik, de elég fontos lenne...Köszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
Bolti garanciát csak az adott boltban tudod érvényesíteni ahol vetted a telefont. Míg a Samsung garanciát bármely Samsung szervizpontban. Utóbbi természetesen jobb de így drágább is a GSm boltokban ugyanaz a telefon. Talán ha a bolt közelében laksz akkor nem gond a bolti garancia de ha messze vagy akkor én mindenképpen ajánlom a Samsung garanciát (volt már hogy pesti GSM boltból vettem gyári garisat és vidéki szervizbe adtam le a készülékemet).
-
sir fg
aktív tag
válasz
littlelion21 #5440 üzenetére
Az a sok bolt mind kóklerGSM? Bízom benne, hogy nem, ezért is kérdezem a véleményeteket, hátha lehet szelektálni.
Egész jó árralElfogadható árszinten ott van a mezőnyben ez is *, konkrétan ők adják a tesztkészüléket egy csomó Mobilarénás teszthez. Ettől még lehet persze kókler, de hogy nézne az ki...* 53 ezer Ft 12 hónap Samsung garanciával nekem még a lélektani határon belül van. 60 körüli árszintet már sokallom.
Bolti/Samsung garancia közül melyik jobb? Melyiknek mi az előnye? -
sir fg
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy 3 vásárlását tervezem. Már elég erős az elhatározás, szerintem 1 hónapon belül meglesz.
Az a kérdésem, hogy szerintetek hol érdemes venni? Ti hol vettétek, mik a tapasztalatok?
Kártyafüggetlenül venném. Az árukeresőt ismerem, itt lehet találni jó sok boltot. De a sok fórumolvasás közben olvastam, hogy bizonyos GSM boltokkal gondok vannak, például nem rendes számlát adnak. Az is meglepett, hogy a garanciális ügyintézést a bolt is végezheti. Nincs hivatalos márkaszervíz? Vagy ezt a vásárlásnál választhatom, hogy milyen garancia legyen?
További kérdés, hogy akárhol veszem, mindenhol ugyanazok a tartozékok? Nem nyúlnak bele a gyári csomagolásba?Tehát a vásárlásnál a szempontjaim (nem feltétlenül fontossági sorrendben):
- korrektség és szabályosság.
- lehetőleg 24 hónap garancia.
- korrekt garanciális ügyintézés (sebesség, hozzáállás).
- megfelelő ár.
Árban hajlandó vagyok kicsit többet fizetni a többi szempontért cserébe. A 24 hónap meg nem létszükség, de 1-2 ezer Ft felárat megérne. Az előny, ha nem szükséges webshop rendelés, hanem csak be lehet sétálni, és megvenni.
Szóval kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.Én egyébként ma Samsung bemutatóteremben érdeklődtem, és durva árat mondtak, 62 ezer Ft körülit, ott biztos nem veszem.
-
SirKero
őstag
Ok.
Én kb. ugyan ezt mondtam neki de szerinte mivel itt talált hozzá akkor a szervizben is lenni-e kell.
Egyébként elmondása szerint Angliában már ezzel lehet meg vásárolni ( ott melózik ) tehát biztos hogy van. -
-
SirKero
őstag
Hi.
Egy barátom arra akar rá venni,hogy vigyem vissza a tegnap vásárolt telefont mert eclair op. rendszer van rajta és upgradeltessem froyora.
Van ennek valami értelme? -
evil007
tag
válasz
hodostamas #5430 üzenetére
meg van köszii
-
tomy_cz
senior tag
válasz
hodostamas #5428 üzenetére
Rootoltam tegnap előtt sikeresen, a Root Explorer illetve aksigond miatt, most feltettem ez a Titatnium Backup-ot, de hiába kéri a root jogosultságot a program futása előtt, mégis hibát ír.
Root access: Failed.
Ha más root-ot igénylő progit indítok annál jó. -
evil007
tag
válasz
hodostamas #5424 üzenetére
a titanium backupnál meik menü pontjában lehet menteni nem találtam:S
-
válasz
hodostamas #5424 üzenetére
lehet h kipróbálom...
-
czarpika
csendes tag
Sziasztok
A kérdésem az lenne az SPB TV programon van másik program, amivel lehet főleg magyar tv nézni.
Válaszokat előre is köszönöm. -
válasz
hodostamas #5422 üzenetére
minden appot is apk-ba? vagy az nem ez?
-
válasz
evil007 #5419 üzenetére
jól hangzik, h gyorsabb lesz a teló, csak mindent újrarakni... mindent össze-vissza-szanaszéjjel szinkronizáltam, appokkal majd' tele a memória, és nem akarom elölről kezdeni az egészet... (meg ha kijön a 2.2, akkor úgyis ez lesz, nem?)
nekem végülis nem lassul be (nagyon) néha azért érződik, h pihenne pár percet, de aztán észhez tér. viszont elég sokat telepítek-törlök.
akku: új saját rekord; 3,5 nap, éjszaka repülős, meg amúgy is elég kímélő használat volt (a legdurvább megterhelés a 30 perc gps, meg a napi 1-2 óra wifi. telefonon nem beszéltem szinte semmit, és állandó 2G-n van.)
-
evil007
tag
válasz
hodostamas #5418 üzenetére
nekem általában nem volt elég helyem :S + ext2 partíciót használ amivel elvileg gyorsabb
factory reset: valaki már emlitette itt a forumba hogy egy idő után lassulást okoz, ha sokat telepítünk törlünk appokat, és ha nyomunk egy factory reset-et meg mondjuk formázuk az sd-t akkor érezhetően gyorsabb lesz a telefon
-
hodostamas
addikt
válasz
evil007 #5417 üzenetére
nekem elég a beépített app2sd. így is mindig van min 50 mb szabad helyem. Annyira nem vonzanak a nagy számok, inkább hogy csak tegye a dolgát
meg így legalább ha vmi gond lenne az SD kártyával, a telefont még tudom használni.más: csináltam egy factory resetet
húdegyorslett
-
evil007
tag
válasz
hodostamas #5416 üzenetére
ebbe van valami
, de ez viszont szerintem hasznos 1GB v 500MB szabad helyed van a progiknak/játékoknak. Ma raktam fel nekem bejön
-
evil007
tag
lagfix gyorsítja a telefonodat, quadrandon akár 570-ig is felviheti a telo értékét
I5800 Lagfix V2 !
Lagfix + data2sd (Quadrant score 570 + Lot of space for apps) -
evil007
tag
válasz
iMPeRi0R #5411 üzenetére
Elindítod és kiírja hogy melyik lagfix van fent, melyik nincs. Ami nincs azt telepítheted. Van benne Ext2 tools, szabadíthatsz fel vele tárhelyet meg még 1 2 dolog. Nem emlékszem már :S most meg nincs fent mert factory resetet nyomtam xD
elnézést de iskolába szoktattak rá. Muszáj rövidítenünk különben nem fogod tudni követni az órát ... (helyesírásért is elnézést az nem megy ...) egyébként körülöttem mindenki használ ilyen egyszerű rövidítéseket pl: h=hogy, vhogy vmi=ezeket még szótárakban is,nm=nem. Mindegy igyekszek oda figyelni
-
hann
tag
Tegnap unatkoztam és felraktam a 2.2-t. Az egész pár perc alatt megvolt. ( köszönhetően a szájbarágós leírásnak
)
Szerencsére hiba nem jelentkezett eddig, a wifi egyből működött, órákon át, ledobás nélkül.
Mindenképpen előrelépés a 2.1-hez képest, szerintem.Remélhetőleg a jövőben sem lesz gond vele.
-
SirKero
őstag
válasz
hodostamas #5406 üzenetére
Azt látom,hogy időnként megjelenik a 3G E vagy a G állapot jelző ikon.
Ezek akkor már nem kavarhatnak be nekem. -
SirKero
őstag
válasz
hodostamas #5404 üzenetére
Köszi.
Fel hívtam a voda ügyfélszolgálatot és letiltattam a mobil netet. Innen már akkor nem érhet meglepetés? -
SirKero
őstag
Üdv.
A tegnapi naptól kezdődően én is tulajdonosa lettem egy samsung i5800 galaxy 3 telefonnak.
Most lehet,hogy marhaságot kérdezek de nem hagy nyugodni a téma. Régebben olvastam egy cikket arról hogy valaki vett egy olyan telefont amiben Wifi is volt. A lényeg az hogy az írta az illető,hogy amikor nem talált elérhető Wifi hálózatot a készülék szó nélkül csatlakozott a mobilnetre és így egy elég komoly számlát sikerült neki össze hozni.
Tehát hogy tudom beállítani a telót,hogy csak és kizárólag a wifi hálózatot használja.
Ha eleve marhaság amit kérdezek bocs de öt éve nem vettem új készüléket és ez még nekem nagyon új. -
evil007
tag
nem is tudtam hogy a marketen letölthető Ryanza's one (lagfix) galaxy S re jó a mi telonkra is
(EXT2 Tools is van benne)
-
techie_guy
tag
válasz
techie_guy #5400 üzenetére
Na most meg törölgettem mindent össze-vissza és jó lett.
Ez a 2 Player Reactor jó nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest