Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
-
R.Carlos
tag
Sziasztok!
Van vmi olyan alkalmazás vagy funkció a telefonon, h egy gombot megnyomva egyből elsötétüljön a képernyő? (a kikapcsoláson kívül
)
(Még nem tudtam az egész fórumot átnyálazni, ezért srry ha volt már ez a kérdés...)
-
iMPeRi0R
aktív tag
A PPrioritizer jó cucc, nekem is újra szokta indítani. Ezzel kapcsolatban viszont eszembejutott valami. Elég ritkán, de van, hogy azt csinálja a PP, hogy hajnal 5-re van időzítve a restart, de reggel amikor felkelek, és benyomom a telót, egy pillanatra bejön a képernyő, aztán az I5800 felirat, mintha akkor kapcsoltam volna be. Valakinek esetleg hasonló?
-
kodmen
aktív tag
PowerAmp-al nálam még nem volt ilyen gond.
Én az ATK-t "használom", de nincs automatikus gyulkolásra állíva, ha belassul, akkor értesítési sávból (dock?) indítom és gyomlálok kézzel. Elég ritkán volt eddig ilyen, az utóbbi 1 hónapban talán csak egyszer. Estére mondjuk vagy kikapcsolom, de ha csak repül, akkor is újraindítja hajnali háromkor a Phone Prioritizer. -
Ceree
senior tag
válasz
iMPeRi0R #4383 üzenetére
Én is az elsőt használom, az utóbbit nem is próbáltam. De mivel az első bevált...
Egyébként nem tudom miért indulnak el maguktól. Van, hogy napokig észre sem veszem, hogy megy, aztán egyszer csak megjelenik. Zavarni nem zavar, hiszen a telefon így is megfelelő sebességű számomra, csak bosszant, ha valamit nem értek.
Mostanában a PowerAmp szokott egyébként szórakozni, valami olyasmit ír ki, hogy "Too many failed files." És nem játszik le semmit (a beépített lejátszóval semmi gond peszre). Ezen egy kényszerített médiakereses (rendszerszintű) szokott segíteni, de mire végigbóklászik 4 gigát (mi lenne, ha tele is lenne a 8as kártya), elég sok idő, és gondolom fogyaszt is alatta rendesen a gép. Erre valakinek van megoldási javaslata?
-
iMPeRi0R
aktív tag
-
DeFranco
nagyúr
Ez általában azért van, mert beépített cuccokat is kilő(sz). Olyan ez mint a prefetching a win7-ben, azért gyors, mert az operatív memóriában van, amit használsz gyakran. Ha valamit kitakarítasz onnan, azt először be kell tölteni, majd utána fut. Ezért érezhető lehet lassulás.
Nálam nem vettem észre, hogy lassítana, mondjuk telepíteni ritkán szoktam, nem tudom milyen volt előtte, de kibírom.
-
DeFranco
nagyúr
Ha már megszólíttattam:
task killer: Advanced Task Killer
Minden beállítás alapon, és a net-chat-gmail-en kívül a többi gyári beépített szoftver, főleg ami automatikusan indul gyári alapállapoton, az megy ignore list-re a sebesség érdekében.
Ezek jól kezelik az erőforrásokat, így nem szükséges külön kilövögetni őket. A probléma a 3rd party programokkal van csak.
A net-chat-gmail csak az esetleges porgram-újraindítások, vagy beakadt letöltések miatt nem megy ignore-ra.Process figyelő: Astro file manager. Abban van process tool.
@dui: ezt így nem tudom megmondani. Process figyelőt neki, meg task killert, ha ez után sem egyértelmű, aztán tesztelni hogy mi változik. Van valahol a beállításokban is egy "mi eszi az akksit?" pont, de nem tudom, mennyire megbízható. Nekem 3G nélkül 3 napot elmegy, közepes netezésmennyiséggel, és kevesebb telefonálással. A wifit nagyon nem piszkálom, ha eszembe jut, kikapcsolom.
-
dui
aktív tag
válasz
DeFranco #4371 üzenetére
Gondoltam én is hasonlóra.
Ha nézek egy video-t, hogyan lehet leállítani és rendesen kilépni belőle? Mert ha belemegyek a mappába azt jelzi, hogy fut a film, mert csak úgy tudok kilépni, ha nyomok egy Pause-t. Vagy ilyenkor nem fut? Lehetséges, hogy ez az oka annak, hogy hamar lemerül -
dui
aktív tag
Üdv!
Az lenne a problémám, hogy a telefon valamiért nagyon hamar lemerül (1-2 nap), pedig nem használok semmilyen extra funckiót(Wi-Fi, GPS...), csak napi 5-10 perc telefonálásAz állapotjelző szerint félig van az akksi, aztán gondol egyet és bedobja, hogy hamarosan lemerül
Kb. 1 hónapja van meg, az első két héten még nem volt ilyen probléma
-
hodostamas
addikt
akinek akadozik a hívás, vagy pittyeg vagy mi.
Nem tartjátok picit ferdén a telót?
Mert most mikor hívtak, kicsit ferdén tartottam, és nekem is meg meg akadt, mondom ez mi ez, eddig nem jött még elő. Akkor néztem hogy ha már picit ferdén tartom azt a részét ahol a távolságérzékelő van kapcsolgatja a kijelzőt, és akkor van egy kis szakadás, pittyegés.
-
biroka16
csendes tag
Azt meglehet oldani a telón, hogy a 3G-t és a HSDPA-t is letiltom a telón, hogy csak wifin tudjak internetezni? Őszintén megmondom, mobilnetre nincs pénzem, de itthon van wifi a notebook-ok miatt, szóval a mobilnetet nem nagyon használnám. Vagy úgy is meglehet oldani, hogy csak itthon netezek szigorúan csak wifin?
-
Orb1337
tag
válasz
hodostamas #4359 üzenetére
Mobilhálózatokok/ csak gsm mód?
Letesztelem -
Orb1337
tag
Üdv,
Nekem olyan problémám van, hogy ha mozgok a telefonnal (általában fel alá járkálok telefonálás közben
), a vonal másik oldalán szakadozik a vonal, elhalkulok stb.
Valaki találkozott már hasonló hibával?
-
izomhod
őstag
sziasztok!
a teló méretéről lenne kérdésem:
113,5 x 55 x 12,9 millimétert ír a cikk:
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_3_tempo_a_kozepmezonyben/specifikacio.html
a 12.9 mm vastagság az aljánál kiszélesedő résznél, vagy a laposabb részénél értendő?
Köszi
-
Jumping
csendes tag
hellosztok
mit jelent az hogy firmware hiba?
-
kodmen
aktív tag
Az csak nekem új, hogy híváshoz telefonn nem kell sem a névre kattintani, ahol bejön a névjegy és a hívásgomb, sem a fotóra, ahol kiadja a hívást, majd a számokat, hanem elegendő a fotót áthúzni jobbra, és már hívja is a főszámot?
Mindenesetre nagyon szuper!!!
Ajánlom másnak is!
Tud valaki jó póker programot? Találtam a marketen is, tudok vele holdem-ezni, de kicsit fapados, csak 2 fős, és a tétek limitesek. Offline kellene, nem live!
Poweramp valakinek játszik le bluetooth-on?
-
Kerio
őstag
válasz
hodostamas #4329 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ezzel sikerült
-
bsteve987
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen készüléket.A számítógép nem ismeri fel,nem is telepít semilyen illesztő programot.Próbáltam a legelső oldalon javasolt eljárást is de semmi.Tud valaki segíteni? -
TBG
senior tag
Sziasztok.
Holnap kapom a G3-at, nagyon várom már, az előzetes infók alapján nem alaptalanul
Majd leírom, hogy mint látom
Üdv
-
tomy_cz
senior tag
Frissült 1-2 dologgal az 1. hozzászólás.
-
hodostamas
addikt
akinek nem megy megy a oneclick-es root 2.2ön:
SuperOneClickv1.5.5-ShortFuse.zipItt azt írták tökéletesen tudták rootolni ezzel a telót.
-
cooldongo
tag
feltettem én is a jpf-t
wifi csatlakozás min 2x gyorsabb,akku jobban bírja meg a kijelzés is jobb,gyorsabb lényegébe minden, 2 napja van fent még nem találkoztam bugokkallive wallpapert nem lehet betenni majd a hivatalosba lehet azt halottam
-
huh87
tag
válasz
hodostamas #4314 üzenetére
RAM kezelőben egy 2.szintű memóriatörlést csinálok, az a tuti.
-
Henker2
addikt
Üdv! Feltettem a legújabb 2.2-es froyo-t: I5800XXJPF
Minden rendben ment a telepítéssel, csak pár kérdésem lenne:
Live wallpaper-t hogy tudom használni? Hiába telepítem fel bármelyiket is nem akar működni.
A másik, milyen beállításokat kell megcsinálnom ahhoz, hogy Wifi-n keresztül legyen netem, de bármely más alkalommal, ha nem vagyok PC közelbe ne legyen még egy deka adatforgalmam sem? Sikerült felcsatlakoznom Wifi-n az itthoni netemre, de hiába próbálok a market-re belépni kéri a google fiók accot. Meg is adom neki, de azt irja hogy nincs net. Valami nincs beállítva, vagy nem figyeltem valamire?
Köszi a válaszokat.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
T-mobile MMS beállításokat tudnátok adni? Köszi előre is! -
solikka
csendes tag
Még egy kérdésem lenne hozzátok
Olvastam arról a hibáról, hogy ha hívnak egy ideig csak csörög, és nem lehet felvenni.
Ha valaki csak megcsörgetni akar és 1-2 másodperc után le is teszi, akkor mutatni fogja, hogy ki hívott? -
tomy_cz
senior tag
Hibajelenség JPF: Bekapcsolom a repülő módot, wifi be, net megy...
-
válasz
solikka #4312 üzenetére
véleményem szerint az eddig megismert kisebb, apró hibákkal együtt is, az egyik legnormálisabb ár/érték arányú telefon (természetesen ebben az árkategóriában...). frissítést nem kapott (az enyém legalábbis), de gyári állapotában is (az említett hibákkal) gyorsan, gördülékenyen használható, testreszabható.
(az 1. hsz nem rég lett kitéve (talán jan. 1.
), tehát semmi nem változott, teljesen aktuális.
)
-
solikka
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen telefon vásárlásán töröm a fejem. Sok jót olvastam róla, de itt a fórumot nézegetve kicsit megijedtem a felsorolt hibáktól.
Olvastam a nyitó hozzászólást, de érdekelne, hogy azóta esetleg egy frissítésben az ott felsorolt dolgok javítva lettek-e, illetve mik azok a hátrányok amiket nagyon érdemes lenne megfontolnom mielőtt megveszem?Pl, az hogy a GPS működéséhez, lehet hogy külön progi kell nem zavar, olyan hibákra gondolok amik nem orvosolhatók ilyen könnyedén
-
huh87
tag
válasz
hodostamas #4310 üzenetére
Probalgassd neha a beepitett feladatkezelot. Mindent ki lehet szedni a memoriabol.
-
hodostamas
addikt
sztem azt meg ne próbáld felrakni
motorola mileston-ra való.
JPF akinek fen tvan, találkozott akkugondal? csak úgy magától lemerül. Úgy, hogy a picasa szink ki van kapcsolva. nekem kb utána jött elő, hogy a galéria nekiállt a háttérbe mocorogni. tegnap este vissza bekapcsoltam, azóta nem indult el a galéria sem, és az akku sem merül.
-
DeFranco
nagyúr
Rákérdeztem a fw backupolás lehetőségére egy másik topicban, és ezt a választ kaptam:
Valaki próbálta már, vagy ismeri az említett eszközöket/fogalmakat?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
gtamate2 #4290 üzenetére
Persze, értem én, no offense, csak szerintem - maximálisan tiszteletben tartva a véleményedet - nem lehet egy kalap alá venni a két telefont. Ahogy én tapasztaltam, érintésvezérlésben nagyon-nagyon közel áll a G3 az iPhone-hoz, amiket fogtam előtte (Spica pl.) közel nincs ehhez.
A kijelző nyomásra szinesedése pedig szerintem hiba, nálam legalábbis nem csinálja, és volt már erről szó a topicban, másoknak sem.
@cooldongo: kickbandelplzthx
-
-B-
senior tag
Visszatérve még egy kicsit a szinkronizálásra.
A facebook szink.-nél is 2 időpont van. Akinek kiírja, hogy melyik mit szinkronizál, az világosítson már fel erről. Nekem az elsőnél mindig hibát ír.Jah, és még valami:
Használja valaki a Facez nevü widgetet?
Nálam nem akar müködni, nem tudom frissíteni, csak egy üres widgetet rak ki. -
cooldongo
tag
valaki lenne olyan kedves és feltenné az i,go magyar térképet mert ami link volt fent már nem jó ,
kösz -
Bosziii
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek, aki segített leállítani a netet a galaxy-ról! 7 ezer ft-tal és egy nagy tanulsággal lettem gazdagabb!
UI: a telefon viszont szuper
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest