- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Zoli bácsi #4028 üzenetére
Bocs, de szerintem a 11 Lite 5G NE Xiaomi-val jobban jártál volna. Majd 1-1.5 év után a Samu jól be fog lassulni, ha addig nem megy tönkre. Nem saját tapasztalat, hanem ismerőseim, barátaim köréből kapom az infót. Különösen az "A"-s típusok. De ne legyen igazam.
-
Laca0
addikt
válasz
Zoli bácsi #3946 üzenetére
Szerintem ez most nem a hangból azonosított, hanem a fotót elemezte a google lens. Bár a lényegen nem változtat, hogy kémkednek utánunk minden fronton.
-
Laca0
addikt
válasz
SkyLine3000 #3944 üzenetére
Nekem xiaomi.eu rom van feltéve kb. 2 éve, én nem tapasztaltam ilyeneket. Csak az adatvédelmi résznél kapcsolgattam ki, amit lehetett. Amit a Google-ben keresek, arra hoz fel reklámokat a Google és a Facebook is. De ezt ismerjük.
-
Laca0
addikt
válasz
SkyLine3000 #3938 üzenetére
Egy ismerősöméknél mindenkinek almás telefonja van. Beszélgettek a konyhaszekrény felújításról, cseréről. Nem kerestek rá a telefonon semmi ilyesmire. Estére mindenkinek dobálta fel a net a konyhaszekrényes reklámokat.
-
Laca0
addikt
Meglett közben a megoldás, leírom, hátha más is belefut:
Nem tudja kezelni az andoid auto a 2 SIM kártyát, ki kell jelölni a telefon beállításokban az egyik kártyát, hogy azt használja hanghívásokra. Nekem eddig úgy volt, hogy minden hívásnál választottam.
Végül ez így megoldódott, csak most meg már a telefonon sem tudok kártyát választani híváskor. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Új autóm van, amiben már támogatja az Android Auto-t.
A Waze szuperül megy vele, de telefonálni nem tudok. Rákattintok a kontaktra és úgy tesz, mintha tárcsázna, de nem csinál semmit, gyakorlatilag befagy.
Kíváncsiságból úgy is kipróbáltam, hogy nincs az autóra csatlakoztatva a telefon és ugyanez a jelenség.
Mi lehet a gond?
AA verzió: 7.0.614134 (Play áruház szerint a legfrissebb)
11.0.7 Xiaomi.eu ROM, 9-es Android -
Laca0
addikt
Igen, felhasználás függő, de ez mindenre igaz.
Annyira talán nem is neked írtam az egészet, csak neked címeztem. Játékkal nincs tapasztalatom, elhiszem, hogy az jobban meríti. Lehet, hogy az IPS fogyasztása elég nagy, OLED-el jobban bírná. Viszont nekem az IPS is pozitív indok volt, mert szépek a színei és erős napfény mellett is jól látható (a sima 8-ban jobb a kijelző -legalábbis a beállítása- mint a T-ben). -
Laca0
addikt
Ez a Xiaomi.eu nem egy szétmoddolt rom. Igazából csak a gyári tárcsázót tették vissza a google tárcsázó helyett, meg egy pár javítás, pici optimalizáció és néhány feature [link] . De gyári rommal is ugyanannyi volt az üzemidő, csak a hívásrögzítés nem volt elérhető benne.
Talán fél éve használom. -
Laca0
addikt
Szerintem meg egyáltalán nem létezik kompromisszum mentes telefon.
Viszont megfelelő beállításokkal ez egy igazi best buy készülék! Nekem sima note8 van.
Xiaomi.eu szoftverrel használom, mert kell a hívásrögzítés. 6 email, 2 onedrive, 2 gdrive szinkron megy, időjárás widget, gps útvonalrögzítő app és a hívás rögzítés fut folyamatosan rajta. Így is 2 napot bír. Elmúlt 1 éves.
A kamera is nagyon jó, az UltraCam nevű appot használom. Sokat fotózom különféle körülmények között a munkám miatt. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
Nemrég egy családi összejövetelen fotóztam ezzel és egy sony fullszuper fényképezővel. A teló jobb képeket csinált -
Laca0
addikt
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de csatlakozom dniki88-hoz, meg kell takarítani a hangszóró rácsot.
Pont azt tapasztaltam, mint te, hogy belenyomom a fülembe a telefont, akkor sem hallom rendesen.
Én nem tűt, hanem fogkefét használtam. Enyhén nedvesítettem és finoman keféltem vele, majd szárazon kicsit erősebben. Ezeket ismételgettem.
De ez nem volt elég. Gondoltam nem veszíthetek semmit, feltelepítettem egy hangszóró tisztító appot. Nem volt jó. Majd elérkeztem a harmadikhoz, ami bevált! Speaker cleaner a neve, kék ikonos. Ennél kiválaszthatod, hogy melyik hangszórót akarod tisztítani. Nem sok remény fűztem hozzá, de egy párszor lefuttattam.
Próbaképpen felhívtam a voda ügyfélszolgálatát és majd hanyatt estem, úgy beleordított a fülembeazóta is jó, vissza kellett vennem a hangerőt kb 60%-ra, hogy ne süketüljek meg
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Van valakinek egy jó tippje üvegfóliára? Amit vettem, az a szélein nem tapad le az ívelés miatt. -
Laca0
addikt
válasz
sfdrakex #556 üzenetére
Hmmm érdekes... 320/212, de bekapcsolt bluetooth-al fele annyi (166/166). Valószínűleg az egyik wifi csatornát használja bluetooth-hoz... ez érdekes...
Nekem meg az tűnt fel, hogy mennyire lassú a bluetooth adatátvitel. Próbáltam laptopról apk-t átküldeni, de percek múlva is csak 0% volt... Viszont bt fülesekkel nem tapasztalok akadozást vagy ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest