- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manimaci
tag
Felmerült bennem még egy kérdés: ahhoz, hogy feltegyem a xiaomi.eu romot, kell TWRP? Note 11 pro 5g teló. Nem a plus-os.
Ha nem, akkor milyen program, usb driver, egyéb kell a pc-re a telepítéshez? A romot letöltöttem, a telón elindítottam a bootloader nyitást (pénteken lejár a 168óra). -
Manimaci
tag
Köszi! A zsebérzékelős opció eltünt tényleg és rendkivül zavaró is. Épp pár napja irtam kb 150 karaktert össze-vissza jegyzet widgetbe.
A tárcsázót megoldottam már a True Phone-nal, ami szépen teszi a dolgát.
Memóriabővitmény itt is 2,3,5 már a 14-ben.
Illetve az AOD variálhatósága hiányzik. A sok felesleges akkuevő mélyen elrejtett alkalmazás se épp jó.
És ezek a romok tartalmaznak magyar nyelvet? -
ronin79
addikt
Használd megelégedéssel
Nekem sajnos nem jött be. Global vs xiaomi.eu csöbörből vödörbe. Egy darabig volt fenn az indonéz rom is, ha már nyittam a BL-t (hívásrögzítés végett főképp) de valahogy nekem a miui már nem az igazi.
Frissítés is szinte röhej erre a telóra. Augusztus elején Android 12 "végre" global romra, EEA-ra meg augusztus végén kitolnak egy biztonsági frissítést 11-re még
Kinőttem a romolós korszakból, de ennél a telónál nem bántam meg hogy nyittam a BL-t és aosp romra cseréltem a miuit. Project Elixir
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest