- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brndtt00
tag
-
Brndtt00
tag
Köszönöm!
5g-m van. Legalábbis kiirja, ott , ahol eddig is. 5g előfizetés híján tesztelni nem tudom.
NFC-m meg nincs, mert átlátszó hátlapot csináltam a telefonnak és közben elszakítottam
. Majd ha cserélem vissza rakok egy jó romot.
Xiaomi.EU oldalán Sima VEUX néven volt. Azért próbáltam csak rá.
Köszönöm a választ
-
Brndtt00
tag
Sziasztok!
Feltettem pár hete a Xiaomi.EU MIUI14-et Note 11 PRO 5G-re, simán rá flasheltem reco-ból a 13-ra. bár a rom az Note 11 E PRO-ra való. Eddig nem tapasztaltam semmi rosszat. Lehet ebből hátrányom? Hardver ugyanaz, még ha jól rémlik a készülék kódneve is (VEUX) -
Brndtt00
tag
válasz
BitRider #211 üzenetére
Nem csak kamera alapon megy, a füledhez emelős kéz mozdulatot is figyeli. Volt, hogy vezetékes fülesen telefonáltam, és a zsebembe raktam a telefont, és össze vissza megnyitott mindent.
Ha csak simán le takarom a kamerát, akkor nem zár le.Ha előtte megcsinálom azt a mozdulatot, mintha a fülemhez emelném, akkor lezár
-
Brndtt00
tag
válasz
lilla8625 #192 üzenetére
X3 Pro-n használtam, Android 13 alapú plus edition-t.
4 hónap alatt nem találtam benne hibát. Funkciókban nyilván elmaradt a MIUI-tol, de stabilitásban és sebességben még messze fölé emelkedett.Nyilván custom rom, minden készülékre más készíti el a PE romot, simán el tudom képzelni, hogy ami egyik készüléken tök jó, a másikon annyira nem. Ezen még nem próbáltam. De mindenképp ki fogom szerintem még ezen a héten. Aztán majd leírom a tapasztalataimat
-
-
Brndtt00
tag
Üdv!
Van mód arra, hogy a "Sometimes on display" valóban Always On display legyen?
Mi9T volt az utolsó OLED-es Xiaomim, ott ha zsebre tettem, kikapcsolt, de ha asztalon volt kijelzővel felfelé, akkor ment végig. De ezen fix 10mp van. MIUI Optimization kikapcsolása megoldja, de az sajnos "tönkre tesz" sok más dolgot.
Xiaomi.EU Romon is csak ez a 10mp opció van? Mert akkor nem teszem fel fölösleges, ha végre nyithatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest