- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi64
aktív tag
válasz
Manimaci #570 üzenetére
A fő oka váltásra a MIUI tárcsázo és üzenetek,na de ez sokás kérdése,kevesebb szemét,reklám nincs (kivéve YouTube,MI Video) több állitási lehetőség,témák importálása (mivel készitek témákat),Super Icons (csak az alapértelmezett témán) meg még...
Nem tudom mennyi a gyárin a memóriabővitmény itt 2,3,5 GB.
Szerintem az aku tartalom jobb,egyedül az utolsó A13 frissitésnél (V14.0.2.0.) hijánzik a "zseb érzékelős" véletlen érintés elleni védelm,már sikerült zsebből Viber-en új csoportot csinálni. -
robi64
aktív tag
válasz
Viktor0610 #568 üzenetére
A gyári recovery ROM megy a saját,gyári recovery-n mint az OTA is,mig a custom ROM-ok ami a Xiaomi.eu rom is megy TWRP-n vagy más leirt modon.
Most láttam az Xda és a 4Pda forumokon új TWRP-t meg Orange Fox TWRP-t,de még várok. -
robi64
aktív tag
Van még VEUXG_V13.0.9.0.SKCMIXM_v13-12 majd VEUXG_V14.0.2.0.TKCMIXM_v14-13.
Lehet telepiteni adatvesztés nélkül csak nem úgy mint a gyári ROM-on.
Ha van telepitve TWRP,azon keresztül (nem tudom,hogy mennyire működik) vagy gépről fastboot-ból.
Letöltött kicsomagolt ROM-ban rákattintasz a windows_fastboot_update_rom.bat-ra. -
robi64
aktív tag
válasz
SárkánySzív #534 üzenetére
Beállitások/További beállitások/Kézmozdulat parancsikonok/A Google Segéd inditása.
-
robi64
aktív tag
Végre megjelent az új Global Xiaomi.eu ROM.
VEUXG_V14.0.2.0.TKCMIXM -
robi64
aktív tag
Üdv.
Ha valakit édrekel, itt egy téma amit magamnak készitettem Xiaomi.eu MIUI 13 Android 12 ROM-ra.
A téma Sötét módban működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest