- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Jó kis telefon, ha a snapdragon 695-öt csak single taskokra használod... Ideiglenesen vissza akartam térni a telefonhoz, de már a belakás közben (google alkalmazások telepítése+ sdről cuccok felmásolása a belső tárhelyre) kifagyott. Nemis 1x. Azt elengedtem hogy miközben ezt a 2 dolgot csinálja még megyek végig a beállításokon, de úgy hogy nem nyúlok hozzá és így is behal... 1 éve van meg de összesen kb. 2 hónapig bírtam használni, mindig visszatértem a note 9-hez... Az pedig már erősen kezd EOL lenni, ezért bátorkodtam visszatérni (hamár értelmes áron nem lehet eladni úgy, hogy patika állapotú fele annyit se ér mint újonnan egy évvel ezelőtt). De inkább megnézek egy a note 13 pro-t.
-
BitRider
senior tag
A playert is jó lenne eltüntetni, sose használnám, de gondolom, az az integrált része. Most azzal szívok, hogy az Internet Speed Meter Lite-nak nem engedi kiírni az aktuális netsebességet, csak egy pöttyöt rak oda, ha nem az az egyedüli ikon bal felül.
Miben jobb a Hyper? Nekem egy stock rendszer lenne jó nagyon...
-
ufonauta
aktív tag
Azt, hogy mitől többszöröződöt, azt nem tudom. De a google névjegyek alkalmazásban végül ki tudtam választani, hogy az összes névjegyet jelenítse meg, így már ott is láthatóak lettek a többszörözött névjegyek, így ki tudtam őket törölni. Ezután már a gyári alkalmazásban sincsenek többszörözve. Remélem így is marad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged