Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Igen , a belakásnál anno a másolgatás nhem is dühített picit , de utána már szinte nem is pakolgatok / tam semmit , így megnékéltem .
A benne lévő Snapi elég volt nálam .
Most amúgy én is már második hete 13 ast használok , de " csak " az alapot . Semmi pro , de amie használom teljesen elég . A Hyper frisstést tiltottam , úgyhogy nyugi van .
( több 3rd party cuccot használok , amit ONE UI n megszerettem , de HOS en nem mennek ) -
gjoco1
addikt
válasz
zolya1973 #737 üzenetére
Nagyon jól tetted , hogy visszatértél hozzá . Még mindíg nagyon jó kis telcsi . Nekem volt kettő is . Igaz a legutóbbit a héten eladtam hosszas gondolkozás után . Tartalákos telfonok voltak egyébként
Sokat nem is nyomkodtam , de ha emlékeim nem csalnak , a bekapcs gomokhoz lehet rendelni , illetve " tiltani " funkciókat .
Pontosan merre találni már így nem tudom , de az biztos h lehet .
Az a fos színű alapszín úgy tudom háttérkép függő . De erre nem veszek mérget . Próbáld meg cserélgetni . Úgyis nyomkorászod még , hogy vissza szokj hozzá .
Viszont a HyperOS t , ha nagyon nem izgatja a fantáziád és 3rd party alkalmazásokat használsz , javaslom ne engedd rá .
Ezelőtt volt egy Note12 telcsim és furdalt a kíváncsiság és ráengedtem . El is adtam hamar miatta .
Eléggé búgos még sajnos . A [MIUI-HyperOS] Topikban bőbebben olvashatsz a véleményekről . Igaz az erőforrásokat jobban kezeli , de a kezelőfelületet is átszabták és alap hiba , hogy az Emailek és egyéb értesítéseket szarul kezeli . -
gjoco1
addikt
válasz
BitRider #733 üzenetére
Már osztják a Hypert erre is ? Azta . . Jó hamar jött az előzetes bejelentésekhez képest . .
Én megtanuktam a Note12 után , hogy erre nem engedem fel .
Könnyebb is az életem azóta .
Sok dologban jobb a Hyper , de nem nélkülözhetetlen , így mivel azt megszívtam , erre nem fog felmenni az tuti .
Amúgy látom sikerrel jártál . Persze , el lehet tüntetni . .Ha lesz még kérdésed [HyperOS topik] , innen hamarabb jön válasz .
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Volt már hasonló észrevélel , hogy a wifi random lecsatlakozik ?
Volt egy gyári visszaállításom és a belakás közben egyszer sem akadt le . Viszont az elkövetkező órákba , amíg reszelgettem ezt tapasztaltaltam , hogy alig , vagy sehogy nem találta a wifit .
Többi eszközöm jó . Tehát nem a router az biztos .
Lehet hardveres gond is akár ?
Köszi ! -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Valahol jött velem szemben egy vidó , ahol a HyperOS t felpattintották erre a vasra . .
Valaki próbálta már ? -
gjoco1
addikt
válasz
ufonauta #716 üzenetére
Akkor ezt én passzolom . Nem ismerem a MIUI t , nekem amim van , kizárólag tartalák telcsinek van és a névjeyzékem a google fiókban tárolom . Ezen még nem volt ilyen gondom . Igaz , mint montam is nincs is hasunálatban .
Samsung fanatik vagyok és azon teljesen más . De biztos ismered
Ott kapásból megvanna az egyesítésre a helyi lehetőségek .
De hátha jön régi motoros xiaomis válasz . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Napokban került a kezem alá egy ilyen vas . . Soha nem volt még MIUI m . Ez is kizárólag tartalékos telcsi . A belakás nagyjából megtörtént , de egy pár finomítást szeretnék rajta elvégezni .
Egy képen a két kérdésem mutatom .
Valahol találkoztam a beállítások között olyan opcióval , ahol ezt a " gyönyörű " színt ( számomra meghatározhatatlan barna , vagy valami f@s) át lehet talán állítani . Azóta sem találom .
A másik idegesítő dolog a sok közül ( regeteg sebből vérzik ez a rendszer ) , hogy a kezdőképernyőn megjelenő tisztítási infó nagyon sokáig látható . Ennek az idejét lehet valahol lehet rövidíteni ?
Köszi a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged