- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
válasz Viktor0610 #2399 üzenetére
Úgy értem, hogy ez a nyüves, hiába tartottam keresztbe, hosszában készítette a képeket el.
Ezért el akadtam forgatni a fotókat. De nem találom az opciótA Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
MODERÁTOR
-
Árpi001
senior tag
válasz Viktor0610 #2396 üzenetére
Köszi.
Fotót hol lehet elforgatni ebben?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
MODERÁTOR
válasz nepszter1 #2395 üzenetére
Ez nem a Play Áruház, hanem a Play-szolgáltatások.
Valami app, ami azt használja, amiatt van elől.
Nem értek hozzá nagyon, de crok Logout blogján biztos, van egy írás, ami segít kideríteni, mi okozza.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Árpi001
senior tag
válasz Viktor0610 #2392 üzenetére
Az enyém nem számolja.
Mondjuk ilyet nem is láttam még.
valami gyári, csevegő alkalmazás. Van akinek függőben van pl a küldött üzenet, mondván hogy a fél nem online...A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
banda1981
aktív tag
Team Win Recovery ami kezeli az android 12-öt link
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
MODERÁTOR
-
Balcsix
senior tag
Rendben. Köszönöm szépen a segítséget. Akkor azzal fogok kezdeni.
Illetve még annyi, hogy a BL nyitást ugye nem fogják rootnak "érezni" az erre érzékeny alkalmazások?
Tudom, hogy semmi köze nincsen hozzá, de lenne pár olyan app, ami rootolt készüléken nem hajlandó futni, és akkor hagynám inkább a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
cbatesz
tag
válasz Shinjike87 #2378 üzenetére
Na ez jó hír és azt lehet tudni, hogy mikor?
-
Moki2
aktív tag
válasz Balcsix #2384 üzenetére
Eu romhoz kell BL nyitás és most jóval macerásabb mint régen . Tanácsolom hogy azonnal kezd el BL nyitást mert 1 hetes várakozási idő van , egy hét alatt meg meglátod hogy tetszik gyári rendszer , aztán ha megfelel akkor max mégse nyitod .Itt egy leírás most hogy megy [link]
[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
Ohh értem.
Ha ennyien írjátok, akkor elég valószínű, hogy meg kell küzdenem majd egy EU ROM-ra váltással.
Jól gondolom hogy ebben az esetben nem kell "trükközni"semmivel, így akár a rendszerből vagy a recoveryből is lehet telepíteni az EU ROM-ot, vagy már ez sem fog menni BL nyitás, és egyéb szenvedés nélkül? -
Balcsix
senior tag
válasz Shinjike87 #2373 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Ugye itt már gyárilag a Global MIUI van telepítve, nem pedig a Kínai ROM? Nincsen kedvem már a bootloader nyitogatásával/flasheléssel és a ROM-olgatással vesződni.
Vétel után belakás lenne, majd az OTA frissítéseken kívül mással már nem szeretnék foglalkozni.
Már RN3-nál is Global MIUI volt azt hiszem előre telepítve, persze az EU verzión.BTW, nekem semmi problémám a MIUI-val, de ez persze egyéni megítélés kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
IQfályter
tag
Sziasztok Azt szeretném megkérdezni, hogy a közelségérzékelő ebben a típusban is szokott rakoncátlankodni? Ahogy olvasom ebben van külön nem pedig az előlapi kamerát használja úgy mint a Redmi Note 11 Pro 5G például.
-
Moki2
aktív tag
válasz Shinjike87 #2373 üzenetére
Téves ,nem EU rommal volt kínlódás , hanem gyárira visszaálással .
-
feket663
tag
válasz Balcsix #2370 üzenetére
Én a gyári ROM-ot használom, tavaly június óta van meg a készülék, igazán nagy tragédiát nem tudok vele kapcsolatban mondani, a frissítéseket mindig letöltöm, nekem nem okoztak galibát eddig. A fényképezője teljesen jó (nyilván egy profi tükörreflexes géphez képest szánalom a képe, de ilyen facebookra való képekhez tökéletesen elegendő), az üzemideje számomra elegendő. Engem eleinte az értesítő LED hiánya zavart, de mióta van egy MI Band 6-osom, már ez sem gond.
-
Shinjike87
aktív tag
válasz Balcsix #2370 üzenetére
Számomra abszolút csalódás az MIUI. Amióta megvan (1 hónap), 2-3 naponta lefagy, újraindítás segít neki csak, kikapcsol, töltőre dugva éled csak fel, stb. Elvileg a legutóbbi frissítés kúrta szét, dehát akkor most ezzel kínlódjak, míg jön rá valami patch hetek múlva? Szerintem elég ennyit mondani róla. Na meg láthatod, ki hogy kínlódik az EU ROM telepítésével, erre a kínai fosra.
[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Egy Redmi Note 10 Pro beszerzésén gondolkodom. RN3-ról történne a váltás, tehát nem lenne újdonság a MIUI.
Elég jó vételnek tűnik ár/érték arányban így egy ilyen lenne a következő kiszemelt.Az lenne a kérdésem, illetve személyes véleményeteikre lennék kíváncsi, mi szerint van-e esetleg valami ismert hibája a készülékeknek bizonyos használati idő után, ami többször előfordul, és hogy titeket milyen negatívumok zavarnak a legjobban a készülékkel kapcsolatban?
Illetve jelenleg is támogatott még ami a frissítéseket illeti, ugye?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Moki2
aktív tag
Utánaolvastam , megoldásnak javasolják hogy amit az eu rom mellé csináltak fastboot parancsot azzal kell lefuttatni a gyári fastboot rom telepítését . De ennek csak hétfőn tudok utánanézni, addig nem leszek számítógép mellett. Nézdd meg hogyha kicsimagolod a fastboot romot akkor ugyanaz a mappa van benne mint eu romban, ha igen akkor elvileg átmásolod a gyáriba az eu romos fastboot parancsot és elindítod.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
válasz thedarkfox #2338 üzenetére
Köszönöm, akkor marad a régi.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Moki2
aktív tag
válasz thedarkfox #2344 üzenetére
Innen válaszdd ki a megfelelő fastboot romot ( ne recoveryt) és azt rakd fel mi flashtoollal . [link]
Bocsi ez pilu01-nek megy😁[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
-
pilu01
senior tag
válasz thedarkfox #2342 üzenetére
xiaomi.eu rom van most fenn.
nem megy a banki app.
a Raiffeisen legalábbis rapszodikusan
vissza szeretnék menni Stabil Globalra (azthiszem)
hogyan? -
Árpi001
senior tag
-
pilu01
senior tag
válasz thedarkfox #2338 üzenetére
nem akarok rootot, épp ez az.
melyik gyári rom a legjobb? -
IQfályter
tag
Rendeltem egy ilyen készüléket 6/128GB a Gshopper.com- ról. Appon keresztül most 73316 Ft Tartalomfogyasztásra egy kis fényképezésre sztem tökéletes lesz de majd meglátjuk.
-
Sanyabá
senior tag
V13.0.9.0.SKFEUXM frissítést ajánlja állandóan.
Engedjem vagy nem.
Idáig minden hibátlanul működött.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
pilu01
senior tag
Stabil eu romon voltam eddig, de a bukszám tele már a banki appok életrekeltésével,
meguntam.
Visszatenném a gyári romot és vissza is zárom a telót.
Melyik rom kell nekem EEA vagy Global?
Melyik verrzió ami még jó volt stabilitásban, és akkuban? -
Árpi001
senior tag
Sajna nem találom.
Sim kártyák és mobilhálozatok,
Kiválasztom a szolgáltatom,
Hozzáférési pontok nevei-Telenor online ,ott:
Név
Apn,
Proxy,
Port,
Felhasználónév,
Jelszó,
Szerver
MMSC
MMS-port,
MCC
Azonosítás típusa,
Apn típusa,
Hozzáférési pont protokolja,,
Apn ki be kapcsolása,
Hordozóazolgáltatás,
MVNO típusa,
MNVO értéke..Sehol nem találtam eddig.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
A telefon, volte képes?
Ha igen, hol találom a beállítást?
Mert állandóan ha telefonálok, nincs közben internet.. Baromi idegesítő...A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
tegnap megérkezett hozzánk is a telefon.
Bekapcsoláskor a 12.5.6.0 Stabil rom van rajta, de folyamosan feldobja a 13.0.9.0.SKFEUXM Stabil verziót (3,2 GB).
láttam, hogy nem érdemes 13-ra frissíteni. Erre a verzióra is igaz?
Csak az akksiidő miatt?Valamint kérdezném, hogy az AD idejét hogy tudom átállítani? 10mp után lekapcsol...
Köszi.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
Azharel
aktív tag
Gyárihoz képest mennyivel jobb az eu rom? Meg éri vele vacakolni ?
-
Moki2
aktív tag
válasz Shinjike87 #2315 üzenetére
Nem kell hozzá nyitott BL ,az csak EU romhoz kell .
[link][ Szerkesztve ]
-
Moki2
aktív tag
válasz Shinjike87 #2313 üzenetére
Mi flash+ fastboot rom , de előtte ments adatot
-
Shinjike87
aktív tag
Tudok-e downgrade-elni valahogy, amely biztonságos?
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Tegnap megjelent a telefonomon a 13.0.9.0 SKFEUXM Stabil verzió. Korábbi hsz-ekben láttam, hogy sokaknak gondja volt a frissítés után. Jelenleg a 12.5.6 Stabil verzió van a telefonon. Frissítsem a 13-ra vagy inkább ne?
-
Shinjike87
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint a frissítés kúrta oda. Nekünk nem nagyon volt választásunk, 2 hete használjuk, egyből ment a frissítés.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Azharel #2307 üzenetére
Nálam poco x3 pro-n ugyan ez van van,hogy gondol egyet és megjönnek a youtube értesítések vagy emailt jelzi,hogy jött de általában ez csak kevésszer történik meg,vagy a google keep is néha jelez hanggal néha csak felugrik az értesítés.Mérgelő azért,hogy egy rendszeren alapból abban a pillanatban meg kéne jönni az értesítéseknek a miui meg szarakszik.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Azharel
aktív tag
Sziasztok!
Valaki árulja már el nekem mit csinálok rosszul. Nem kapom meg a push értesítéseket csak amikor feloldom a telefon kijelzőjét. Már az agyamra megy. gmail, face, otp app nincs akku kímélőn, futhatnak a háttérben, semmi nem zárhatja be őket. 12.5.7 global -
cbatesz
tag
válasz Shinjike87 #2299 üzenetére
Dehogynem, sajnos
-
ToMy_
tag
válasz Shinjike87 #2302 üzenetére
Szerintem [erre] gondolt a kolléga, de a "read-only" helyett "write-only"-t kellett volna írnia, úgy jön ki a poén...
-
ncc1701
veterán
válasz Shinjike87 #2302 üzenetére
Nem kéne sokat visszaolvasnod, h lásd, ez ilyen.
-
ncc1701
veterán
válasz Shinjike87 #2299 üzenetére
Kedves read-only kollega, üdv a klubban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával