- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Lehetne egy topik összefoglaló, ahogy több topiknál is itt PH-n, és bele lehetne rakni a Pixel OS telepítést, linkeket, aztán a GCam tudnivalókat is. Szerintem. Mert a gyári kameraszoftver és a GCam közt fényévek a különbségek képminőség terén a GCam javára. És itt látszik, hogy mennyire le van sz*rva a kamera szoftveres része, a szenzor jóval többet tud
-
Francia91
veterán
Akkor írom ide:
A Google Camera (GCam) portoknak van egy gyűjtőoldaluk, a fejlesztők szerint csoportosítva. Előnye a programnak, hogy nem igényel semmilyen mókolást, rootolást a telefon szoftverében, simán telepíted, mint bármelyik apk-t. Viszont nem mindegyik portolás működik jól egy-egy készüléken, ezért ki kell kísérletezni, melyik a legjobb, melyik kezeli a többi lencsét, melyik nem lép ki videofelvételre váltáskor, stb.... Mivel én végig zongoráztam és használtam elég sok opciót, megvan, hogy melyik verzió működik 100%-osan a Redmi Note 10 Pro-n, link a hozzászólás közben lesz mindenhez.
Alapvető telepítés, beállítás:- Leszeded a megfelelő GCam portot, telepíted (Biztonságos telepítés, vagy mi a tököm legyen kikapcsolva, mivel külső forrásból származó alkalmazást telepítesz)
- Konfig fájlt letöltöd, ezt egy Mobil fotós topikban tevékenykedő fórumtársunk dolgozta ki, sokkal részletesebbek, szebbek a képek vele. A fájl helye a következő legyen: Belső tárhely - Downloads - AGC 8.4 - configs (kis c-vel, ahogy írtam, és ezt létrehozod, ha nincs ott a mappa)
- Programot elindítod, megadsz neki minden engedélyt, majd a bal felső sarokban lévő beállítás menüt lenyitod, ott a "Load Configs" opcióra rámész, és beadod neki a letöltött konfigot. Alapvetően azt a mappát nézi, amit leírtam a konfig fájl esetében, ha véletlen mégsem, akkor ebből a menüből be tudod tallózni
- Szintén beállítások - "További beállítások" jobbra lent - Lens Settings - Chhose Lens
Itt a lencséket állítgatod be neki. Azért teszem be a képernyőmentést, mert ha rossz lencsét állítasz be, és a programban arra a rossz lencsére váltasz át, ki fog lépni a program, és teljes adattörlés (a program adattörlése) nélkül nem fogod tudni elindítani, minden beállítást elölről kell kezdened. Tehát a képen látható lencséket kell beállítaniHa ezekkel megvagy, akkor jöhet mostmár a többi beállítás, ami simán a kameraképnél a bal felső sarokban találsz. Én a További beállítások menüben még ezeket állítgattam be
A HDR vezérlő nagyon jó dolog, nekem HDR+ módon van használva a jpg algoritmus
Valamint az alábbi alapbeállításokkal használom az alkalmazást (a RAW opció csak néha van kikapcsolva, sokszor azt is használom)
Lencsék közti váltás az Exponáló középső gomb melletti bal karikában, ahol az 1x felirat van a képernyőmentésen.
Tipp, videózáshoz: Az ultraszélessel is tud rögzíteni 1080p 60 fps videót, viszont videó módra váltás előtt váltsatok mindig lencsét, mert ha videó mód közben váltotok, visszaáll Fotó módra. Ez a program sajátossága, csak leírom annak, aki videózna más lencsével is, ne érje meglepetés váltáskor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mazda topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest