- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
Így van, mindenki szabadon dönthet mit vesz és amit vett bejön-e neki vagy sem.
Nekem előtte Samsung-om volt, az is szopatott sokszor, de egyik sem volt kibírhatatlan, mindekettőnél meg kellett tanulni a dolgokat. Aztán nyilván mindenkinél más az igény és a tolerancia küszöb. Cserébe mindenki nyugodtan vehet később egészen más gyártmányú telefont. :-) -
Istvan2020
aktív tag
Nekem a rendes messengerrel soha egy márkán nem volt semmi bajom, csak a xiaomi az amin problémák vannak, de ez nem csak nekem hanem sok embernek.
Már bánom, hogy belevágtam újra ebbe a márkába, de soha többet az tuti
12.5.6 frissítésen meg van ragadva, mások már miui 13 an vannak, igaz olvassgatva az sem egy leányálom.
Meg az a gond ezt a márkát eladni is nehéz emberi áron. -
Istvan2020
aktív tag
Én nem jajgatok, csak mielőtt megvettem kérdeztem itt fent áll ez a hiba jelenség, hogy az értesítések nem jönnek meg, akkor azt írták minden rendben megérkeznek, mondom ok akkor be vállalom, de megcsináltam mindent amit írtak de még így sem jön a messenger. A miui 12 óta van ez a xiaomi nál azelőtt semmi probléma nem volt vele, de amiket lehet olvasni lehet ez a márka is oda fog jutni mint a huawei.
-
-
Jakesz
addikt
A sima Messengerben is ki lehet kapcsolni a chatfejeket, ha nem számítana. De azért nekem számít. Tény, hogy nem egy világvége probléma, de ez a hiba már a MIUI 11 megjelenése óta fenáll, amit azóta sem javítottak. És annak fényében, hogy a Messenger az egyik legtöbbet használt app a felhasználók körében, illene befoltozni egy ilyen MIUI-specifikus bugot, amiről bizonyára kapják is a jelentéseket már legalább 1 éve.
-
nepszter1
addikt
Ismét hívtam őket, és nagyon nem akarják elfogadni hogy igen is létezik EU-s 8gb verzió közbe nem is tudtam hogy indiai verzió telefont veszek ugye ha tudom nincs benne nfc nem is vettem volna meg. Na mind 1 esélytelen hogy vissza vegyek a telefont ezt benyaltam rendesen. Kevesebbért is fogom tudni ugye eladni ez miatt.
-
-
Stop & Go
csendes tag
Értem amit mondasz. Csak mivel én hallottam rendesen a másik felet, aki hívott, ezért gondoltam, hogy nálam van a hiba.
És akkor a Messenger lite ban jönnek időben az értesítések? Mert nekem is a Facebook Messenger van. És ebben nem jönnek mindig az értesítések. Van hogy késnek órákat is. Sőt édesanyámnak a redmi note 10 en is ez van. Ami érdekes, hogy a redmi 4a - n meg mindig érkeztek időbeni, pedig ugyanez a messenger volt rajta. Nem értem mihez köthető ez a probléma. Hallom sokan küszködnek vele. De ha a lite verzióban működik minden, akkor lehet átállok. -
thedarkfox
senior tag
Lakott területen bellül akár kisváros, akár nagy, a vodánál bent b3 szokott lenni. Magasabb fereki. Ahogy elhagyod ezeket a helyeket, átvált b20(800mhz)-ra, mivel ott ezek vannak kiépítve a nagyobb hatótáv (és költséghatékonyság) végett. Ott max edge lesz, ha csak b3 tud az indiai...
-
Stop & Go
csendes tag
Hogy érdemes-e venni, azt döntsd el magad. Én is egy hónapja vettem. Mert nem szántam rá többet mint amennyiért ezt vettem.
Akku időre annyit tudok mondani, mint amit már többen is mondtak. Amikor megvettem egy napot alig húztam ki vele. De most már simán jön az egy nap. Úgy, hogy általában csak 80 %ra töltöm. És lefekvéskor még van benne 30 % is vagy több. Egész napos használat után. Szóval még egy fél napot kibírna, de inkább reggel mindig felrakom töltőre kb 40 percet. Úgyhogy nem kell félteni, hogy lemerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged