Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
válasz
giroud199 #2245 üzenetére
Teljesen jogos, de ettől függetlenül (szerintem) nagyon gyorsan merül a teló. Redditet szeretek pl. böngészni, próbáltam több appot is, de készenlétben fura módon mindegyik erősen meríti az akkut (háttérben futás tiltva van), éjszaka simán merül 15%-ot - ilyet még az akkuügyben erősen hátrányos helyzetű Mi 11T Pro telefonom sem csinált, ugyanezekkel az appokkal (és nem volt tiltva a háttérben való futás).
-
eisento
addikt
válasz
giroud199 #1827 üzenetére
Egy kurta nagy kiralynak.
Erdekes, hogy neked minden szar... nem lennek meglepodve ha egy regebbi google mentesbol tenned vissza a dolgaidat a telora nem pedig a nulalrol laknak es konfigolnad be a telefont... De kar is errol irni eladtad, most mar mindenki boldog remelem a kov telo mar uton van es abba a topikba fogsz jarni minket meg meghagysz a gagyi fos 2gbos szintu szarral benazni...
mi a budos francnak van az embernek 4 telefonja?
nekem 2 volt anno egy sajat meg egy ceges az is sok volt, ma mar csak a ceges van meg... (az is egy szar realme gt master
)
-
Debilon
addikt
válasz
giroud199 #1822 üzenetére
hehe.. szerintem nem a telefon hibája, mert működik/működött, amúgy sem vagyok ideges, tökéletesen működik a telefon minden téren, ez az egy "hiba" van, de meg fog oldódni
simple pay-re gyanakszom én is, de most jut eszembe, hogy app cache törlését még nem csináltam meg
-
gzoll
aktív tag
válasz
giroud199 #1822 üzenetére
He eladtad akkor minek vagy még itt? Megint bughalmaz telefonnak hívod, akkor menj xiaomira sz.pni, de nem is biztos hogy a telefon volt bugos, vannak olyan emberek, akiknek nem való okostelefon a kezükbe...
Érdekes nekem nem bughalmaz, és ugyanolyan telefonom van 🤷♂️
-
gzoll
aktív tag
válasz
giroud199 #1806 üzenetére
Dobd ki, vegyél másik telefont. Nem tudom mit megy itt a sírás, nekem az előző xiaomi telefonom volt egy katasztrófa, minden nap produkált valami sz.rt, ezzel a telefonnal most nekem annyi gondom volt hogy az elején nem mutatott pár értesítést, de már megoldódott, a droid 12-vel meg még jobb lett, nulla gond, nulla bug. Tényleg olyan, mintha mások totál nem erről a telefonról írnának, úgyhogy azért a biztonság kedvéért mindenki nézze meg hogy tényleg GT Master Edition telefonja van e akik itt kárognak szervíz helyett 🤷♂️
-
Debilon
addikt
-
-
-
eisento
addikt
válasz
giroud199 #1678 üzenetére
probalj mar ki egy yetteles sim kartyat ha tudsz, hogy ott is fennal-e a problema ha a yettelesen jo tudsz hivni es meg a voLTE is megy akkor menj be telekomhoz, lehet sim kartya csere kell vagy nezzek meg... Nekem Yetteles van itthon mukodik a hivas is meg a voLTE is, kulfoldon meg nem tisztazott meg, hogy miert nem tudtak hivni tegnap...
-
válasz
giroud199 #1688 üzenetére
Van valami kódsor, amivel ki lehet listázni az összes ilyen beállítást(még Xiaomi-nál néztem), de nem találom sajnos. Mert az alapján összenézhetnénk. Akár ha Bp közeli vagy, személyesen is segítek esetleg. Én azt gondolom, hogy szoftveres gond.
#1690 giroud199: Ja az jó messze, még Tatabánya belefér, de annál tovább nem szoktam menni
De amúgy kérdés, látom van iP13Mini-d is, amellé miért szükséges egy ilyen "olcsóbb" telefon?
UPD: Megvan közben a kód, de ennél a telónál nem működik: *#*#4636#*#*
UPD2: Ezt megpróbálhatod!
-
ginola
addikt
válasz
giroud199 #1670 üzenetére
A te szolgáltatód nem forgalmazza ezt a készüléket a másikakat igen.
A GT Master sokkal jobb csomag, mint a 8i.
Arról nem is beszélve ,hogy egy realme 8i n több funkció is jobban és stabilabban működik
Pl. mik, kérlek írd le? A családban van mindkét készülék, nem összehasonlítható össze a kettő. -
válasz
giroud199 #1667 üzenetére
Ehhez mindkét félnek tennie kell(het).
Nálam minden Xiaomin ez van Yettellel.
Eleinte nem megy a VoLTE, aztán néhány hét, de inkább hónap után már megy.
Ha nem forgalmaz egy adott készüléket a szolgáltatód, akkor nem garantált az ilyen szolgáltatások működése.Én előbb kapcsolnám ki a VoLTE-t, minthogy egy telót eladjak, de te tudod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged