- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lil_
újonc
Az új frissítés után másnak nincs problémája a Microsoft Launcherrel? Nekem nem működik, ha bezárom az összes alkalmazást mindig kidob belőle és a gyárira áll át.
-
Kabirobi
tag
Régiónak érdemes másik országot kiválasztani Magyarország helyett?
A xiaomi mi 9 se-nél az indiai régió több lehetőséget adott.
Pl témák -
Kabirobi
tag
válasz
Ereshkigal #1245 üzenetére
Köszönöm köszönöm
-
Kabirobi
tag
Sziasztok!
Vettem egy realme gt-t.
Hogyan tudom kikapcsolni azt, hogy ha hívnak, akkor ne villogjon a vaku?😏 -
gzoll
aktív tag
válasz
KaiotEch #1240 üzenetére
Fú az átlátszó tokok amiket én rendeltem azok rettenetesen bóvlik, maszatolódik, csúszik, lötyög benne a telefon. Fura mert az osszes többiben is kicsit mozog a készülék és a gombok részei is gagyik, pedig rendeltem 4 tokot hogy majd az egyik jó lesz, de a gyári tok eddig a befutó pedig randa...
-
Köszönöm szépen mindenkinek a segítőkészségét!
Én is fehéren vacilláltam sokáig, lehet azt kellett volna, de mivel céges vásárlás volt vissza sem küldhetem. A szürke gumi tok amúgy igen randa, mert az hidegfehér. Bár úgyis lesz tok rajta, csak nem tudom még milyen. Átlátszót néztem aliról, de valós képeken elég ocsmány
-
tisn
addikt
-
oba
addikt
válasz
KaiotEch #1236 üzenetére
Nálam a kamera alkalmazásnak nincs hozzáférése a telefonhoz. Kamera, mikrofon, tárhely és hely... ezek az engedélyek vannak csak megadva neki.
A gcam általában mindig jobb mint a gyári megoldások, főleg az olcsóbb modelleknél mint ez. Én nem próbáltam, de ahogy néztem teszt fotókat, szebb képeket készít a gcam mint a gyári. Bár a gyári is vállalható szerintem. -
Gyerekek megjött a teló. Hááát lehet mégis másik színt kellett volna választani, nem a szürkét. Viszont a logikát nem értem. Egy kamera alkalmazásnak miért kell telefon(tárcsázó) app-hoz hozzáférés? Btw. a legjobb képet a gyárija csinál, vagy van jobb gcam esetleg? Köszönöm szépen!
-
szabop84
újonc
Én 2019 szeptemberben vettem a Xiaomi Redmi 7 telóját azóta használtam szüntelen. Meg voltam vele elégedve nem hagyott cserben de az Android app frissítésekkel is elfogyott raja a hely. December óta nézegettem és mérlegeltem, hogy mit válasszak új telefonnak. Meg az is furcsa hogy vékonyabb a GT Master.
-
szabop84
újonc
Sziasztok!
Én is boldog tulajdonosa lettem egy 8/256-os változatnak! Xiaomi Redmi 7 után váltottam erre.
Sebességben összehasonlíthatatlan élmény használni. Én játszom is rajta PvP módban minden max beállítás high FPS settings. Nem volt még ilyen teljesítményű telefonom eddig sosem. Szokatlan ez a SuperDart kis olvasgatás alatt feltölt pikk pakk nulláról. Nem tapasztaltam töltőben sem ilyen tempót. -
gzoll
aktív tag
Tökre kíváncsian kérdezem csak, hogy nem lehet még várni egy kicsit, mire a gyártó hivatalosan ráküldi a telefonunkra a frissítést? Tényleg szerintem már biztosan nem kell sokat várni, minek felrakni egy másik régiós romot mindenféle trükközéssel? Hogy az embernek egy héttel korábban legyen fent egy új rom, ami nem is biztos hogy bug mentes, aztán menjen a vita, hogy hogyan lehet downgradelni? :-D
-
eisento
addikt
Device: Realme GT Master Edition
Codename: RMX3363
Region: Global
Version: RMX3363export_11_A.10
System: realme UI 3.0
Size: 16.21 GB
Type: EDL Mode
Release Date: 17/03/2022
Package Name: RMX3363export_11_A.10_2022012002370435
Device: Realme GT Master Edition
Codename: RMX3363
Region: Global
Version:RMX3363GDPR_11_A.10
System: realme UI 3.0
Size: 5.47 GB
Type: EDL Mode
Release Date: 17/03/2022
Package Name: RMX3363GDPR_11_A.10_2022012002390000
es szerintem csak ezzel a modszerrel megy fel....
[link] -
Debilon
addikt
Az megvan, hogy ez az A10 végű ez nem a 3.0?
Ez a januári secu patch
-
oba
addikt
VPN-el esetleg próbálta valaki, hogy bedobja e a telefon a frissítést? Ha igen akkor melyik országgal érdemes próbálkozni?
-
-
neopeti
tag
Görgess lejjebb, Ott a 3363.. Global version
-
neopeti
tag
Kint van az UI 3 , feltette valaki?
3.17 ei kiadáshttps://realmefirmware.com/realme-gt-master-edition-firmware/
-
ginola
addikt
válasz
urbanjozsi #1214 üzenetére
Szolgáltatónál kéne beállítani!
-
válasz
urbanjozsi #1214 üzenetére
Ezt a szolgáltatóddal egyeztesd le, szerintem ez rajtuk is múlik.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Viktor0610 #1213 üzenetére
Ez érthető is lenne!
De!
Telekomon beszélek, ugyanarra a kártyára jön még egy hívás, akkor sem lép életbe a hívásvárakoztatás..... Sőt semmilyen jelzés nem érkezik a hívás befejezése után, és közben sem! -
válasz
urbanjozsi #1212 üzenetére
Persze, hogy nem érkezik semmi, mert amíg az egyiken beszélsz, a másik kártyát kikapcsolja.
Amint leteszed a hívást, visszaaktiválódik, majd megérkezik az üzi, amit a nem elérhető állapot miatt kaptál. -
urbanjozsi
senior tag
válasz
KaiotEch #1210 üzenetére
Két kártyával használom........
Telekom+Vodafone
Hívásvárakoztatás bekapcsolva telefon, és szolgáltató szinten is!
Ha Telekomon beszélek, akkor a vodafonos számra ritkán jön egy sms, hogy volt nemfogadott hívásom. De ez csak a hívás befejezése után látszik! Hívás közben semmi értesítés nem jön! -
mpierre
veterán
válasz
KaiotEch #1210 üzenetére
Nálam teljesen jól működik, vagy legalábbis úgy tűnik. Az egyik kártya a másikra van átirányítva, ha foglalt, vagy ha nem elérhető.
Szerk: Ellenben a viber, az szórakozik. Néha csak felvillan a képernyő, de nem értesít, és nem jelez. Értesítési sávon semmi, csak a viber ikonja mellett van egy kis piros pötty. Más alkalmakkor hiba nélkül teszi a dolgát.
-
válasz
novinyul #1209 üzenetére
Kérdés, hogy 1 vagy 2 SIM-mel használja. 2-nél nem szokott jól működni.
#1211 mpierre: Lehet ennél a telónál pont jó, nekem még nem jött meg, de cégnél kezelek vagy 20 fajtát és talán 1-nél ha jól működik
Remélem Mi Mix2s után majd beválik(amúgy nagyon szeretem azt is, de vannak hibái, amivel ugyan együtt tudok élni), a Xiaomi topicba nagyon fennhordják az orrukat az a pár személy, aki oda még írogat, segítséget kér az ember lesz@rják.
-
novinyul
veterán
válasz
urbanjozsi #1208 üzenetére
A hívás várakoztatás erre van
Simán hallom mikor beszéd közben hív valaki.
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan app, ami jelzi, hogy új bejövő hívásom van, miközben telefonálok?
A gyári beállítás kuka nálam, egyszerűen semmit nem jelez..... -
novinyul
veterán
Nálam csak a kamera miatt nem lett állandó telefon, minden másban egy rohadt jó kis telefon a mai napig. Gondolkodtam hogy melyiket kérjem(GT 2 vagy 9Pro+) de inkább az utóbbi lett a befutó. Kamera szett megegyezik a Snapi 888 ismerem már, így viszont tényleg egy új telefont fogok tesztelni hosszabb ideig.
-
oba
addikt
válasz
miben89 #1200 üzenetére
Ezeket a beállításokat, menüpontokat bogarászd át. Azokat az appokat amiknél nem fontos, hogy fusson a háttérben és/vagy értesítést küldjön azt akkuoptimalizáld, fagyaszd, ne induljon automatikusan...stb. Tehát csináld az ellenkezőjét annak amit abban a hozzászólásban írok
Én nagyon elégedett vagyok az üzemidővel amúgy. Nekem a 6-7, de még a 8 óra SOT is össze szokott jönni egy nap alatt. Amit még tudok javasolni, hogy az automata fényerőt kapcsold ki és amennyire lehet tartsd olyan alacsony fényerőn ami még neked megfelel. Én beltérben pl. soha nem rakom 50%-nál feljebb. Végszükség esetében rakd 60hz-re a képfrissítést, de ezzel oda lesz a készülék egyik lényege. Lehet, hogy neked ez nem annyira fontos, ezesetben rakd át arra, azzal is lehet spórolni. Én 120hz-en használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest