Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Itthon nem számít annak
Azt az Alza intézi okosban, az itthoni hivatalos szerződött szerviz(TMX) nem veszi át garanciális javításra. -
novinyul
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
MediaMarkt, Emag gyári, Alza(Cseh) First általában bolti garancia.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nálunk már rég kifogyott. Viszont eladóknál még lehet, meg más régiósak is kaphatók sufniba
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem sem lenne több wifi-n
Szerintem jó az akkud. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez több mint jó
Ennek a fele is teljesen rendben van 4G hálózaton, nekem wifi-n jön ennyi össze. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az Alza varázsa
Én a helyedben cserét kérnék ezek után. Vagy szépen a fogyasztóvédelemhez is mehetsz, simán csak átb.asztak
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ilyenkor jön a nem hazai garanciális probléma. Alza Cseh cég, az ottani telefonokat idehaza nem tudják javítattni. Na meg nem is akarnak ilyen problémákkal foglalkozni.
-
novinyul
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nálam is jó az üzemidő, nem romlott de nem is javult az üzemidő
-
-
novinyul
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Jelenleg még nem láttunk csúcs kategóriás bejelentést, eddig a 11Pro+ a teteje. Persze ez változhat
-
novinyul
veterán
Realme-l kapcsolatban kaptam információkat. Lényeg hogy a Realme marad nálunk(van is hazai emberük)nem vonul ki Magyarországról.Ráadásul a 11 szériára szolgáltató részéről is van érdeklődés
Nekünk ez csak jó lehet a későbbiekben, így jobban oda figyelnek(figyelhetnek) a kisebb piacokra. Ja és hamarosan kapok tesztre 11Pro+ telefont
Igazából nem örültem volna ha innen is kivonulnak, kell hogy több szereplős legyen a hazai piac. Na meg igazából elég jó telefonjaik voltak eddig. -
novinyul
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ez mindenhol így van, 1 év garancia van az akkumulátorra. Samsung esetén 2 év elteltével is szokták cserélni, már ha kijelző beégés van. Egybe van a kijelzővel
-
-
-
novinyul
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem kell ilyen alkalmazás
Egyszerűen csak megnézem az akkumulátor menüben a kijelző időt, máris látom ha valami nem kerek. De erre a digitális jólét is kiválóan használható, van jó widget hozzá
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Na hogy áll az akkumulátor merülés?
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Na elkezdtem tesztelni az akkumulátort, először csak wifi-n fogom, majd jön a vegyes használat.
Ez most csak wifi only, de ahogy nézem semmi gond nem lesz az akkumulátorral. Hozni fogja vegyes használattal a 4-5 óra SOT simán. Pedig ez ki volt rakva majd egy évig folyamatosan az asztalra. Kijelző full hd-ra van rakva, frissítés meg automatára van.
Jó ez a telefon még mindig, pláne ha az ár-érték arányát nézzük. -
novinyul
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Elhoztam egy kiállított GT2 Pro-t, majd egy évet ment folyamatosan. Most csináltam rajta frissítést, újra húztam, aztán megnézzük hogy mit bír az akkumulátor
Kijelző jól bírta, nincs beégve és a gyári fólia is hibátlan rajta. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Na kérek bentről egy GT2 Pro-t. Kiváncsi vagyok hogy mi okozza ezt a durva merülést.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
1 évig köteles cserélni, utána már fizetős.
-
novinyul
veterán
válasz
Dareiosss
üzenetére
Pont az ujjlenyomat olvasó ami kiváló, legalább is egy Samsung telefonhoz képest fényévekkel jobb.
Ami a telefon besorolását illeti, azt inkább a BBK csoporton belül kell kezdeni. Nem lehetett jobb a Realme mint a Vivo, Oppo vagy Oneplus csúcs telefonja. A BBK a Xiaomi ellen vezette be a Realme almárkát(Redmi széria miatt) De az GT2Pro-t lehet úgy nézni mint egy Oneplus flagship killer telefont, csak Realme kiadásban.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Na itt kezdődik a kalamajka
Alza "valószínűleg" Cseh szériát árulja itthon, ilyenkor a garanciális ügyintézés a "hazai" szervizben történik. Inkább add be egy összetett hibával, ilyenkor persze 30 napig semmi, de legalább utána vagy pénz vissza, vagy kérhetsz másik telefont. Emag is tud csodákat művelni, nekem a Oneplus 9Pro-m a szervizből soha nem jött vissza.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
TMX a hivatalos hazai szerviz. Náluk lehet reklamálni, a bolt csak beküldeni tudja újra és újra.
-
novinyul
veterán
válasz
-Gabesz-
üzenetére
Ez még mindig érvényes. Első évben tönkre ment akkumulátor garanciális keretek között cserélnek. Utána már fizetős! A lényeg hogy 1 év teljeskörű garancia van a telefonra, utána pedig kiterjesztett garancia van!!! Ezt kell figyelni minden gyártó esetében! Az hogy a második évben cserélik, na az a jófej részük. -
novinyul
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Az idei roadmap jelenleg nem mutat GT3 Pro-t
Persze ez még változhat, de eléggé meg van kötve a kezük meg a nadrágszíj a BBK részéről. -
novinyul
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jelenleg nincs tervebe GT3 Pro
A sima GT3 meg a Neo 5 átirata lesz. Amúgy sem sok telefonnal készülnek idén. Be lett húzva az a bizonyos kézifék. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Végül is a kerámia burkolat és a sokkal jobb kamerás szett azért nem kis eltérés
Nem volt rossz a GT2 Pro, de azért az X5Pro jobb. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Abból hogy már nem érkezik a gyártótól új készlet. Esetleg még más eu-s raktárkészlet érkezhet, de szerintem már nem valószínű hogy lesz.
-
novinyul
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem cserélnék GT2 Pro-l
Hacsak nem kell a nyers erő(meg a gyorsabb memória) mert amúgy semmi kiemelkedő nincs benne. Ráadásul a szoftveres oldal is ugyan az már, még ott sem lenne újdonság. Főszenzor ugyan úgy 1/1,56" méret ott sem lenne változás, viszont a segéd szenzorok jobbak az AF és OIS miatt. De igazából neked kell dönteni
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Azt az miért nem jó?
60% akkumulátor az már tényleg szar. De 95% az még vatta új
-
novinyul
veterán
válasz
Wallenberg
üzenetére
Röviden:TMX(sajnos
) de ez van, ezt kell szeretni. -
novinyul
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezért nem kell sietni az új szoftver felrakással.
Jó pár hónapot volt nálam és végig hiba nélkül ment a telefon. Most a Neo 3 van nálam, ami szintén kiváló telefon, de a GT2 Pro jobb volt. Amúgy nálad eléggé sokat szarakodik a telefon, pláne a sim hiba miatt, én már beküldtem volna szervizbe. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Napi felhasználásban konkrétan semmit nem veszel észre belőle. De még játék futtatása közben is simán rendben van. Most a Neo 3 van nálam, valami kegyetlen gyors tud lenni a telefon. Nagyon jó lett a Dimensity 8100, semmi melegedés, pörög mint a meszes.
-
novinyul
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak telenor kártyával csinálja? Ezt jó lenne ha meg tudnád próbálni, lehet kártya hiba is. De rosszabb esetben kifogtál egy hibás darabot. De ilyen hiba még nem fordult elő, legalább is ilyen hibával nem érkezett vissza telefon.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Úgy kb. 2 órával(4G hálózaton, wifi-n +2-3 óra volt) nekem is 20Pro. A Oneplus 9Pro 4-5 órát tud csak, de inkább a 4 a jellemző, viszont minden esetben kibírják estig.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére

5-6 óra SOT mindig meg van. 4G hálózaton, folyamatos GPS, Bluetooth kapcsolat(GTR2e óra, Sennheiser Presence füles) 2 óra telefonálás, folyamatos net, zene hallgatás és fényképezés. Na már most, ha ez nem elég jó érték, akkor tényleg nem tudom hogy mi a jó
Volt nálam egy Doogee V10 8000mAh akkumulátorral, na az tudott HD+ kijelző mellett 8-10 óra SOT-t(Dimensity 700 5G procival) Akkor a GT2 Pro QHD+ kijelzővel(adaptív 120Hz mellett) Snapi Gen1 procival és 5000mAh akkumulátorral teljesen rendben van ez az érték. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nálam végig ment a család, pláne asszony lett próbálva
Senki nem tudta feloldani
-
novinyul
veterán
válasz
coolrider
üzenetére
Pedig k.rvára rendben van a BBK által használt ujjlenyomat olvasó, jobb mint a Samsung megoldása(lomha, pontatlan). Ja és rohadtul nem mindegy hogy, kijelzőbe vagy külön beépített ujjlenyomat olvasó van a telefonon(más technológia a két típus) Szóval én nem tudom hogy mit csináltok, de ha pontatlan lenne azt már teszt ideje alatt megtudnám(szinte mindegyik Realme, Xiaomi telefon van nálam tesztre)
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Üveg estén előfordulhat hogy nem érzékel jól az ujjlenyomat olvasó. Én megnézném nélküle is.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Még jó hogy a gyári kijelzőn is van
Nem ér veszteség. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az első simán lehet szoftveres, második hiba lehetne szoftveres(de nem lesz az) inkább hálózati és felhasználói eltérésből adódhat. A harmadik lehet hardveres hiba. Már emiatt simán mehet garanciával szervizbe.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Már mint hova legyen acélosabb? Simán hozza az 5-6 óra SOT-t 4G hálózaton, ez meg bőven jó a mostani mezőnybe(wifi-n meg 2+3 óra plusz) az ujjlenyomat olvasó meg ahogy írtam, hibátlanul működik, ezerszer jobb mint a Samsung. Húzzátok újra a telefont, ha így sem jó menet a szervizbe.
-
novinyul
veterán
válasz
coolrider
üzenetére
Az még pöppet odébb van

De amiket leírtál hibák, az inkább user error lesz. Ráadásul a Realme nem virtuális közelség szenzort használ(ahogy a k.rva Xiaomi meg igen, még a 12 sorozat is) Ujjlenyomat olvasó meg ahogy írtam, full ugyan az mint az Oppo, OnePlus, Vivo. Akkumulátor időt rengeteg minden befolyásolja, de nálam a legrosszabb SOT az 5óra. -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szerintem ujjlenyomat törlés és regisztráld újra. Eddig egyszer sem olvastam vagy hallottam ilyen esetről, sem Oneplus sem Realme fórumokon. Még az arc alapú feloldás átvehető, mert csak 2D-s.
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Azt hogy sikerült ezt összehozni
Mert hogy ugyan ez van a Oneplus 9-10 szériába is, de még az Oppo Find széria is használja. Erre neked az egész család feloldja
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
novinyul
veterán
válasz
coolrider
üzenetére
Medve anyám! Napi 3*-4* tölteni??? Folyamatosan játszol vagy filmezel? Én a saját töltöjét csak veszély esetén használom(elfelejtem felrakni tölteni) egy napot lazán kibír, este meg egy 1500mAh töltőre rakom. Ébresztésre szépen lassan feltölti, nekem bejön az inteligens töltés.
-
novinyul
veterán
válasz
coolrider
üzenetére
Ezt maximum laborban tudnád közel 100%-ban megállapítani. Az hogy reggel leveszed 100%-n majd elindulsz, máris ott van a hálózati változó, meg nem mindig ugyan úgy használod stb. Akkor lehet mondani hogy, valami nem klappol ha, mondjuk a 5-6 órás SOT hirtelen a felére esik. Na akkor már el lehet kezdeni agyalni hogy mi okozhatja(elbaszott ota frissítés, esetleg már az akkumulátor gyengül)
-
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nálatok valami k.rvára nem ok
Az ég világon semmi baja a telefonnak, fut rendesen melegedés nélkül. Ráadásul jó a térerő, stabil a GPS, Bluetooth kapcsolat és a beszéd hangszóró is faxa. A 96% akkumulátor meg egy becsült érték, pláne hogy igazából úgy 80% körül kezd esni a SOT. Ez az akkumulátornak úgy lazán 2 év(kivéve ha folyamatosan játszik az ember) -
novinyul
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nálam semmi gond nincs, meló helyen is jól veszi az akadályt, már nagyon dzsuvás kéz esetén nem működik. De ugyan ilyen jó a Oneplus 9Pro-m olvasója is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt az Alza intézi okosban, az itthoni hivatalos szerződött szerviz(TMX) nem veszi át garanciális javításra.
Ikonok méretén lehet állítani, halknak jó indulattal sem tudnám mondani a telefont(multimédia és beszéd hangszórót nézve) Esetleg a mérete lehet probléma, bár még ez sem lóg ki egyik irányba sem a telefonok között.
Nem volt rossz a GT2 Pro, de azért az X5Pro jobb.