- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
válasz
-Gabesz- #2149 üzenetére
Én ahogy észrevettem, az idle merülés a brutális.
Volt már olyan hétvége, amikor itthon, wifiről használtam, videó nézés, böngészés, 7+ óra SOT, de pl tegnap voltam csapatépítésen, oda-vissza úton nyomkodtam csak, mire hazaértem 17%-on volt 3 óra SOT-tal. Mindenhol volt normális térerő 5G-vel. -
-
ferob
Topikgazda
válasz
-Gabesz- #1915 üzenetére
Sehogy nem tudja összehozni, mivel a sávos jótállás úgy működik, ahogy te magad is jól leírtad.
Az ezt megelőző gyakorlat az volt, hogy az 1 év kötelezően vállalt jótállás mellé a legtöbb gyártó saját maga vállalt további 1 év, amolyan kiterjesztett garanciát, amit saját maga szabályozhatott ezáltal, hogy mi számít bele és mi nem.
A sávos jótállás esetében ezzel még adott esetben ugyanúgy lehet találkozni, ha a termékre a törvény szerint például egy év a kötelező jótállás, mert a nagyobb márkák többnyire ebben az esetben is kiterjesztik azt további egy évvel, viszont mint ahogy régen is, ebben az esetben a javítási igényt érvényesíteni már nem az értékesítés helyén lehet (ritka kivételektől eltekintve), hanem csak közvetlenül a márkaszerviznél.
Ezeken egyes gyártók hiányos vagy nem naprakész feltételei, netán rossz, esetenként megtévesztő gyakorlata semmit sem változtat.Az ezeken felül pluszban vásárolt garancia általában/többnyire már nem a gyártóhoz köthető, így azok feltételeiről érdemes a vásárlás előtt tájékozódni, hogy a későbbi esetleges meglepetések elkerülhetőek legyenek.
-
novinyul
veterán
válasz
-Gabesz- #1911 üzenetére
Ez még mindig érvényes. Első évben tönkre ment akkumulátor garanciális keretek között cserélnek. Utána már fizetős! A lényeg hogy 1 év teljeskörű garancia van a telefonra, utána pedig kiterjesztett garancia van!!! Ezt kell figyelni minden gyártó esetében! Az hogy a második évben cserélik, na az a jófej részük. -
Urby66
aktív tag
válasz
-Gabesz- #1877 üzenetére
Az egyik led normál vaku üzemmódban működik nagy fényerővel. Minkét led a mikroszkóp üzemmódban működik csak egyszerre (alacsony fényerővel), hogy megfelelően megvilágítsa a témát.
Ezzel ilyen képeket lehet készíteni:
Bőven jobb mint a sokmilliós mikroszkóp bent a cégnél. Na jó azért nem mert a mélységélesség kb 0, de sík témákra tökéletes.
Land:
Én abszolut ajánlom a telefont, stabil, az üzemidő jó, a kamerák nekem megfelelőek, nincs bloatware, reklám a szoftverben.
Talán a kijelző lehetne napfényben fényesebb (de ez majd nyáron derül ki), illetve az Android Auto nem mindig indul el automatikusan a legújabb szoftver frissítés óta. -
pècsimunkás
addikt
válasz
-Gabesz- #1556 üzenetére
Nagyon jó a szemem közelre!
A tableten èszre veszem simán, a full hd- hd közötti különbséget.
A telefonon a QHD- FullHd közötti különbséget viszont nem veszem èszre.
Menüben, automata a felbontás is, a képfrissítés is.
Ide- oda állítgatom mindkettőt, de nem veszek èszre nagy különbséget.
Arra gondolni sem merek, hogy kammerol a gyártó, akarmiben is (a fènyerőben kamuztak rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest