- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
válasz
dredjudge84 #2338 üzenetére
nekem jó a sufni is mivel céges ként veszem így 1 év garit kapok rá sajnos. csak meglepődtem hogy mindenhol volt kapható és most nem nagyon és megugrott az áruk.
és nem rosszból írtam. -
sniper112
aktív tag
biztos hogy marad a realme itthon ? mert én ahogy látom egyre drágábbak és drágábbak és fogynak el a telefonok. már a gt2 pro 240 nél jár.
-
sniper112
aktív tag
válasz
klaya86 #2244 üzenetére
egyetértek én is a samsung szoftvere most az egy két évben nagyon sokat fejlődött, és jönnek a frissítések is rendesen, cserébe persze drágábbak is a telefonjaik, igazándiból nekem az unalmas maga a hardver kijelző kombó , azért érdekel a realme gt2 pro na meg persze az ár is az elég jó szerintem , amúgy meg most iphone 11 nyúzok ami jó de azért már érezni hogy 2éve van nálam és hát elég drága az új 13 vagy 14 . Szerintem a Realme a legjobban fejlődő most ár-értékben .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest