- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
maximilian4 #10439 üzenetére
Jah, szerintem is. Kell neki mobilnet valamennyire. Azaz ne csak wifin legyen tolva...
-
Foose
addikt
válasz
maximilian4 #10437 üzenetére
Szerintem ez nem véletlen hogy nálam is csak mobilnettel jött le az egész.
-
Foose
addikt
válasz
maximilian4 #10427 üzenetére
Nálam is ezt csinálja a nascar... 1MB marad letöltéskor hátra, de ott ugyanez a hiba lép fel. Minden nap játszok. Cache törlés is volt, itthon vagyok, wifi mellett.
-
cuebler
senior tag
válasz
Törölj cache-t. Néha bejön...
-
maximilian4
addikt
válasz
Egymás után 20-szor? Nem lehet. Ma sem és tegnap sem működött. Ellenőriztem e netet, közben erről a wifiről netezek laptopról is és telefonról is. Meg hát mindig akkor áll meg a letöltés amikor már csak 10 mega hiányzik.
-
DigitXT
félisten
válasz
Nem lehet, hogy leszakad a netről az eszköz menet közben?
-
SoldierL
senior tag
válasz
maximilian4 #10192 üzenetére
Küldtem, megkaptad?
-
DigitXT
félisten
válasz
maximilian4 #10066 üzenetére
És az mennyi? Nekem nem volt időm játszani, így 250 goldért "befejeztem".
Lehet, hogy a kocsit megvenni olcsóbb lett volna. (De így jobb a statom.)
-
Terapeuta
őstag
válasz
maximilian4 #10059 üzenetére
Ez pontosan így van, ahogy mondod
Én jelenleg 2.5 km-es szinten állok, ami azt jelenti, hogy még drag-on teljesen leharcolt kocsival is lehet nyerni, gyakorlatilag szervíz nélkül lehet tovább menni.
Ellenben unalmas.
-
l4ci
tag
válasz
maximilian4 #10057 üzenetére
Nagyon egyszerű: az LTS-ben sosem dob be barátokat, így ott csak AI botok ellen mész, így ha minimális előnnyel nyersz csak (50-100 méter max), topspeed-en, snap-en 1-2 km/h-val mész csak többet, mint amit kellene, autocross-on minél közelebb mész a minimumhoz (1 mp-en belül), akkor a botok úgy lebutulnak a végére, hogy CUP-on az első bot "Existent" és "The Brioche" lesz, akit kb az első körben (de lehet, hogy már az első kanyarban) simán megelőzől. Persze nem szabad nagyon elhúzni, mert akkor erősödnek, a végén ne érj be 100m-nél nagyobb előnnyel. Az utóbbi RX7-es LTS-s is így toltam a nagylevelen, és csak az utolsó Tier-es Speed Record-hoz kellett a végén szervízelnem az autót, az összes többit full piros autóval csináltam meg. A minimum endurance 3.1 km volt, de volt olyan Hunter, amint -920 méterrel nyertem meg!
Én már sportot űzök a butításból, nincs kedvem állandóan videókat nézni a szervíz miatt, elég ha a tuningokat az elején lemozizom...
Ha nem LTS-s, hanem a karriert tolod, akkor ott is működik a butítás, de csak akkor, ha offline, net nélkül tolod, mert különben berak barátokat és velül már más a helyzet, volt hogy alig tudtam kiszedni első helyről a 30-40 km-es endukat... -
DigitXT
félisten
válasz
maximilian4 #9717 üzenetére
Szerintem úgy gondolta, hogy ezek egyszerre...
Az ám a kellemetlen.
-
cuebler
senior tag
válasz
maximilian4 #9717 üzenetére
gyakorlatilag tele volt vele
más is
az off-track, a higher grip/lower speed és a no skidding dominált.
-
Kronok
tag
válasz
maximilian4 #9554 üzenetére
PR 86.3 kell az utolsó versenyhez
-
Aladdin
aktív tag
válasz
maximilian4 #9554 üzenetére
Annyival ne. Ha van fölösleges pénzed fejleszd fel, el lehet jutni 62 %-ig, lesz 15 aranyad.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
maximilian4 #9339 üzenetére
Én rátoltam az első pénzes kört, azt ameddig tudom csinálom. Goldot egy grammot nem fogok beletolni. A 4. nap még egész könnyű volt.
-
Sordoran
addikt
válasz
maximilian4 #9339 üzenetére
Nem is az, hogy szarul, hanem egyáltalán nem hozzák azt a sebességet, dinamikát amit az F1-es Ferrarik, meg a McLaren után várnánk. Legalább összhangban van a gyorsulás, sebesség, fékezés és tapadás, nálam azok számítanak szar autónak, amik kiugróan összhang nélküliek (dobja el a farát folyton, túl nagy féktáv kell és hasonló). Az event amúgy eddig nem vészes, első kör pénzes tuningot toltam csak rá, de az eddigi kihívások cseppet se voltak nehezek, sőt. Az mondjuk nem tetszik, hogy fix idő intervallumot kaptunk rá, és mégis csak naponta válnak elérhetővé új feladatok. Akinek sűrű lesz az újév első 2 napja, lehet be se tudja fejezni.
-
DigitXT
félisten
válasz
maximilian4 #9236 üzenetére
Persze, lehet szívni is, meg jól elakadni, meg ínhüvelygyulladásig farmolni...
Mindegyiken túl vagyok már, jó pár éve tolom a játékot, szóval láttam egysmást. -
sqpp
őstag
válasz
maximilian4 #9236 üzenetére
Van amikor sajna muszáj, mert például van olyan update amihez arany kell..
-
Terapeuta
őstag
válasz
maximilian4 #9226 üzenetére
Ha nagyon visszaolvasol, 5000. hozzászólás (pluszminusz párszáz) környékén meg fogod találni a választ. Azt is, hogy 6577-ben a téma le lett zárva.
-
l4ci
tag
válasz
maximilian4 #9222 üzenetére
És az 52-es szint az már valami? Én másfél-két év után 445-ös szinten vagyok. Igaz a korábbi profilom is 14 hónap után 357-es szinten volt. Sokat kell játszani, trükközni (nagyon sok bug volt a játékban, amit ki lehetett használni), és akkor neked is sok aranyad lehet. Egyre kevesebb lehetőség van erre, de én most előszedtem a régi profilomat és megpróbálom kicsit feltuningolni arannyal meg autókkal legálisan.
"Régen" amúgy még sokkal kevesebb fame-el is lehetett szintet lépni, igaz akkor nem is ennyi arany járt érte, mint most (csak 2 vagy 5). De amúgy amikor újrakezdtem, akkor kb 3-4 hónap alatt elértem a level 310-et és csak ott frissítettem. A 445-öt azóta értem el.
-
Pepi6
csendes tag
válasz
maximilian4 #5207 üzenetére
Facebook csoportban szerveztünk régebben Multi partykat. A laggokat nem tudod kikerülni, de viszonylag játszható volt. Ha van rá igény, kipróbálhatjuk megint
-
Aladdin
aktív tag
válasz
Futottam bele olyanba is, hogy ketten osszefognak, az egyikuk kilok, feltart, hogy a masik elso lehessen...
-
Lirion
addikt
válasz
Nem tudsz mit csinálni. Hiába bannolnának egyet, jön helyette 20 másik.. A legundorítóbb, hogy kilök a kanyarban és én kapom a lassítást, ő meg elhúz a francba. A megoldás amúgy az lenne, ha minden autó szellemként menne, nem csak a lökdösődések miatt, de a lagok miatt is, sokszor volt már nekem, hogy 50 méterre van előttem a másik és egyszer csak belepukkasztok és lelassulok, az előttem haladó meg még gyorsabb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpársportok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest