- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
KenBlock43 #8093 üzenetére
Akkor ahogy elhangzott, keress rá a .plist kifejezésre. Ez pl. egy megoldás az én tollamból.
-
ntglaci
csendes tag
válasz
KenBlock43 #8077 üzenetére
Ha androidos vagy, akkor keress rá a plist szóra a fórum keresőjében, és több megoldás is le van írva. (Csak ne az rr3 graph progit használd, az nem jó, az oprendszer korlátja miatt). A manuális, fájlcserélős módszer tökéletesen működik. Kb. 2-3 perc alatt megvan.
Ha nem droidos vagy, akkor passz, soha nem volt ios-em, de ha jól olvastam, ott nem igazán működik a fájlcserélgetés, ráadásul klasszissal több graf. plist van. -
cuebler
senior tag
válasz
-
Ianbond
csendes tag
válasz
Én úgy tudom lehet viszont azt hogy hol meg hogy azt sajnos nem vágom
-
Lirion
addikt
válasz
KenBlock43 #4910 üzenetére
Az említett mappában csak a character.dat fájl kell, a többi csak sallang, simán törölhető. Nem kell semmit tömörítgetni.
-
cuebler
senior tag
válasz
KenBlock43 #4906 üzenetére
ccc... sok apró file... az ilyet jobb tömöríteni, a sok írás biztos "jót" tesz a memória alapú egységeknek
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
KenBlock43 #4903 üzenetére
Akkor passz. Elvileg kellene mentenie.
Akkor marad a manuális. Valaki droidos hátha tud segíteni itt a fórumon. -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
KenBlock43 #4900 üzenetére
Pedig kellene, hogy mentse! Ha androidos vagy, be vagy jelentkezve a három lehetőség valamelyikére? (Facebook, G+, meg az a kínai valami) Ha IOS-n vagy akkor a Game centerbe?
Belenyulni nem tudom, hogy kell, ahhoz nem értek, mert nem szoktam manuálisan menteni.Petya: Igen, ez már őrültség egy kicsit. Ugye volt a dupla Fame nap április 17.-én és akkor 250-es szinten voltam és úgy gundoltam offline megyek és 300-ig feltolom. Amikor 300-nál voltam meg kitaláltam, hogy 350, amikor az is megvolt 400, végül 411-nél sokaltam be
Azt hiszem l4ci volt vmég ilyen elvetemült, ő még többet futott -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
KenBlock43 #4892 üzenetére
Azért, mert néha vannak olyan esetek, amikor jól jön, hogy egy másik készüléken is ott a játék "tükörképe"
Nem kötelező, de biztonságosabb.
Volt már itt a fórumon olyan, akinek elveszett a felhő mentése. Nekem meg egyszer amikor újra raktam a játékot és beléptem csinált egy mentést magától és felül írta a régi mentést. Szerencsére a másik készüléken megvolt a játék régi állása, mentettem egyet a felhőbe és nem volt gond.Mondjuk szerintem az sem mellékes ki hova és hogyan ment, és milyen rendszerről. Nekem az icloudba ment az apple miatt, amibe IOS 8.4-től már nem lehet belepiszkálni. És ott van még a Facebook profil is, oda is ment a játék.
Persze a droidosok előnyben vannak, mert ők a játék fájljából is tudnak ki-be másolni, ha te is bele tudsz nyúlni akkor nem kell a két készülék...Te hova mentettél? Hogy hogy nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged