- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
Oktaan #11478 üzenetére
Jó hát tegnap este én is rápróbáltam újra, korábban sem voltak erősek a botok, de pár speed recordot direkt elveszítettem, az első 6 esetben 210 fölött értéket dobott, azán hetedikre adott egy 205.x-et. Viszont vasárnap este hiába próbáltam, 30-40 percen belül nem adott 308-nál kisebbet soha, ezért lettem nagyon pipa...
-
l4ci
tag
válasz
Oktaan #10735 üzenetére
A tuningakciót szerintem elhalasztották, mert rájöhettek, hogy nem jó ötlet a wttt egyik top autóját ennyire leakciózni. Végignéztem droidon az akciókat és sehol sem dobta fel a notificationt, viszont a Venenora elvileg jövő héten lesz akció, az is szokott lenni wttt-n időnként és az a legdrágább tuning szempontból.
-
l4ci
tag
válasz
Oktaan #10649 üzenetére
Azon az eszközön, amin nem mentél a fullos autókkal felveszed a 100-at, utána mentesz, és esetleg visszatölthetsz a tuningoson és akkor ott is felveheted. Max elveszi a már megfutott TT-ket, de tökmind1, mert új hét, tehát futhatsz mindkét eszközön 1-1 kört, és akkor következő héten is ugyanúgy fogja adni. Lényeg, hogy hétfő előtt ne töltsél vissza, mert akkor elveszi. Arra figyelj, hogy jövő héten új LTS is lesz, előbb nyerd meg az autót, csak utána trükközzél a tuninggal, mert a végén még a kocsit is bukod...
-
Sordoran
addikt
válasz
Oktaan #10642 üzenetére
Automatikus mentés elmehet a francba. Szerdán beléptem, daily reward, mentem egy TT kört, mentettem felhőbe, kilép. Másnap belépek és előző napi rewardot kaptam meg, azonnal mentett felhőbe, és így buktam 1 napot, vagyis hónap végén nem kapom meg 60 goldot. Mindez azért, mert valamiért nem mentette el a szerdai belépésem, és felülírta utána a felhő mentésem is.
-
l4ci
tag
Ez egy ismert bug, hétfőn fedeztük fel, többen is jelezték, hogy Android alatt kifagy a játék, ha a global wttt listát elkezded lapozni, sőt nem is kell lapozni, elég csak megpróbálnod menni az első néhány A-s szellemével, néhány percen belül kifagy a játék. Ha a barátlistáról választottam szellemet, akkor nem fagyott ki, csak max 2x fél óra alatt, amúgy nagyon bugos ez a funkció most. De csak droidon és csak a wttt-nél, iOS-en semmi baja. Majmok tudnak róla, invesztigálják a problémát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest