- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kötelező minden kategória? PL a nascar kötelező? Akármennyire is a nascar a kedvenc autóversenyem ezen a játékon nekem baromira akad a verseny a sok autóval, régen ezt írtam is itt a fórumon, azt írták a kb40 kocsi azért akaszthatja a játékot, ha szeretném ezt kihagyhatom azzal a kategóriával játszom amivel szeretnék?:
-
l4ci
tag
Sajnos nem tudod így kimásolni a tartalmát, kivéve, ha Jailbreak-eled. Az iOS 8.3-as verziónál foltozta be az Apple azt a biztonsági rést, amivel bárki hozzáférhetett az application data könyvtárhoz, azóta már nem éred el sehogy se. Kivéve, ha megtöröd, akkor viszont ugrik a gari, ha gáz lenne később. Próbáltam backup-al lementeni a telefon tartalmát, de ez sem csinál full backup-ot, csak a config file-okat menti le, azt is ilyen random filenevekkel, nem tudod beazonosítani, hogy melyik file az, szóval nettó szívás. Zárt a rendszer, de pont ezért jó, mert nem hekkelik annyian, mint a droidot, cserébe viszont gyors és stabil. Ott a felhő mentés, használd azt. Esetleg egy másik eszközre is töltsd le - nekem mindkét profilom két eszközön van rajta jelenleg, egy iPhone és egy Androidos telefon/tablet. De egy iPad-et még mindenképp akarok venni idén, most hogy kiderült, hogy nem jött ki új iPad (mivel nem jött ki erősebb SoC se), ezért az iPad Pro 9.7" maradt, mint egyetlen opció.
-
l4ci
tag
Asszony 5S-én kezdtem el "játszani" december elején, de az 5S "már" 3 éves, az SE-ben meg ugye a 6S bele van, biztosan tovább lesz rá iOS támogatás, mint a "régi" 5S-re...
Meg a Touch ID-ja is újabb, az 5S-en nem tudta a lányom beállítani az ujjlenyomatát, az SE-n meg azonnal ment elsőre. Szóval több ponton is jobb, újabb, gyorsabb. Alapvetően a méret miatt vettem ezt, és nem a 6-ost vagy a 7-est, szeretem, ha a telefon elfér a zsebemben és nincs más 4"-os telefon a piacon ilyen teljesítménnyel... -
axod
tag
Egyetértek ezzel, azonban nem mindegy mikortól pörög a pár év. Régen még sokkal egyszerűbb volt, sok kis kaput elvettek. Én személy szerint semmit nem költöttem rá, jó sok reklámot megnéztem játékon belül, szóval indirekt módon "járultam" hozzá. Mostanában amilyen kapzsi lett az egész banda jobb is, hogy nem vettem semmit... IOS-t használok, szóval nem is hackeltem soha, viszont kevesebb mint 10 autó hiányzik, mert a speckó szériákat mindig megcsináltam (kivéve a nascrap-et most pl.)
És régen még lehetett R$-ért is venni autót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest