Új hozzászólás Aktív témák
-
nojbispeed
csendes tag
válasz
totya79 #2051 üzenetére
És annak utána néztél, hogy ha garanciális gond van mennyire korrektek? Vagy arra mennek inkább h minél nagyobb hasznot hajtsanak föl. Addig jó vagy amikor a pénzed adod utána amikor a telefont küldöd vissza már nem annyira örülnek neked. Szerintem ez sokkal fontosabb mint a háztól házig szállítás 🤣🤣
-
nojbispeed
csendes tag
válasz
totya79 #2018 üzenetére
Szia extreme digitálnál 2év garit adnak. Ha újra vennék nem a ludryban vettem volna tuti. 2 év garit ad az extreme nagy cég nem fog szórakozni a garanciával. A másik kérdésem lg g4-em volt. Ugyan olyanra szeretném formálini a Pocophone-t is. Kezdő kéroernyőt 3 részre szeretném osztani középen ne legyen widget csak a 2 oldalán. Ha jobbra és ballra húzom. Utána amikor a menübe lépek be.ott lapokat szeretném h tudjak lapozgatni benne és össze szeretném tenni a hasonló appokat egy kötetbe ah az Iphone is csinálja. Jófogást ebayt alliet így gondolom. Továbbá a nem használt appokat el szeretném rejteni. Néztem G4 launchert de semmi. Ha nyitom a telefont akkor ugrik a Lurdys gari?
-
kelzsoca
félisten
válasz
totya79 #2033 üzenetére
A vásárlók többsége egy év alatt leamortizálja a készülékét (vízkár, ütés, repedés, deformálódás, kijelző törés stb..) így a két éves jótállás lényegében kevés esetben érvényesíthető/használható ki.
Tehát többnyire vevőcsalogatónak jó az egy évnél hosszabb jótállási idő ígérete. -
válasz
totya79 #2013 üzenetére
Annyit tesznek, hogy dropshipperkednek... Nincs rizikó, minimális a készlet, ezáltal kisebb a bukó kockázata...
Dobnak rá vmi garit és kész... Ezért nem is kap az ember normális számlát magánszemélyként, hanem csak valamit...
Aliexpress Mi Store azt hiszem ahonnan és még máshonnan is rendelnek, EU shippinggel... Először Angliába megy a motyó, majd utána ide... A többit könnyű kitalálni
-
ggeleven
őstag
-
bostone
addikt
válasz
totya79 #1978 üzenetére
Nincs akkora difi árban, hogy azon pár percnél többet érdemes tipródni. Ha neked megnyugvást nyújt a két év gari, akkor a választás egyértelmű.
Az, hogy hol javítják a készüleket, az sem annyira perdöntő manapság. Mindegyik szervízről lehet hallani hideget-meleget egyaránt.
Az árképzés minden cég egyedi preferenciája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest