- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
Hello mindenki! Hétvégén jelentkezett a hiba, kikapcsolás után nem indult újra (előtte elvileg hirtelen fura volt a kép, azért akarták újraindítani, hátha megjavul), azóta sem lehet bekapcsolni, sem fastboot, sem recovery, töltésre sem rezzen, bekapcsoló gomb akármeddig nyom sem történik semmi, mi segíthet a legkönnyebben, hogy az adatokat le lehessen róla legalább másolni? Bizos megoldás gondolom nincs, youtube-on láttam újra forrasztást meg ilyenek, hát azt még szerelőből is nehezen nézem ki
Amúgy 2020 novemberében rendelt darab, nem volt vele ilyen gond még sosem, tehát lehet az is, hogy nem a tipikus baja van, az talán korábban jelentkezett volna(?) -
kavalkád
senior tag
válasz
Viktor0610 #996 üzenetére
igazad is lett, a töltő jó, de a kábel megadta magát. annyira triviális, hogy eszembe sem jutott, hogy ezt megnézzem, túlkombináltam. köszi a segítséget!!!
-
kavalkád
senior tag
válasz
Viktor0610 #996 üzenetére
okés, köszi, akkor megyek szerzek másik töltőt első körben.
-
válasz
kavalkád #995 üzenetére
Próbáld ki másik töltővel, kábellel, hogy kizárd azoknak a hibáját.
Esetleg nézd meg, nem ment-e tele kosszal a töltőcsatlakozó. Fogpiszkálóval, esetleg régi fogkefével, ha van ottnon izopropil-alkohollal tudod kitisztítani.
Ha egyik sem segít, akkor vagy az akku döglött be, esetleg más belső hiba van -> szerviz. -
kavalkád
senior tag
olyat kezdett el csinálni a telefonom, hogy feltettem töltőre, kijelezte, hogy gyorstöltés, aztán óránként 2%-ot tölt
egyszer már lett javítva, amikor be sem indult, hasonló gond lenne ez is? -
pècsimunkás
addikt
Lehetséges.
Igazából minden működik rajta, csak minden rosszul.
A GPS is, a WIFI is, ès a bluetooth is jóval gyengèbb mint más telefonomon.
Mindegy, nem èrdekes már.
Nèha előveszem darts számolónak, mert az üzemideje viszont parádès.Viszont zenèt már nem játszom le róla, netezni- YouTube-ot nèzni sem lehet rajta, max abban a szobában, ahol van a router.
Bluetooth - ot meg írtam, hogy ha beállok a hangfal ès a telefon közè, megszakad a kapcsolat.
Ha csak átsètáltam a kèt eszköz között, akkor is volt kimaradás.130 euró, vagy mennyi volt mikor vettem.
Ezèrt sem adtam el. Pár ezerèrt nem akartam eladni, meg nem is akartam senkit átverni vele.Ahogy írtam is, darts számolónak nèha jó.
-
movax
őstag
válasz
pècsimunkás #990 üzenetére
Hát, nem tudom, valami hibás darabot foghattál ki. Júniusban lesz három éve, hogy használom az M3-at napi 14 órában, de nekem eddig semmi bajom nem volt vele. Wifi, GPS, Bluetooth is remekül működik. Most már kezd kicsit belassulni, de hát ez van, 3 éves lesz.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Viktor0610 #991 üzenetére
Ez igaz amúgy -
válasz
pècsimunkás #990 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő.
Attól, hogy egy típus rossz, a márka még lehet jó.
Ha mindig ejtenénk az adott gyártót, ha bajunk van egy modellel, akkor idővel elfogynának a jelentkezők. -
pècsimunkás
addikt
Megmondom őszintén, hogy a hozzászólásod alapján, csodálkoztam, hogy mèg egy Pocot vettèl.
Èn már 3. telefonnak sem használom, mert minden antennája hulladék. Legyen az GPS, vagy WIFI.
A bluetooth is kuka. Beállok a hangfal ès a telefon közè, megáll a lejátszás.
A ki be kapcsolás/ újraindulás utáni problémákról nem is beszélve.
Ha van telefonnak, telefonoknak alja, akkor ez a Poco az.
Szóval tènyleg csodálkozom, hogy ez az ipari hulladék után mèg valaki vesz valamit ettől a "márkától"...Ès tènyleg nem kötözködni akarok, egyszerűen nem èrtem
...
-
violino
csendes tag
válasz
Viktor0610 #988 üzenetére
Remélem ennél az X6-nál nem lesz időzített bomba.
-
-
violino
csendes tag
válasz
Viktor0610 #986 üzenetére
Üdv!
Ezt a Mi Átköltözés app-ot hol találom? Ez a MI MOVER a play áruházban?
Folyamatban van, megtaláltam. Köszönöm! -
-
violino
csendes tag
Üdv!
Megelégelve a Poco M3 alapbetegségét, a ki-be kapcsolással való sz@rakodást , vagy önmagától történő kikapcsolást, vettem egy POCO X6-ot. Szeretném az M3-ról az X6-ra áttelepíteni a telefonszámaimat és a file-kat. Milyen módon lehet ezt megtenni, ha egy a gyártó? -
petymek
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #973 üzenetére
Az akku egyik ágát választja le a nyomógomb, pár másodperc, a megnyomás idejére? Elég az a rövid idő, nem kell, hogy lemerüljön?
-
szemy94
senior tag
Esetleg valaki Redmi Buds 4 Lite fülest használt már? Ezzel a készülékkel 1-2m távolságnál is recseg, más készülékekkel jó, így nem cserélik, először el sem hitték, hogy rossz, mert nem volt ott a telefon, ma bevittem a telefont is, így értik a hibát, de mivel csak ezzel rossz, így nem cserélik rögtön, felküldik szervízre.
-
petymek
senior tag
Sziasztok!
A deadboot mellé újabb hiba. Már hálózati problémák is vannak, a mobilnet nem működik, sokszor SIM kártyát sem lát.
Eddig nem volt csinálva vele semmi. Másnál az újraindításon túl jelentkezett ilyen?Hagyom most lemerülni, hátha egy újraindítás segít a hálózati problémán, bár nem bízom benne.
-
movax
őstag
Kettő és fél éve hibátlanul működik az enyém és a környezetemben még három.
-
ironbed
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #976 üzenetére
Megértem. Szerintem kifogtál egy hibásat (a tömeghibás vezérlőt most ne vegyük ebbe bele), nekem minden működött rajta. Az Attila féle megoldás nem vezérlőcserével működik. Akinek javította azóta ki-bekapcsolással nem volt baja. -
--HARDCORE--
senior tag
Nekem hiába javítja, mert ez egy hulladék készülék. Sőt egy hulladék gyártó.
Van pl. egy mp3 lejátszó (google play - maxound) ami csak evvel a készülékkel nem működik rendesen.
Ecseteljem? Nem lehet megnyitni a kártyán lévő zenéket. Hiába minden jogosultság.
Mielőtt elkezdenénk ekézni az appot, minden más gyártó másik készülékével és a Xiaomi korábbi készülékeivel (MI MIX 2) is megy. Csak evvel nem. Épp a napokban frissítettem MIUI14-re (automatikusan) ezt a hulladékot, ez után sem működik vele. Ja és az appból van itthon vagy 6 féle verzióm lementve. Mind ugyanúgy viselkedik.
És akkor még ezek a tervezett elavulások benne. Én erre 500Ft-ot nem költök az életben többet.
Meg amúgy mi a gari arra hogy most megjavítja, és 1-2 év vagy 1-2 hónap múlva nem hal le ugyanúgy? Semmi.
Pont hogy erre van a legnagyobb esély, mert ugyanazt a szutyok vezérlőt kell használni visszaforraszani, ami előtte is csak 2 évet bírt ki, majd kiforrasztja magát és jön a bootloop.
Na nem. Van ezer jobb dolgom is mint erre költeni.
Meg van még pár működő telefonom is, nem szorulok rá. -
ironbed
aktív tag
válasz
Komáromi Attila (xiaomi.doki@gmail.com) tudja javítani ezeket.
-
zoyoxy
tag
válasz
Grat!
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
77Gabesz #972 üzenetére
[kép] Ha valakinek kell, egy kapcsoló beszereléssel meg tudom csinálni az összes olyan M.3-at ami nem indul újra.
Ez a hátlapon egy lyukkal jár, meg egy mini kapcsolóval ami ha kell kilóghat ha nem, akkor le tudom szedni síkba, és még úgy is működni fog.
Egyedül arra nem vállalok garanciát, hogy szétszedésnél az ujjlenyomat érzékelő kábel egyben marad, és nem is rendelek cserére sem, túl komplikált összerakni avval.
A kész állapot után, ha véletlen újraindítod a készüléket és nem indul el, átkapcsolod a kapcsolót, majd vissza, és már mehet is tovább a történet.
Ha van rá pár érdeklődő, rakok fel hirdetést amire lehet jelentkezni.A képen az első teszt verzió készült el, ennél szebb lesz amit ezek után csinálok.
Ja és igen, én is melegítettem a saját M3-asom, 1-2 napig ment csak az a megoldás.
A legfenntarthatóbb az ez a megoldás, hogy fizikailag leválasztod az akksit pár másodpercre. -
77Gabesz
csendes tag
Szintén deadboot. Kipróbáltam mindent, amit a fórumon olvastam, de nem állt lábra. (zizeg, töltést jelez és ennyi)
Alkatrészként feltettem a hardverapróra: Mobil,Tablet/alkatrészek alá.
-
kavalkád
senior tag
-
Truthless
csendes tag
Heló! A poco m3-ból kivehetem a sim kártyát ha be van kapcsolva? Vagy tegyem flight mode-ba és úgy? Nem akarom, hogy a sim-eknek bármi baja legyen, de deadboot-ot sem akarok megint...
-
movax
őstag
Felment a MIUI 14, egyelőre semmilyen újdonságot nem látok a megváltozott Beállítások-ikonokon kívül.
-
afi0903
aktív tag
Másfél évig használtam EU ROM-ot. A végére már eléggé döcögős lett.
Nemrég feltettem a PixelExperience-t és új életre kapott a telefon. Most megy, mint a villám. Eddig egy hibával találkoztam a YouTube Vanced alkalmazás grafikus felülete nem indul el és minden gombot lezár, ezt egy képernyő lezárás, feloldás megoldja. -
Azie
őstag
válasz
pècsimunkás #959 üzenetére
talán mert nincs szükségem rá és csak foglalja a helyet a szekrényben? o.O
-
Azie
őstag
próbaképpen rádugtam töltőre és feléledt a telefon. merjem vajon factory resetelni eladáshoz?
-
atika92
csendes újonc
Üdv,
Felugrott egy frissítési lehetőség, MIUI 13 13.0.1.0SJFEUXM.
A napokban többször is megpróbáltam telepíteni, de mindig megakad a letöltés 25%-nál, utána kiírja, hogy Adatok lekérése... 0%.
Wifi kapcsolat fullos, minden netet igénylő alkalmazás fut a telefonon.
Találkozott már más hasonló gonddal? -
kavalkád
senior tag
azzal lehet valamit kezdeni, hogy bármilyen üzemmódban kapcsolom a telefont a PC-hez (android auto/PTP) ha elkezdek képeket átmásolni akkor olyan 20-30 kép után kivág, mondva, hogy az eszköz nem üzemel.
-
--HARDCORE--
senior tag
Na pont így jártam a saját M3-ammal, elsőre ment 7 napot, lefrissült (talán 12re?) aztán 2-3 naponta kellett ugyanolyan használattal tölteni.
Ezért van meg a véleményem a frissítésekről. inkább lenne egy szint amit nem piszkálnának, mintsem az állandóan vegyél újat ha jót akarsz. Bár a jó sem elég jó sosem, mert valahogy ki kell szúrni a felhasználóval. -
ironbed
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #950 üzenetére
Az a harmatos aksi nekem kevés játékkal és folyamatos wifi/mobilnet használattal, bekapcsolt GPS-el 2 napot simán megy.
A legjobb kijelzőidőm 7-7,5 óra volt játékkal és intenzív használattal, és nap végére maradt benne 18%.
És akkor még nem is beszéltem a 65W-os gyors töltésről, amivel akár reggeli készülődés alatt teljesen feltölti a telefont
Nagyon jó az optimalizáció, bár a 13-as Adnroiddal (amire nemrég frissült) mintha rövidebb ideig bírná
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kategória legjobb vétele papíron a Poco M3, amely a Xiaomi minőségével és rendszerével egyébként is ütőképes, de a hatalmas akkumulátor még rátesz egy lapáttal.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest