- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Lehetséges.
Igazából minden működik rajta, csak minden rosszul.
A GPS is, a WIFI is, ès a bluetooth is jóval gyengèbb mint más telefonomon.
Mindegy, nem èrdekes már.
Nèha előveszem darts számolónak, mert az üzemideje viszont parádès.Viszont zenèt már nem játszom le róla, netezni- YouTube-ot nèzni sem lehet rajta, max abban a szobában, ahol van a router.
Bluetooth - ot meg írtam, hogy ha beállok a hangfal ès a telefon közè, megszakad a kapcsolat.
Ha csak átsètáltam a kèt eszköz között, akkor is volt kimaradás.130 euró, vagy mennyi volt mikor vettem.
Ezèrt sem adtam el. Pár ezerèrt nem akartam eladni, meg nem is akartam senkit átverni vele.Ahogy írtam is, darts számolónak nèha jó.
-
kavalkád
senior tag
OK, köszi!
sajnos ez igy sokat nem mond nekem, nem tudom, hogy a te telefon használati szokásaidhoz képest ez javulás/romlás vagy ugyanaz, én nagyon passziv telefonhasználó vagyok, 1 hétig kibírja az akksi egy feltöltéssel
ha esetleg lesz kedved és el nem felejted, akkor vagy 2-3 hét múlva írd meg kérlek, hogy a megérzésed szerint változott-e bármi, addigra már feltehetőleg észreveszed ha módosult a használati idő.
-
Azért annyira nem is ritka ez a hibajelenség, pl. apám háromnegyed éves telefonjánál is előjött ez a "deadboot" hiba, le kellett vegyem az alaplapról a korábban említett zárlatot okozó fém "hűtőbordát" (mondjuk, hogy egy ekkora fémdarab egyébként is mit érne hűtés szempontjából azzal kapcsolatban kétségeim vannak...), utána kapásból elindult, előtte meg nem mozdult EDL módból...
-
szemy94
senior tag
Nejemnek is tökéletes minden, de ritkán frissít, ezért kérdezném, hogy ettől van-e baja, vagy ettől független ez a vasalós dolog. Persze 2-3 készülék nem sok, de nem tudom mennyire elterjedt itt a fórumon a készülék, mekkora a merítés. Én megjelenés után vettem neki nem sokkal EU raktárról, akkor még nem forgalmazták itthon, így a garancia kb felejtős.
Ui.: neki 12.0.10 van most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest