- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Lehetséges.
Igazából minden működik rajta, csak minden rosszul.
A GPS is, a WIFI is, ès a bluetooth is jóval gyengèbb mint más telefonomon.
Mindegy, nem èrdekes már.
Nèha előveszem darts számolónak, mert az üzemideje viszont parádès.Viszont zenèt már nem játszom le róla, netezni- YouTube-ot nèzni sem lehet rajta, max abban a szobában, ahol van a router.
Bluetooth - ot meg írtam, hogy ha beállok a hangfal ès a telefon közè, megszakad a kapcsolat.
Ha csak átsètáltam a kèt eszköz között, akkor is volt kimaradás.130 euró, vagy mennyi volt mikor vettem.
Ezèrt sem adtam el. Pár ezerèrt nem akartam eladni, meg nem is akartam senkit átverni vele.Ahogy írtam is, darts számolónak nèha jó.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
kavalkád
aktív tag
OK, köszi!
sajnos ez igy sokat nem mond nekem, nem tudom, hogy a te telefon használati szokásaidhoz képest ez javulás/romlás vagy ugyanaz, én nagyon passziv telefonhasználó vagyok, 1 hétig kibírja az akksi egy feltöltéssel
ha esetleg lesz kedved és el nem felejted, akkor vagy 2-3 hét múlva írd meg kérlek, hogy a megérzésed szerint változott-e bármi, addigra már feltehetőleg észreveszed ha módosult a használati idő.
-
senior tag
Azért annyira nem is ritka ez a hibajelenség, pl. apám háromnegyed éves telefonjánál is előjött ez a "deadboot" hiba, le kellett vegyem az alaplapról a korábban említett zárlatot okozó fém "hűtőbordát" (mondjuk, hogy egy ekkora fémdarab egyébként is mit érne hűtés szempontjából azzal kapcsolatban kétségeim vannak...), utána kapásból elindult, előtte meg nem mozdult EDL módból...
-
szemy94
senior tag
Nejemnek is tökéletes minden, de ritkán frissít, ezért kérdezném, hogy ettől van-e baja, vagy ettől független ez a vasalós dolog. Persze 2-3 készülék nem sok, de nem tudom mennyire elterjedt itt a fórumon a készülék, mekkora a merítés. Én megjelenés után vettem neki nem sokkal EU raktárról, akkor még nem forgalmazták itthon, így a garancia kb felejtős.
Ui.: neki 12.0.10 van most[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest