Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Lehetséges.
Igazából minden működik rajta, csak minden rosszul.
A GPS is, a WIFI is, ès a bluetooth is jóval gyengèbb mint más telefonomon.
Mindegy, nem èrdekes már.
Nèha előveszem darts számolónak, mert az üzemideje viszont parádès.Viszont zenèt már nem játszom le róla, netezni- YouTube-ot nèzni sem lehet rajta, max abban a szobában, ahol van a router.
Bluetooth - ot meg írtam, hogy ha beállok a hangfal ès a telefon közè, megszakad a kapcsolat.
Ha csak átsètáltam a kèt eszköz között, akkor is volt kimaradás.130 euró, vagy mennyi volt mikor vettem.
Ezèrt sem adtam el. Pár ezerèrt nem akartam eladni, meg nem is akartam senkit átverni vele.Ahogy írtam is, darts számolónak nèha jó.
-
kavalkád
senior tag
OK, köszi!
sajnos ez igy sokat nem mond nekem, nem tudom, hogy a te telefon használati szokásaidhoz képest ez javulás/romlás vagy ugyanaz, én nagyon passziv telefonhasználó vagyok, 1 hétig kibírja az akksi egy feltöltéssel
ha esetleg lesz kedved és el nem felejted, akkor vagy 2-3 hét múlva írd meg kérlek, hogy a megérzésed szerint változott-e bármi, addigra már feltehetőleg észreveszed ha módosult a használati idő.
-
Azért annyira nem is ritka ez a hibajelenség, pl. apám háromnegyed éves telefonjánál is előjött ez a "deadboot" hiba, le kellett vegyem az alaplapról a korábban említett zárlatot okozó fém "hűtőbordát" (mondjuk, hogy egy ekkora fémdarab egyébként is mit érne hűtés szempontjából azzal kapcsolatban kétségeim vannak...), utána kapásból elindult, előtte meg nem mozdult EDL módból...
-
szemy94
senior tag
Nejemnek is tökéletes minden, de ritkán frissít, ezért kérdezném, hogy ettől van-e baja, vagy ettől független ez a vasalós dolog. Persze 2-3 készülék nem sok, de nem tudom mennyire elterjedt itt a fórumon a készülék, mekkora a merítés. Én megjelenés után vettem neki nem sokkal EU raktárról, akkor még nem forgalmazták itthon, így a garancia kb felejtős.
Ui.: neki 12.0.10 van most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kategória legjobb vétele papíron a Poco M3, amely a Xiaomi minőségével és rendszerével egyébként is ütőképes, de a hatalmas akkumulátor még rátesz egy lapáttal.
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest