- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
77Gabesz
üzenetére
[kép] Ha valakinek kell, egy kapcsoló beszereléssel meg tudom csinálni az összes olyan M.3-at ami nem indul újra.
Ez a hátlapon egy lyukkal jár, meg egy mini kapcsolóval ami ha kell kilóghat ha nem, akkor le tudom szedni síkba, és még úgy is működni fog.
Egyedül arra nem vállalok garanciát, hogy szétszedésnél az ujjlenyomat érzékelő kábel egyben marad, és nem is rendelek cserére sem, túl komplikált összerakni avval.
A kész állapot után, ha véletlen újraindítod a készüléket és nem indul el, átkapcsolod a kapcsolót, majd vissza, és már mehet is tovább a történet.
Ha van rá pár érdeklődő, rakok fel hirdetést amire lehet jelentkezni.
A képen az első teszt verzió készült el, ennél szebb lesz amit ezek után csinálok.
Ja és igen, én is melegítettem a saját M3-asom, 1-2 napig ment csak az a megoldás.
A legfenntarthatóbb az ez a megoldás, hogy fizikailag leválasztod az akksit pár másodpercre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest