- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- EarFun Clip – cimpazaj
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
Nekem hiába javítja, mert ez egy hulladék készülék. Sőt egy hulladék gyártó.
Van pl. egy mp3 lejátszó (google play - maxound) ami csak evvel a készülékkel nem működik rendesen.
Ecseteljem? Nem lehet megnyitni a kártyán lévő zenéket. Hiába minden jogosultság.
Mielőtt elkezdenénk ekézni az appot, minden más gyártó másik készülékével és a Xiaomi korábbi készülékeivel (MI MIX 2) is megy. Csak evvel nem. Épp a napokban frissítettem MIUI14-re (automatikusan) ezt a hulladékot, ez után sem működik vele. Ja és az appból van itthon vagy 6 féle verzióm lementve. Mind ugyanúgy viselkedik.
És akkor még ezek a tervezett elavulások benne. Én erre 500Ft-ot nem költök az életben többet.
Meg amúgy mi a gari arra hogy most megjavítja, és 1-2 év vagy 1-2 hónap múlva nem hal le ugyanúgy? Semmi.
Pont hogy erre van a legnagyobb esély, mert ugyanazt a szutyok vezérlőt kell használni visszaforraszani, ami előtte is csak 2 évet bírt ki, majd kiforrasztja magát és jön a bootloop.
Na nem. Van ezer jobb dolgom is mint erre költeni.
Meg van még pár működő telefonom is, nem szorulok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest