- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymek
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #973 üzenetére
Az akku egyik ágát választja le a nyomógomb, pár másodperc, a megnyomás idejére? Elég az a rövid idő, nem kell, hogy lemerüljön?
-
ironbed
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #976 üzenetére
Megértem. Szerintem kifogtál egy hibásat (a tömeghibás vezérlőt most ne vegyük ebbe bele), nekem minden működött rajta. Az Attila féle megoldás nem vezérlőcserével működik. Akinek javította azóta ki-bekapcsolással nem volt baja. -
ironbed
aktív tag
válasz
Komáromi Attila (xiaomi.doki@gmail.com) tudja javítani ezeket.
-
zoyoxy
tag
válasz
Grat!
-
ironbed
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #950 üzenetére
Az a harmatos aksi nekem kevés játékkal és folyamatos wifi/mobilnet használattal, bekapcsolt GPS-el 2 napot simán megy.
A legjobb kijelzőidőm 7-7,5 óra volt játékkal és intenzív használattal, és nap végére maradt benne 18%.
És akkor még nem is beszéltem a 65W-os gyors töltésről, amivel akár reggeli készülődés alatt teljesen feltölti a telefont
Nagyon jó az optimalizáció, bár a 13-as Adnroiddal (amire nemrég frissült) mintha rövidebb ideig bírná -
ironbed
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #947 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de a Motorola G82-ben ugyanaz a kamera szenzor van mint a Redmi Note 11-ben és az elég "harmatos"...
Ha a kb. 110 ezer forintos árat nézem amennyiért lehet kapni inkább rábeszélnélek egy Oppo Reno5 5G-re. Sokkal job a szenzor, jobb a szoftver (mellesleg nekem is az lett a Poco-k után)
Az Alza-ban még olcsóbbb is mint a G82 -
mjuti
tag
válasz
--HARDCORE-- #941 üzenetére
En is gondolkodtam Motorolákban, de ha nem Telekomos vagy, a VoLTE ( es VoWIFI ) támogatottság nagyon kevés lesz az összes többi szolgáltatónál, amennyiben ezek fontosak neked
-
mjuti
tag
válasz
--HARDCORE-- #937 üzenetére
Hu, köszönöm, ez nekem túl meredek... Tudtok olyan szervizt aki a leírás alapján ezt megcsinálja? Bp-en
-
pècsimunkás
addikt
válasz
--HARDCORE-- #939 üzenetére
"Nekem még másodlagos telefonnak is bosszantó lenne"
Nekem az. Már csak 3. telefon. Konkrétan a szekrènyben pihen. Sajnos eldobtam a dobozát, így nehèz- nehezebb lenne eladni.
Már azon is gondolkodtam, hogy beviszem valami GSM boltba a telefont, adjanak èrte 5-10 ezer forintot, aztán elmegyek kajázok egyet rajta, mert mèg ez is jobb lenne, minthogy a szekrényben rohad el. -
giroud199
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #937 üzenetére
köszönöm a leírást ,nálunk azóta hibátlan a készülék.
már vagy 4-5 hónapja -
giroud199
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #932 üzenetére
nekem sikerült megoldani ,azóta normálisan újra tud indulni.
egy próbát megér -
giroud199
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #930 üzenetére
Sajnos nem egyszerű ilyenkor életet lehelni bele
-
giroud199
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #928 üzenetére
kicsit olvass vissza, ez rendszeres probléma ,ilyen olyan megoldásokkal
háromnegyed topic erről szól -
Laccoss
addikt
válasz
--HARDCORE-- #534 üzenetére
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #524 üzenetére
-
mdav88
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #516 üzenetére
Na, nem csak nálunk van?
Gcam 8.1 egész jól tudja kezelni, de olyan mint valami hisztis pcsa, amikor úgy támad kedve, nem működik... -
icemad
nagyúr
válasz
--HARDCORE-- #486 üzenetére
Nálam Firefoxnál nincs semmi ilyesmi. 2-3 mp ezeknek az oldalaknak a betöltése. Az mindegy, hogy asztali vagy mobil nézet. Nálad lehet akár hálózati probléma is.
-
válasz
--HARDCORE-- #482 üzenetére
Ugyanaz a hálózat, böngésző?
Nem fut valami reklám- és/vagy követésblokkoló a Pocón? -
Laccoss
addikt
válasz
--HARDCORE-- #482 üzenetére
Rossz beállítások, rossz/lassú dns szerver van beállítva stb..
-
fa4hu
őstag
válasz
--HARDCORE-- #458 üzenetére
Gcam-mel próbáltad?
-
kavalkád
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #437 üzenetére
azért a 3x erős túlzás. olyan 20-30%-al fogyaszt többet a készülék az újabb verziókkal.
-
kavalkád
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #434 üzenetére
engen mondjuk az MI fiók hidegen hagy, sosem volt rá igényem.
-
Fredo78
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #429 üzenetére
köszi, kikapcsoltam egyelőre
capriTomi: Ha nem babrálod sokáig bírjaA két óra kijelzőidő 64%-os akksihasználattal nem tűnik nagyon jónak.
-
válasz
--HARDCORE-- #424 üzenetére
Ahogy a hozzászólásaid olvasom, szerintem csak arról van szó, hogy a MIUI érzékeli, hogy nem szereted, ezért viszonyul hozzád ő is így.
Nekem sosem volt komoly bajom a márkával/MIUI-val, nem is tapasztaltam olyat, mint amilyeneket egyesek a fórumokban leírnak.
-
icemad
nagyúr
válasz
--HARDCORE-- #421 üzenetére
A többi gyártó sem különb. 300 ezres telefonoknál is simán meglépik. A mostani divat a tévéket is elérte. Fél millás LG oled, frissítés után szar/fakó képet ad...
-
elfelejtette
veterán
válasz
--HARDCORE-- #419 üzenetére
A Redmi 9T-vel is vajon hasonló tapasztalatok vannak? Az a másik verzió, ha mégis részletre venném a Telekomtól.
Ilyenkor nincs lehetőség a visszalépésre? FR? -
kavalkád
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #412 üzenetére
igen, ezt én is észrevettem, hogy a frissítés óta felére csökkent az üzemidő, ami elszomorító annak fényében, hogy pont a nagy akksi miatt vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged