Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régebb óta mint gondoltam.
Volt már egy garanciális esetem vele (megjelent három halott pixel), de a kapott órát eladtam, így kvázi megkereste az árát. Közben időnként hol előjön, hol eltűnik az a pár pixel hiba, szóval úgy tűnik hogy nem halottak. Szerintem ez is a screen tearing egyik fajtája, de annyira nem érdekel hogy piszkáljam a vasat miatta.
Vettem rá anno egy Truffol szíjat (ami miatt azóta is áldom dongoo-t, hogy feltette az övéről a képet), és sajnos elég hamar lett a tokon egy masszív karcolás (kicsit a kijelzőre is rálóg), de már az sem nagyon érdekel.
Funkciók tekintetében elégedett vagyok, a gyártó garanciája és termék általános termék támogatása példaértékű az egész IT szektort nézve is.
Szóval tetszik a Time 2, de egyelőre ennyit nem adok érte. Az hogy szabványos szíjakat lehet rátenni szuper hír, már ki is néztem egy színben passzos felületkezelt titánium változatot hozzá. Azt lehet előbb megveszem mint az órát.
A PS-em kvázi "Sport és Projekt" óra lett:
Kerózáskor és futáskor hordom endomondoval, melóra pedig akkor ha valami rendezvényen, konferencián ülök, vagy valamilyen nagy meetingben, tervezésben vagyunk. Utóbbi oka hogy vannak hagyományos óráim is, amik között vannak nagy szerelmek (LLD, Wave F900, PRS516 stb).
Valamikor ezeket is kell hordani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Politikai mémek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest