Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régebb óta mint gondoltam.
Volt már egy garanciális esetem vele (megjelent három halott pixel), de a kapott órát eladtam, így kvázi megkereste az árát. Közben időnként hol előjön, hol eltűnik az a pár pixel hiba, szóval úgy tűnik hogy nem halottak. Szerintem ez is a screen tearing egyik fajtája, de annyira nem érdekel hogy piszkáljam a vasat miatta.
Vettem rá anno egy Truffol szíjat (ami miatt azóta is áldom dongoo-t, hogy feltette az övéről a képet), és sajnos elég hamar lett a tokon egy masszív karcolás (kicsit a kijelzőre is rálóg), de már az sem nagyon érdekel.
Funkciók tekintetében elégedett vagyok, a gyártó garanciája és termék általános termék támogatása példaértékű az egész IT szektort nézve is.
Szóval tetszik a Time 2, de egyelőre ennyit nem adok érte. Az hogy szabványos szíjakat lehet rátenni szuper hír, már ki is néztem egy színben passzos felületkezelt titánium változatot hozzá. Azt lehet előbb megveszem mint az órát.
A PS-em kvázi "Sport és Projekt" óra lett:
Kerózáskor és futáskor hordom endomondoval, melóra pedig akkor ha valami rendezvényen, konferencián ülök, vagy valamilyen nagy meetingben, tervezésben vagyunk. Utóbbi oka hogy vannak hagyományos óráim is, amik között vannak nagy szerelmek (LLD, Wave F900, PRS516 stb).
Valamikor ezeket is kell hordani.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest