- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
Yellow73_a #509 üzenetére
A hamarosan még mindig nem jött el...
-
kissady
tag
válasz
Yellow73_a #511 üzenetére
https://eustock.eu/shop/okos-eszkozok/xiaomi-mi-router-3-eu-dual-band-wifi-router-reszletek
-
kelzsoca
félisten
válasz
A másik topicban már leírtam:
A Xiaomi a cég belső ügyeiről nem beszél a nyilvánosság előtt, és a partnerek sem adhatnak ki ilyen jellegű információkat, de annyit mondhatok, hogy a Xiaomi a feketekereskedelem visszaszorítása érdekében lépéseket tesz, ennek egyik mozzanata a logisztika átalakítása, ami akadályozza az áru mozgást, jelenleg a partnerek nem kapnak árut, innen pedig már látható, hogy áru nélkül a webáruház nem indítható el, már az Mi Store is áruhiánnyal küzd (főképp telefon) de azt az indulási, és indulás utáni időszakra még a változtatások előtt feltöltötték.
Mivel a webshop indulás az árukészlet beérkezésével szorosan összefügg, és nem látni mikorra indítja élesben az új rendszert el a Xiaomi, mást nem tudnak kommunikálni (és nem is kommunikálhatnak) mint azt hogy hamarosan nyitunk. -
kbyte1024
veterán
válasz
Te még hiszel a mesékben?
-
Chaser
legenda
válasz
Yellow73_a #404 üzenetére
2x e-s telefon, 3-4 óra sorbanállásért - pontosabban annyiért sem, mert megerőltették magukat a 20-25 darabbal, tehát mint mondtam arra nem is számítottam -, jó lett volna a 4x helyett amíg majd garba megy, besárgult egyik oldalt a kijelzője, szerencsére itthoni vásárlás
én fülesért mentem volna, ha már van itthon két xiaomi telefon, magamnak vettem valami 5e-s xiaomi fülest régebben de meghalt pár hónap után, nem foglalkoztam vele közben lejárt a gar ( : igazából már nem is használok fülest, 10ft-ért jöhetett volna a két telefon mellé - ketten mentünk - , ezért mentem meg szétnézni, ezt is mondtam
ha nem jutott volna felhajtásra, kordonra, meg bolt előtt álldogáló eladókra - mivel pasi is volt köztük gondolom nem azok voltak, de ha mégis , 1 napra is fel lehet venni embert -, akkor nem is szólnék semmit, de minden felesleges dologra jutott, csak a lényegre nem....nálam ez szervezésből nulla
mivel elég közel van így elmentem, nem kellett volna, többet nem teszem ( : ha kell valami xiaomi cucc megoldom más forrásból ahogy eddig is
- eleve nem értem mért a lurdy házba rakták, ha csak egy üzlet lesz sokkal frekventáltabb helyek is vannak, arról nem beszélve egyik haver használt gsm boltja nagyobb mint ez a bolt....pffffffffffff -
elnézést ha valaki magára vette a birkázást, 1 percig voltam ott kb, birkákat láttam így sorban állni meg tolongani, illetve ingyel étel osztáskor az embereket, ahogy valaki más is megjegyezte -
Wesder
titán
válasz
Yellow73_a #389 üzenetére
Én kértem kettőt, mert asszony kecskemétről nem tudott eljönni
Azért 25 évesen remélem nem én voltam a "kissràc" -
maj-viktor
őstag
válasz
Hát engem pont hidegen hagytak az árak... pont csak azért mentem volna ki (vagyis voltam kinn, de csak a megnyitókor, mivel láttam, hogy ez laza 6+ órás sorbanállás lenne, ami nekem nem éri meg... nem jó órabér), hogy lássam mi a kínálat... meg max. laptop & TV érdekelt volna "mutatóba", amiről ha jól tudom, csak laptop volt kirakva.... és csak mutatóba eladásra nem... már minden xiaomi cuccom van... powerbank, teló, roller, stb. így nemhiszem hogy túl nagy újat tudtak volna mutatni... így tényleg csak a kínálat / árak érdekeltek volna... amire egy online shop - árak is megtette volna... ami ugyebár nincs és várhatóan jövőhétig nem is lesz... de valamikor azért elnézek élőbe megnézni milyen is lett... mert ez a tömeg nem az én "kultúrámnak" való... de amúgy sztem a helyzethez képest teljesen kultúrált volt.... szekusok, kordon, vízosztás, stb.
-
papelado
aktív tag
válasz
Meghaltál volna ha 2 nappal később mész oda.Tudom PONT akkor PONT arra jártál..
-
Piedon
tag
válasz
Yellow73_a #293 üzenetére
Ha elfogy az akciós telefon (ami már biztos, hogy elfogyott), és elfogy a cupcake akkor a tömeg elmegy haza, legkésőbb negyed 3kor, mert a kettő órás sorsoláson még ott kell lenni személyesen. Aztán már nincs ingyen kaja se pia, a féláras termékek is elfogytak akkor már annyira nem érdekes a dolog, a magyar ember ilyen. Kivétel ha lufit osztogatnak mert akkor kell az onokának.
(szarkazmus off)
-
Real_Necro
veterán
válasz
Yellow73_a #293 üzenetére
Ellenben holnap már gondolom nem lesz akciós?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest